Hadi benden bu kadar iyigeceler efenim ...
moni kaptanım senin menü yok kaç gündür fark etmiyom sanma he ...
Evet fulyaya iyi taktiAylin, fulya geldi gezegen bana sarmaktan vazgeçti
Gamzem hatırlamıyormusun ben 0 cı hoca olmadan önce kaynaştırma bakanı delllmiydimBu ne yaa matamatik problemi gibi
Kaynatıyorsunuz hemen
. Biraz proteini az bir menü olmuş zehracım ama yinede 10 puanlıkMenum:
Sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Salata domatrs
Cay
Ara
Filtre kahve
Oglen
6 tane yaprak sarma
Ara
Kahve
Aksam
4 yk pancar kavurma
4 yk lahana kavurma
Su
1 kase yogurt
Ara
Filtre kahve
Su: 2 lt
Spor: 7386 adim
gezegenfeza
aeben
moni
Datlim giymatlim bilmez miyiz hic.Sen bizim bi tanemizsinher gün eşimi uyutup siZe yorum yapmaya geliyorum gıymatımı bilin yane
teşekkür ederim canımben ayrıntılı tahlil yaptırsam bende de çıkabilir hep bi halsizlik isteksizlik yorgunluk halindeyim daha önceleri tiroid değerlerim normal çıkıyordu ama demir eksikliğim var o da yapıyor böyle,olsun rabbim başka dert vermesin aşarız elbet
ben de 10 yıl önce 36 kilo verdiğimde kayınpeder eşime,sen geldin de hanımın nerde diye sormuştu
canım çok geçmiş olsun çarpıntı kötü iyi olmana sevindim
eline sağlık canım olsun varsın evin işini yarın da yaparsın,siz abla kardeş pek hamaratsınız maşallah,@divinity de doya doya temizlik yapsam diyodu
2gündür hiç bana uygun yemek olmadı aslında bugün türlü vardı ama çok kötüydü çorbada un çorbası 2kaşık çorba içtim çatallada türlüyü didikledim yoğurt yedim ya doyurdu artık çok açlık hisetmiyom şükür.çarpıntım eh çok değil ama dinlemiyomÖğlenleri yemek sana sıkıntı oluyor işte ne çıkarsa bahtına gibiaç kalıyorsun öğlen.
10 puan canım.
Hala çarpıntın varmı?
Evet fulyaya iyi taktiPabuc kadar dil var diyo
Fulyacim yandin,simitini paylas özrunu dile aplandan
Gamzem hatırlamıyormusun ben 0 cı hoca olmadan önce kaynaştırma bakanı delllmiydim
Aynen bende 32.5 tan 33 yaşında anne oldumKac yaşındasın canim bende geç anne oldum evlendigim de 18 dim anne olduğumda 33 yaşındaydım. ..şükürler olsun veren Rabbim e
gün boyu aç olunca akşam ister istemez açlık krizi gelmiş . Seni çok iyi anlıyorum saraycamIyi geceler hanımlar
Menü vereyim
Sabah
yoğurt elma
Öğlen
Et kavurma ayran
Akşam
Sut
yulaf ezmesi
1 avuç karışık kuruyemiş
1 kase şehriye çorbası
Ekleme: Haşlanmış tavuk vardı unutmusum
(Akşam hiç olmadı)
Su 3 lt
Spor yok
aeben
Bu akşam çok tatli şeyler yemek istedim hala akşam krizleriyle başetmeye çalışıyorum. Akşam ancak bu şekilde kendimi frenleyebildim
Benim midem ve göbeğim var zaten diğer bölgelerde sorun yok. Kilo alınca tüm kilolar göbekte toplaniyortabiki hissediyorum elbiselerim hep bollaştı benim canımı mide bölgesindeki şişlik sıkıyor can simidi gibi duruyor
Verdim kankim. Akşam çok ac olunca yulaf ezmesi kuruyemiş ile telafi etmeye çalıştım.Ne şekilde frenledin canım
Menü verdin mi kaçırdım ben
aylincim bugun suyunu görmezden geldim sana tam 10 puantaeben kacmadan hemen menumu vereyim
1 kupa yesil cay
Sabah : 3 kasik menemen
1 kk peynir
1 galeta
Ogle : Yogurtlu kabak sote
Ara : 1 tane kuru incir 2 ceviz
Aksam : 3 kofte yogurt
Ara : 1 seftali
Su 1.5 lt yinee
Spor 30 dk leslie - 300 ip atlama
6245 adim
Hep eşimin sucu. Evdeydi. Öğlen aradım gelemiyeceğim tavuğu ocağa koyar misin dedim. Akşam sevinçle eve geldim sadece tavuk al kısmını yapmış.gün boyu aç olunca akşam ister istemez açlık krizi gelmiş . Seni çok iyi anlıyorum saraycam
Kötü değil canım menün8,5
Bunada şükürHep eşimin sucu. Evdeydi. Öğlen aradım gelemiyeceğim tavuğu ocağa koyar misin dedim. Akşam sevinçle eve geldim sadece tavuk al kısmını yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?