Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben takiliyom kafama göre diyon yanii

bugün çok yoruldum. gergin ve yorgun bir gündü. gün içinde simit yemek zorunda kalınca azcık moralim de bozuldu. yine bozuyor muyum diye. çünkü tüm gün açlık hissettim. sinirim bozuldu.... herhalde stresten psikolojik oldu.

yarına götüreceğim yemek de yoktu. yarını da sallarsam daha da kötü olacak dedim. iki günde hemen yine tıkanmış olacağım. ayrıca yarın kutsal perşembe dedim kendime. burada yazıyordum kalktım mutfağa gittim. salata hazırladım sabaha ve öğlene. hadi hayırlı olaaa

moral bozulacak bişey yok canım yedin ve bitti geçmiş değil geleceğe bakacağız sonuçta insanız hata yapacağız değilmi.

bazen iştahım çok açık oluyor. o zaman moralim bozuluyor. oysa bugün ceviz de yedim tutsun diye.
hepimizde oluyor canım benim önemli olan ne yediğimiz ne miktarda yediğimizi bilmek ve ona göre önlem almak bugün aeben sana dilimleri saydı ekmek dilimlerini not al yada biliyorsundur ona göre azalt bak nasıl kilo veriyon.

Gezegen 43,5 yaşında , divi 39 ama gezegenden 2 yaş daha büyük

her gün eşimi uyutup siZe yorum yapmaya geliyorum gıymatımı bilin yane
Oy fedakar bacım gel bi öpem

Kutsal Perşembe heee

Bu hafta batırdim .yarın toparlayarak geri dönmem lazım
Toparlayalim canım kışı zayiflayarak gecirelim ki bahara çiçek gibi açalım

Ben niyetli olucam inş, hastalanmazsam tabi, yoksa ayran yapacaktım bende ...
Allah kabul etsin canım ben artık detoks yapamıyorum yasom7272 nin dediği gibiyim ben de off of zamaninda o 5 günde 5 kilo diywtiyle bir ayda 11 kilo verdim nasıl dayanmisim sasiyorum

Yaşdamı, kilodamı, görseldemi
Yaşda ben büyüğüm, kiloda ben büyüğüm, görselde bana göre yine ben büyüğüm. Bazı dengesizler beni küçük zannediyor
En büyük gezegen başka büyük yokvücut yapısı orantısı vs etkili demek öyle görünüyosun

yarın inşallah daha iyi olacak. şu demir hapını bırakacağım günü dört gözle bekliyorum

Yok kız sana demedim çok kaçmış diye isimleri
Karıştırdim
Senin menü gayet guzel
Su fazla olsaymiş iymis

hayırlı geceler.... aşure getirme valla aklımıza
Allah valla bende cok severim.Allah nasip ederse yarin ve birgun niyetli olucam.Cuma gunu de iftardan sonra asuremi yapicam.Tadina,sekerine bakmadan olmaz cunku.Cumartesi de esimin abilerini akrabalarini yemege cagiricaz.Konyanin meshur etli ekmegini yaptiricaz.Kucucuk bir kase yesem nolur ki?Aeben kac puan kirarsin?

aylin cumartesi ye ben izin veriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…