- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Limon sıkıyorum da.Zencefil haric digerlerini de bir deneyeyim.Daha oncede arkadaslar soylemisti de denemeyi ihmal ettim.Hatirlattigin icin sagol arkadasimkıyamam ya bende önceleri hiç içmezdim günde bir bardak su içtiğim zamanları bilirim ama bu diyete başladım başlayalı 1,5-2-2,5 -3 derken şimdi 3,5 u zoruluyorum ara ara midemi bulandırsada içine limon sıkıyorum elma doğruyorum zencefil tarçın ekliyorum içilebilir hale getiriyorum hemde detoks suyu oluyor sende böyle yapabilirsin maydanozda ekleyebilirsin ödem attırır hemde
Canim benim bende senin kadar mutlu oldum.Daha duuurrr ilerde seni taniyamayacaklar.Hele de uzun sure gormeyenler hic taniyamayacak.Beni babannem,teyzem,arkadaslarim ... hic taniyamadilar.
Bi tanidigimiza Nigdeye gitmistik.Benim 140 luk halimi biliyor abla.Bana saskin saskin bakiyo.Esim dedi ki:Biz Aylin le boşandik bu yeni esim dedi.Ayy oylemi cok uzuldum Aylin de cok iyiydi,onu cok seviyordum tuhh dedi.Biz gulmeye basladik.Kadin uzun bi sure inanmadi.
Senin de bu gibi guzel anilarin cok olucak Saram.Sabir sabir sabir
Limon sıkıyorum da.Zencefil haric digerlerini de bir deneyeyim.Daha oncede arkadaslar soylemisti de denemeyi ihmal ettim.Hatirlattigin icin sagol arkadasim
Günaydın
Arkadaslar öncelikle dün için özür dilerim menu yazmaya gelemedim. Bizim bakıcı bize ters köşe yaptı . Dun yenjsiyle görüştük anlaştık. Kadın pek iyi . Insallah hep böyle olur. Ama tabi hiç de belli olmuo ötekine iyidi güya. Bir de benim ders sayısı okul vs. Değişti. Arabayla gidiyorum falan. Isler karisinca açıkçası ne yedigimi de bilmez oldum . Listedeyim die .dikkat ediyirmm tabi ki. Ama işte spor vs yok
Canim benim bende senin kadar mutlu oldum.Daha duuurrr ilerde seni taniyamayacaklar.Hele de uzun sure gormeyenler hic taniyamayacak.Beni babannem,teyzem,arkadaslarim ... hic taniyamadilar.
Bi tanidigimiza Nigdeye gitmistik.Benim 140 luk halimi biliyor abla.Bana saskin saskin bakiyo.Esim dedi ki:Biz Aylin le boşandik bu yeni esim dedi.Ayy oylemi cok uzuldum Aylin de cok iyiydi,onu cok seviyordum tuhh dedi.Biz gulmeye basladik.Kadin uzun bi sure inanmadi.
Senin de bu gibi guzel anilarin cok olucak Saram.Sabir sabir sabir
Sen evrim geçirdin fatmamGunGünay canım hoşgeldin kuzum
Ayy o hak cilari sorma 4 taneli 5 tanemi bı kreş çocuğu büyütürken
Ayy çok yaaa
Geçen bı tanıdıkları pazarda domates seciyoruz uzun zamandır görüşmüyoruz 140 kilolardaydim
Aaa Meryem nasilsin falan dedim niye bana selam vermiyor sun
Tanıyamadım Fatma çok zayiflamissin dedi bayağı hoşuma gitti
Yok, olmaz. Hızlı kilo vermeni çekemesemde seni seviyorumBana inat verebilirsin nasıl olsa sevmiyik birbirimizi
Geçmiş olsun kuzumslm arkadaşlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler biraz yorulmuştum içtiğim ilaçta çarpıntı yaptı ve yorgun düştüm.
ciddi bişeyim yok çok şükür.
Evde bisürü iş varNasılsınız bakem hanımlar
Çok geçmiş olsun canımslm arkadaşlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler biraz yorulmuştum içtiğim ilaçta çarpıntı yaptı ve yorgun düştüm.
Zaten çekemediğinden kilom durduYok, olmaz. Hızlı kilo vermeni çekemesemde seni seviyorum
Ne sevindim ne üzüldümZaten çekemediğinden kilom durdu:
Deme bacım hastamı oldun hayallahslm arkadaşlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
Gı geçmişe nasıl gideyim zaten geriden takip ediyorum sizleri ...adetim zaten 9 gün gecikti ahhh dedim 10 günü aşarsa belkide hamileyimdir dedim ama yine kursagim da kaldi. ..tatli tatli diye canim gidiyor oy oy oySara yapti tarif paylasilmisti gecmiste, ben internettende buldum kiz kardesimle yarin basliyoruz inshaAllah
Geçmiş olsun kuzum
Çok geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim ciddi bişey değilde antidepresan vermişti fibromiyaljim için sanırım o çarpıntı yapıyor oda yoruyor beni.Deme bacım hastamı oldun hayallah
ayran aşı yaz çıkıyor mehtapGı geçmişe nasıl gideyim zaten geriden takip ediyorum sizleri ...adetim zaten 9 gün gecikti ahhh dedim 10 günü aşarsa belkide hamileyimdir dedim ama yine kursagim da kaldi. ..tatli tatli diye canim gidiyor oy oy oy
ayran aşı yaz çıkıyor mehtap
Kac yaşındasın canim bende geç anne oldum evlendigim de 18 dim anne olduğumda 33 yaşındaydım. ..şükürler olsun veren Rabbim egeçmiş olsun miniğine, bende başarılar dilerim.benim kızım 6 oğlum 4.5 yaşında daha küçükler, geç anne oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?