Ama fazla yememe sebep oldu.Bunada şükür
saraycam o yulafı sabah yoğurdunun içine koysaydın elma doğrasaydın tarcın atsaydın akşama okadar aç olmazdın sanki ama 4günlük diyet olduğu içinmi böyleydi.?Verdim kankim. Akşam çok ac olunca yulaf ezmesi kuruyemiş ile telafi etmeye çalıştım.
4 günlük böyle ama ben pek uygulayamadım. Yarın son onu yapayım bari bitsinsaraycam o yulafı sabah yoğurdunun içine koysaydın elma doğrasaydın tarcın atsaydın akşama okadar aç olmazdın sanki ama 4günlük diyet olduğu içinmi böyleydi.?
ay sizin 3günlük diyetleriniz ayran aşlarınız lapalarınız öldürüyor beni4 günlük böyle ama ben pek uygulayamadım. Yarın son onu yapayım bari bitsin
Verdim kankim. Akşam çok ac olunca yulaf ezmesi kuruyemiş ile telafi etmeye çalıştım.
saraycam ben onu nasıl yapıyom 3 4kaşık yogurdun içine 2 kaşık yulaf 1incir 1 kayısı badem yada ceviz birazda keten tohumu atıyorum akşamdan hazırlıyom sabah kalkınca dolaptan çıkarıyom o yulaflar şişmiş oluyor midemede dokunmuyor çokta tok tutuyor tavsiye ederim.yasom7272 yulafcı çok sevdim ben. Sabah kahvaltıda kurtarıcı olabilir. Yani hafta da 2-3 gün yiyebilirim. Hem çok doyurucu
ay sizin 3günlük diyetleriniz ayran aşlarınız lapalarınız öldürüyor beniben hiç sıkıntıya gelemem kurallı diyet bana göre değil anında bozarım.
evet iş yoğunluğu. yorucu bir gündü canım.Hosgeldiiinnn neden cok yoruldun?Sanirim is yogunlugu
Sorma ya. Ama arada güzel oluyor. Bak kilon durduğunda ayran asi yap mutlaka. Çok ıyi geliyor.ay sizin 3günlük diyetleriniz ayran aşlarınız lapalarınız öldürüyor beniben hiç sıkıntıya gelemem kurallı diyet bana göre değil anında bozarım.
niye öyle dedin kızOhhh hayat sana güzellllllllll yasommm
Yapma yahuAylin demissim sana kizzpardon
Ahh .Kankimm ahh birde beni bilsen
Sen yine iysin
Neyse
Çoğunluk bitti, kapılar silinecek, bisürü ütü var, onları yarım yapacamYine basladi dayak
Sen temizligini ne yaptin.Bitirdin mi odanin birini
Sut olsa olmaz mi. Yogurt ile sevmeyebilirim. Aksamdan hazirlamak cok mantikli.saraycam ben onu nasıl yapıyom 3 4kaşık yogurdun içine 2 kaşık yulaf 1incir 1 kayısı badem yada ceviz birazda keten tohumu atıyorum akşamdan hazırlıyom sabah kalkınca dolaptan çıkarıyom o yulaflar şişmiş oluyor midemede dokunmuyor çokta tok tutuyor tavsiye ederim.
beceremem sıkıntıya kalırım hergün onumu taşıyacam işe vicdan çorbası içerim ondan iyiSorma ya. Ama arada güzel oluyor. Bak kilon durduğunda ayran asi yap mutlaka. Çok ıyi geliyor.
Benim ıs yerindekiler de bıktı. O detoks bu detoks. Her günüm detoksla geçiyorbeceremem sıkıntıya kalırım hergün onumu taşıyacam işe vicdan çorbası içerim ondan iyi
ben yoğurtla yiyemem sanıyordum gayet güzel oluyor ama sen sütle yap dene ikisinide. kontes yulafı sütle pişirirdi hatırlıyonmu?Sut olsa olmaz mi. Yogurt ile sevmeyebilirim. Aksamdan hazirlamak cok mantikli.
Yaşdamı, kilodamı, görseldemihanginiz büyük
niye öyle dedin kızkurallar çiğnenmek için vardır.
öhö öhö yavaş gellllYaşdamı, kilodamı, görseldemi
Yaşda ben büyüğüm, kiloda ben büyüğüm, görselde bana göre yine ben büyüğüm. Bazı dengesizler beni küçük zannediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?