Teşekkür ederim canım
Senin yeniden yeniden başlaman kilo vermek için benimkide evlat sahibi olmak için hayat bu her söz herkes için ayrı anlam içeriyor değilmi
inşallah herkes güzel beklentilerine hayırlısıyla kavuşur
teşekkür ederim mücver gibi olmuş anladım galeta unun yerine yulaf kepeği un koy bidahakine saracım ben karnıbahar yediğim zaman hem mideme dokunuyor hemde şişiyorum o yüzden mecbur kalmadıkça yemiyorum ama çok severim. neyse bir ara deneyecem .Karnabahar köftesi tarifi
Malzemeler
Bir büyük karbabahar
Yarım demet maydanoz
Dört beş dal yeşil soğan
Yarım demet dereotu
Karabiber kimyon pulbiber nane tuz
İki tane yumurta
Bir su bardağı kadar galeta unu
Yapılışı
Karnabaharı haşlayıp süzdükten sonra iyice sıkıp bir kaba alıyoruz diğer malzemeleride ekleyip yoğuruyorum köfte şekline getirip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizip fırına veriyoruz pişince servis ediyoruz hiç yağ olmadığı için çok hafif bir yemek oluyor yanına cacık çok yakışıyor
İstenirse yağda da kızartılır dahada lezzetli olur ama diyete uygun olmaz
inşallah arkadaşım olmaz tabi kimsenin troid hastası olmasını istemem düşmanıma bile vermesin.valla annemde, abimde ve teyzelerimde var tiroit. o nedenle düzenli tahlil yaptırıyorum. değerlerim normal çıktı. ultrason da çektirdim. sorun yok. inşallah olmaz da
oysaki seni etiketlememiştim görme diyeeeee
teşekkür ederim mücver gibi olmuş anladım galeta unun yerine yulaf kepeği un koy bidahakine saracım ben karnıbahar yediğim zaman hem mideme dokunuyor hemde şişiyorum o yüzden mecbur kalmadıkça yemiyorum ama çok severim. neyse bir ara deneyecem .
Tsk ederim saram.Kabuk tarcin ve taze zencefil yok evde.Yarin alayim hemenBen taze zencefil kullandım canım bir yeşil erik büyüklüğünde zencefilli kabuğunu soydum üç dilim yeşil elmanın kabuğunu soymadım bir tanede çubuk tarçın attım iki litre suyun içine geceden yaptım ertesi gün sabahtan akşama kadar içtim
Hosgeldiiinnn neden cok yoruldun?Sanirim is yogunlugumerhaba kızlar ben geldimmm
ama şuraya çok yorgun bir ben bırakayım
geçen mücver yapmıştım ya saracım un yerine yulaf kepegi koydum tabi ben tek kendime yaptığım için 3 kabakla yaptım küçük kabaklarla krep gibi tavada yaptım güzel oluyor. tavsiye ederim sen seversin .Aaaaa yulaf kepeğimde vardı oysa bu iyi fikir bir dahakine kesin öyle deneyecem
Karnabahar bana dokunmuyor canım o yüzden çok seviyorum ben bu harcı köfte şekline getirmeden borcama döküp üzerine beşamel sos yapıp kaşar peyniri serpiyorum fırına veriyorum o daha güzel oluyor ama diyete uymuyor işte
ben ayrıntılı tahlil yaptırsam bende de çıkabilir hep bi halsizlik isteksizlik yorgunluk halindeyim daha önceleri tiroid değerlerim normal çıkıyordu ama demir eksikliğim var o da yapıyor böyle,olsun rabbim başka dert vermesin aşarız elbetödem benimde başbelam canım ama bende haşimato tiroidi var o yüzden ödemle arkadaş olduk ama ben onu yenecem geçecek sende bol su iç yeşil çay iç salatalık ye rezene çayıda içebilirsin ödemlerden kurtulacaz inşallah
Canim benim bende senin kadar mutlu oldum.Daha duuurrr ilerde seni taniyamayacaklar.Hele de uzun sure gormeyenler hic taniyamayacak.Beni babannem,teyzem,arkadaslarim ... hic taniyamadilar.
Bi tanidigimiza Nigdeye gitmistik.Benim 140 luk halimi biliyor abla.Bana saskin saskin bakiyo.Esim dedi ki:Biz Aylin le boşandik bu yeni esim dedi.Ayy oylemi cok uzuldum Aylin de cok iyiydi,onu cok seviyordum tuhh dedi.Biz gulmeye basladik.Kadin uzun bi sure inanmadi.
Senin de bu gibi guzel anilarin cok olucak Saram.Sabir sabir sabir
canım çok geçmiş olsun çarpıntı kötü iyi olmana sevindimslm arkadaşlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler biraz yorulmuştum içtiğim ilaçta çarpıntı yaptı ve yorgun düştüm.
ciddi bişeyim yok çok şükür.
eline sağlık canım olsun varsın evin işini yarın da yaparsın,siz abla kardeş pek hamaratsınız maşallah,Evde bisürü iş var
Ben oturdum yarışmanın yemeğini yaptım.
Sunum icin filan baya vakit harcadım.
Şimdiye 2 oda daha bittiydi
Demir ilacinin kabizligini bilirim cnm.Cok fena kabiz yapiyor.Dr um son gittigimde farkli bir ilac verdi.Cok sukur o yapmadi.çok şükür yok. sadece büyükçe iki miyomum var. tabi bu süreçte demir eksikliğine neden oldu. 4,5 aydır demir hapı kullanıyorum o da iştah açıyor. ayrıca kabızlığı arttırıyor. onunla da mücadele etmem gerekiyor. 1 ay daha kullanıp tahlil yaptıracağım. herhalde istenilen seviyeye gelmiş olur.
Neden olacakHosgeldiiinnn neden cok yoruldun?Sanirim is yogunlugu
Valla o gün ne canım istediydi, oysaki evde kabakda var, yapacak vakit yok, yemeğimi yaptım , bölüme yükledim, onay bekliyorumgeçen mücver yapmıştım ya saracım un yerine yulaf kepegi koydum tabi ben tek kendime yaptığım için 3 kabakla yaptım küçük kabaklarla krep gibi tavada yaptım güzel oluyor. tavsiye ederim sen seversin .
Oda boş durmaz, ama biraz yavaş yapar. Ben daha hızlıyımben ayrıntılı tahlil yaptırsam bende de çıkabilir hep bi halsizlik isteksizlik yorgunluk halindeyim daha önceleri tiroid değerlerim normal çıkıyordu ama demir eksikliğim var o da yapıyor böyle,olsun rabbim başka dert vermesin aşarız elbet
ben de 10 yıl önce 36 kilo verdiğimde kayınpeder eşime,sen geldin de hanımın nerde diye sormuştu
canım çok geçmiş olsun çarpıntı kötü iyi olmana sevindim
eline sağlık canım olsun varsın evin işini yarın da yaparsın,siz abla kardeş pek hamaratsınız maşallah,divinity de doya doya temizlik yapsam diyodu
Öğlenleri yemek sana sıkıntı oluyor işte ne çıkarsa bahtına gibimenümü yazayım
sabah 7.30
3 kaşık yoğurt 1 kaysı 1 incir 5 badem 2 kaşık yulaf ve keten tohumlu kahvaltı
öğlen12.15
türlü çorba ve yoğurt ve makarna vardı ama ne türlü ne çorba içebildim didikledim kötüydü yemek yogurdumu tam yedim
ikindi
sütlü şekersiz kahve
akşam17.30
yarım palamut salata canım tatlı istedi 2 hurma yedim
2.5 lt su spor iyi olursam yürüyecem gün içinde 8967 adım
Bugun listeye uyulmuş
Ne guzel bir duygu degil mi Ozlemcim.Esinde bosadim hanimi diyeydi.Ama adam kalpten giderdiben ayrıntılı tahlil yaptırsam bende de çıkabilir hep bi halsizlik isteksizlik yorgunluk halindeyim daha önceleri tiroid değerlerim normal çıkıyordu ama demir eksikliğim var o da yapıyor böyle,olsun rabbim başka dert vermesin aşarız elbet
ben de 10 yıl önce 36 kilo verdiğimde kayınpeder eşime,sen geldin de hanımın nerde diye sormuştu
eline sağlık canım olsun varsın evin işini yarın da yaparsın,siz abla kardeş pek hamaratsınız maşallah,divinity de doya doya temizlik yapsam diyodu
geçen mücver yapmıştım ya saracım un yerine yulaf kepegi koydum tabi ben tek kendime yaptığım için 3 kabakla yaptım küçük kabaklarla krep gibi tavada yaptım güzel oluyor. tavsiye ederim sen seversin .
10 numarooMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir salatalık
Bir küp peynir
4 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir tabak mantarlı hindi sote
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki tane ceviz
Akşam
7 tane karnabahar köftesi
Bir kase cacık
Su 3 litre spor 30 dakika leslie
@Antepia27aeben yasom7272
ben ayrıntılı tahlil yaptırsam bende de çıkabilir hep bi halsizlik isteksizlik yorgunluk halindeyim daha önceleri tiroid değerlerim normal çıkıyordu ama demir eksikliğim var o da yapıyor böyle,olsun rabbim başka dert vermesin aşarız elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?