Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Limon sıkıyorum da.Zencefil haric digerlerini de bir deneyeyim.Daha oncede arkadaslar soylemisti de denemeyi ihmal ettim.Hatirlattigin icin sagol arkadasim

çok teşeküür ederim canım benim ayyyy gerçekten tanıyamayacakları kiloya gelsem ne güzel olur o günler gelse ondan önce bebeğim gelse ooooohhhhh ne güzel hayaller bunlar
sabır sabır diye sabır taşına döndüm resmen ama bugünümüze çok şükür

Limon sıkıyorum da.Zencefil haric digerlerini de bir deneyeyim.Daha oncede arkadaslar soylemisti de denemeyi ihmal ettim.Hatirlattigin icin sagol arkadasim

zencefil tarçın ve üç dilimde yeşil elmayı 2 litre suya ekle 4-5 saat beklet iç tadı çok güzel olduğu gibi tatlı krizinide önlüyor

Son düzenleme:

GunGünay canım hoşgeldin kuzum

Ayy o hak cilari sorma 4 taneli 5 tanemi bı kreş çocuğu büyütürken

Ayy çok yaaa
Geçen bı tanıdıkları pazarda domates seciyoruz uzun zamandır görüşmüyoruz 140 kilolardaydim
Aaa Meryem nasilsin falan dedim niye bana selam vermiyor sun
Tanıyamadım Fatma çok zayiflamissin dedi bayağı hoşuma gitti

Sen evrim geçirdin fatmam

Sara yapti tarif paylasilmisti gecmiste, ben internettende buldum kiz kardesimle yarin basliyoruz inshaAllah
Gı geçmişe nasıl gideyim zaten geriden takip ediyorum sizleri ...adetim zaten 9 gün gecikti ahhh dedim 10 günü aşarsa belkide hamileyimdir dedim ama yine kursagim da kaldi. ..tatli tatli diye canim gidiyor oy oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…