Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

teşekkür ederim mücver gibi olmuş anladım galeta unun yerine yulaf kepeği un koy bidahakine saracım ben karnıbahar yediğim zaman hem mideme dokunuyor hemde şişiyorum o yüzden mecbur kalmadıkça yemiyorum ama çok severim. neyse bir ara deneyecem .

valla annemde, abimde ve teyzelerimde var tiroit. o nedenle düzenli tahlil yaptırıyorum. değerlerim normal çıktı. ultrason da çektirdim. sorun yok. inşallah olmaz da

oysaki seni etiketlememiştim görme diyeeeee
inşallah arkadaşım olmaz tabi kimsenin troid hastası olmasını istemem düşmanıma bile vermesin.

Aaaaa yulaf kepeğimde vardı oysa bu iyi fikir bir dahakine kesin öyle deneyecem
Karnabahar bana dokunmuyor canım o yüzden çok seviyorum ben bu harcı köfte şekline getirmeden borcama döküp üzerine beşamel sos yapıp kaşar peyniri serpiyorum fırına veriyorum o daha güzel oluyor ama diyete uymuyor işte

Tsk ederim saram.Kabuk tarcin ve taze zencefil yok evde.Yarin alayim hemen

geçen mücver yapmıştım ya saracım un yerine yulaf kepegi koydum tabi ben tek kendime yaptığım için 3 kabakla yaptım küçük kabaklarla krep gibi tavada yaptım güzel oluyor. tavsiye ederim sen seversin .

ben ayrıntılı tahlil yaptırsam bende de çıkabilir hep bi halsizlik isteksizlik yorgunluk halindeyim daha önceleri tiroid değerlerim normal çıkıyordu ama demir eksikliğim var o da yapıyor böyle,olsun rabbim başka dert vermesin aşarız elbet

ben de 10 yıl önce 36 kilo verdiğimde kayınpeder eşime,sen geldin de hanımın nerde diye sormuştu

canım çok geçmiş olsun çarpıntı kötü iyi olmana sevindim

Evde bisürü iş var
Ben oturdum yarışmanın yemeğini yaptım.
Sunum icin filan baya vakit harcadım.
Şimdiye 2 oda daha bittiydi
eline sağlık canım olsun varsın evin işini yarın da yaparsın,siz abla kardeş pek hamaratsınız maşallah, divinity de doya doya temizlik yapsam diyodu

Demir ilacinin kabizligini bilirim cnm.Cok fena kabiz yapiyor.Dr um son gittigimde farkli bir ilac verdi.Cok sukur o yapmadi.

Valla o gün ne canım istediydi, oysaki evde kabakda var, yapacak vakit yok, yemeğimi yaptım , bölüme yükledim, onay bekliyorum

Oda boş durmaz, ama biraz yavaş yapar. Ben daha hızlıyım

Öğlenleri yemek sana sıkıntı oluyor işte ne çıkarsa bahtına gibi aç kalıyorsun öğlen.

10 puan canım.

Hala çarpıntın varmı?

Bugun listeye uyulmuş
Sporun yok o yüzden 9 fatmam ...

Ne guzel bir duygu degil mi Ozlemcim.Esinde bosadim hanimi diyeydi.Ama adam kalpten giderdi

Evet severim canım teşekkür ederim bundan sonra un yerine hep yulaf kepeği koyacam

10 numaroo

Tahlillerini yaptır canım TSH normal olabilir T3 ve T4 de normal olabilir ama anti tpo larınada baktır onların yüksek yada düşük çıkması asıl sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…