kendi doğrularım değilde işte sabah şunu yiyecen 3gün bunu yiyeyeycen bu satte bunu yiyeyecen sıkılırım tahamül edemembide benim hergün çalışma şartlarım aynı olmuyor bidakka bu satte bunu yemem gerekiyor diye ameliyattan çıkma şansım olmaz o yüzden ara öğün bile yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum. kurallara uyamadığım içinde diyetisyenlere bile gitmem diyetisyen çıldırır galiba
Moniii, monişiiim, yemeyi abartanlar varmış, benden duymuş olma
ilk 2 gün o kadar kötü değildi bi kereBugünmü kaçtı3 defa menü verdin, biri iyi 2si kötü
sen öyle diyosan aynen kafama göre takılıyom.Ben takiliyom kafama göre diyon yanii
moral bozulacak bişey yok canım yedin ve bitti geçmiş değil geleceğe bakacağız sonuçta insanız hata yapacağız değilmi.bugün çok yoruldum. gergin ve yorgun bir gündü. gün içinde simit yemek zorunda kalınca azcık moralim de bozuldu. yine bozuyor muyum diye. çünkü tüm gün açlık hissettim. sinirim bozuldu.... herhalde stresten psikolojik oldu.
yarına götüreceğim yemek de yoktu. yarını da sallarsam daha da kötü olacak dedim. iki günde hemen yine tıkanmış olacağım. ayrıca yarın kutsal perşembededim kendime. burada yazıyordum kalktım mutfağa gittim. salata hazırladım sabaha ve öğlene. hadi hayırlı olaaa
bazen iştahım çok açık oluyor. o zaman moralim bozuluyor. oysa bugün ceviz de yedim tutsun diye.moral bozulacak bişey yok canım yedin ve bitti geçmiş değil geleceğe bakacağız sonuçta insanız hata yapacağız değilmi.
Seftali fazla oldu demi gamzem.3 kofte ve yogurt fazla degil de.Şimdi gördüm Aylin
@aeben alıntı yapınca
Akşam biraz kacirmissin
Yarın dikkat et
Son gün
Tabii bende dikkat etmeliyim
hepimizde oluyor canım benim önemli olan ne yediğimiz ne miktarda yediğimizi bilmek ve ona göre önlem almak bugün aeben sana dilimleri saydı ekmek dilimlerini not al yada biliyorsundur ona göre azalt bak nasıl kilo veriyon.bazen iştahım çok açık oluyor. o zaman moralim bozuluyor. oysa bugün ceviz de yedim tutsun diye.
hayırlı geceler.... aşure getirme valla aklımızayatsam iyi olacak geç olmuş hayırlı geceler yarın muharrem ayının başlangıcı aşureleri yemeyin şişersiniz
Gezegen 43,5 yaşında , divi 39 ama gezegenden 2 yaş daha büyük
Oy fedakar bacım gel bi öpemher gün eşimi uyutup siZe yorum yapmaya geliyorum gıymatımı bilin yane
Toparlayalim canım kışı zayiflayarak gecirelim ki bahara çiçek gibi açalımKutsal Perşembe heee
Bu hafta batırdim.yarın toparlayarak geri dönmem lazım
Allah kabul etsin canım ben artık detoks yapamıyorumBen niyetli olucam inş, hastalanmazsam tabi, yoksa ayran yapacaktım bende ...
teşekkür ederim canım
2gündür hiç bana uygun yemek olmadı aslında bugün türlü vardı ama çok kötüydü çorbada un çorbası 2kaşık çorba içtim çatallada türlüyü didikledim yoğurt yedim ya doyurdu artık çok açlık hisetmiyom şükür.çarpıntım eh çok değil ama dinlemiyomhatta yarım saatte yürüyüş yaptım yürüyüş bandında
En büyük gezegen başka büyük yokYaşdamı, kilodamı, görseldemi
Yaşda ben büyüğüm, kiloda ben büyüğüm, görselde bana göre yine ben büyüğüm. Bazı dengesizler beni küçük zannediyor
Ohh cok sukur 10 puant aldim.Sudan kesin kaybedicem yine diyordum.Tsk ler aeben cimaylincim bugun suyunu görmezden geldim sana tam 10 puant
yarın inşallah daha iyi olacak. şu demir hapını bırakacağım günü dört gözle bekliyorumhepimizde oluyor canım benim önemli olan ne yediğimiz ne miktarda yediğimizi bilmek ve ona göre önlem almak bugün aeben sana dilimleri saydı ekmek dilimlerini not al yada biliyorsundur ona göre azalt bak nasıl kilo veriyon.
Oyy aşure dönemi mi geldi yinehayırlı geceler.... aşure getirme valla aklımıza
@aeben kacmadan hemen menumu vereyim
1 kupa yesil cay
Sabah : 3 kasik menemen
1 kk peynir
1 galeta
Ogle : Yogurtlu kabak sote
Ara : 1 tane kuru incir 2 ceviz
Aksam : 3 kofte yogurt
Ara : 1 seftali
Su 1.5 lt yinee
Spor 30 dk leslie - 300 ip atlama
6245 adim
Allah valla bende cok severim.Allah nasip ederse yarin ve birgun niyetli olucam.Cuma gunu de iftardan sonra asuremi yapicam.Tadina,sekerine bakmadan olmaz cunku.Cumartesi de esimin abilerini akrabalarini yemege cagiricaz.Konyanin meshur etli ekmegini yaptiricaz.Kucucuk bir kase yesem nolur ki?Aeben kac puan kirarsin?hayırlı geceler.... aşure getirme valla aklımıza
canım demir hapları evet bir miktar işteh açsada onlara suç bulmayalım bizler iştahlı insanlarız kabul edelimyarın inşallah daha iyi olacak. şu demir hapını bırakacağım günü dört gözle bekliyorum
aylin cumartesi ye ben izin veriyomAllah valla bende cok severim.Allah nasip ederse yarin ve birgun niyetli olucam.Cuma gunu de iftardan sonra asuremi yapicam.Tadina,sekerine bakmadan olmaz cunku.Cumartesi de esimin abilerini akrabalarini yemege cagiricaz.Konyanin meshur etli ekmegini yaptiricaz.Kucucuk bir kase yesem nolur ki?Aeben kac puan kirarsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?