Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Demir ilacinin kabizligini bilirim cnm.Cok fena kabiz yapiyor.Dr um son gittigimde farkli bir ilac verdi.Cok sukur o yapmadi.
ben ferrum fort kullanıyorum. ayıptır söylemesi zaten benim bağırsaklar tembel. ee tabi az lifli beslenme de var. üstüne bu ilaç iyice beter etti. tabi bir de benim miyomlardan biri idrar torbasına diğeri de bağırsağa baskı yapıyor. mr da çıktı baskı yaptıkları. hayırlısı olsun bakalım.
1 haftadır her akşam düzenli olarak probiyotik içiyorum. işte az faydası oluyor. arada da kombucha çayı içiyorum. kış olsun kefir mayalarım yine.

Gelemem sıkıntıya kural mural tanımam
Benim kendi doğrularım var dedin ya
Ohhh missss
kendi doğrularım değilde işte sabah şunu yiyecen 3gün bunu yiyeyeycen bu satte bunu yiyeyecen sıkılırım tahamül edemem bide benim hergün çalışma şartlarım aynı olmuyor bidakka bu satte bunu yemem gerekiyor diye ameliyattan çıkma şansım olmaz o yüzden ara öğün bile yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum. kurallara uyamadığım içinde diyetisyenlere bile gitmem diyetisyen çıldırır galiba

Mülfinnin 2 dl,simit 4 dl, çorba 2 dl , 1 dl ekmek = gün bıyu 7 dl ekmek yemişsin fulyacım
bugün kaçtı farkındayım. tatlım bazen canım hiç birşey istemiyor. aklıma gelmedi yumurta götürmek. karatay yaptığım o hafta cumadan salı akşamına kadar 2.7 kilo vermiştim. salıdan itibaren kabız olduğum için daha fazla gitmemişti çok iyi hatırlıyorum

Bugünmü kaçtı3 defa menü verdin, biri iyi 2si kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…