ben ferrum fort kullanıyorum. ayıptır söylemesi zaten benim bağırsaklar tembel. ee tabi az lifli beslenme de var. üstüne bu ilaç iyice beter etti. tabi bir de benim miyomlardan biri idrar torbasına diğeri de bağırsağa baskı yapıyor. mr da çıktı baskı yaptıkları. hayırlısı olsun bakalım.Demir ilacinin kabizligini bilirim cnm.Cok fena kabiz yapiyor.Dr um son gittigimde farkli bir ilac verdi.Cok sukur o yapmadi.
Pışııık, sen benim ezelii sarmaşığımsınAylin, fulya geldi gezegen bana sarmaktan vazgeçti
alllah kolaylık versin bacımmmÇoğunluk bitti, kapılar silinecek, bisürü ütü var, onları yarım yapacam
Yaşdamı, kilodamı, görseldemi
Yaşda ben büyüğüm, kiloda ben büyüğüm, görselde bana göre yine ben büyüğüm. Bazı dengesizler beni küçük zannediyor
Gezegen 43,5 yaşında , divi 39 ama gezegenden 2 yaş daha büyük
Ekmek yiyen deyilmiKutsal Perşembe heee
Bu hafta batırdim.yarın toparlayarak geri dönmem lazım
Kızz kankitomSorma ya. Ama arada güzel oluyor. Bak kilon durduğunda ayran asi yap mutlaka. Çok ıyi geliyor.
Hee, zaten millet diyet diye diye beyni bulanıyor, birde bizimki problem çözdürüyorBu ne yaa matamatik problemi gibi
Kaynatıyorsunuz hemen
Keşke ekmek olsa sadeceEkmek yiyen deyilmi
kendi doğrularım değilde işte sabah şunu yiyecen 3gün bunu yiyeyeycen bu satte bunu yiyeyecen sıkılırım tahamül edememGelemem sıkıntıya kural mural tanımam
Benim kendi doğrularım var dedinya
Ohhh missss
Nerede kontes bi geldi sonra kayboldu.ben yoğurtla yiyemem sanıyordum gayet güzel oluyor ama sen sütle yap dene ikisinide. kontes yulafı sütle pişirirdi hatırlıyonmu?
Hep eşimin sucu. Evdeydi. Öğlen aradım gelemiyeceğim tavuğu ocağa koyar misin dedim. Akşam sevinçle eve geldim sadece tavuk al kısmını yapmış.
Mülfinnin 2 dl,simit 4 dl, çorba 2 dl , 1 dl ekmek = gün bıyu 7 dl ekmek yemişsin fulyacım
bugün kaçtı farkındayım. tatlım bazen canım hiç birşey istemiyor. aklıma gelmedi yumurta götürmek. karatay yaptığım o hafta cumadan salı akşamına kadar 2.7 kilo vermiştim. salıdan itibaren kabız olduğum için daha fazla gitmemiştiÖğleye sıkıntı çekiyorsan evden yumurta haşlayıp getirebilirsin
Akşamın gayet doyurucu ekmege gerek yokmuş , simit zati yorumsuz
Hadi fulyam karatay yaptıgında haftada 2 kilo civarı verdiğini gördük , sana karatay yap demiyorum ama daha dikkatli olmalısın .
Sen bunu yapabilirsin yeterki isteee
Erkekler hep aynıYine iyi, bizimki olsa gelirken al derdi
Sağol canım benimalllah kolaylık versin bacımmm
Moniii, monişiiim, yemeyi abartanlar varmış, benden duymuş olmaKeşke ekmek olsa sadece
Sus sus moni duymasın
Bugünmü kaçtıbugün kaçtı farkındayım. tatlım bazen canım hiç birşey istemiyor. aklıma gelmedi yumurta götürmek. karatay yaptığım o hafta cumadan salı akşamına kadar 2.7 kilo vermiştim. salıdan itibaren kabız olduğum için daha fazla gitmemiştiçok iyi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?