Menü veriyorum
Sabah
2 bardak süt
Meyve
1 ceviz
Ara
1 ceviz 1 kayidi
Öğle
4 et köftesi
Salatalık
1.5 dlm tam buğday ekmeği
Ara
2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Salatalık
Akşam
Salata
Ara
Yoğurt kuru
Şu 2.5 lt civarında
Akşam listeme uyamadim okadar hazırlıktan kendime yapacak halim kalmadı çok şükür aç değilim
moni @aeben sara_28
Teşekkürler canım benim
iyi olmana sevindim canımTeşekkür ederim ozlemcim dün çok kotuydu hamdolsun şimdi iyiyim hafif agrım var okadarda olsun.
Bugün havada çok güzel bir huzur var sadece doğayı dinlemek kelebeklerin uçuşunu izlemek masmavi gökyüzünde güneşin pırıl pırıl olması çok güzel çıkıp biraz yürüdüm nefes egzersizi yaptım çok iyi geldi akşamada düğüne gidiyorum dans horon derken bayağı kalori harcarım ohhhh mis
sen ne tatlısın kuzum ya enerjin çok güzelINŞAALLAH ablam benim hepinizin güzel duaları için teşekkür ederim ALLAH razı olsun ❤
bravo böyle değişik şeyler deniyosun tatlım ben üşenirim yapmam ama özeniyorum böyle şeyler yapabilenlere de afiyet olsunkabak köftesinin içinde kinoa ezmesi var biraz. normal un yok.
Allah kavuştursun canımiyi akşamlar hanımlar yoğun ve çok duygu dolu bir gün geçirdim büyük kızımı yurda bıraktık abla kardeş sarılıp ağlamalarıvelhasıl burukum alışacam inşallah
menüm
10.00 ; 2 yumurtadan az kaşarlı omlet
7 zeytin
domates salatalık biber
1 avuç çiğ fındık
15.00; 1 peynirli pide
19.00 az üzüm
bugün saçma oldu menüm su az spor yok
az geçmişe bakıp yatacam
inşallah canım sağolasınamin amin içini ferah tut canım benim dua et senin yetiştirdiğin çoçuk yanlış yapmadan anlının akıyla okuyup gelecek inşşllah
amin canım sağolasınAllah kavuştursun canım
Sizin orda bitmeyen düğün mü var
Her zamanki gibi süpersin canım
Ooo o tarihte ünv. 1. Sınıftayım ya
Ablacim
14.4 98 nekadan küçüğüm ayy yoksa evde mi kalmışım size gore
Bir davet daha kazasız bitti çok şükür
Yeğenim ekşili köfte istedi Tatlısu börgi vs.yiruldum
İlk defa hatırladığım kadarıyla yanlız yaptım annem yazliktan gelmedi annem i cagirirdim o gelirdi
Neyse alnimin akıyla çıktık çok beğendiler artık yanlız yaparım çok severdim kendin yaparım inşallah
iyi akşamlar hanımlar yoğun ve çok duygu dolu bir gün geçirdim büyük kızımı yurda bıraktık abla kardeş sarılıp ağlamalarıvelhasıl burukum alışacam inşallah
menüm
7 zeytin
domates salatalık biber
1 avuç çiğ fındık
15.00; 1 peynirli pide
19.00 az üzüm
az geçmişe bakıp yatacam
Aminnn bitanem ALLAH razı olsun dua edin bana şimdiden heyecan kapladı beni daha 2 ayHercai91 canm seni en iyi ben anlarım bende tedavi gördüm benimde çocuğun olmadi.bu konuda sana her türlü yardımcı olabilirim.simdı 2evladim var çok şükür.rabbim nasip etsin ins
aol ablam o enerji sizden kaynaklanıyo ALLAH sizden razı olsun hiç tanımadan sizleri çok sevdim gerçkten
iyi olmana sevindim canım
şu mesajına bayıldım ne kadar romantik iyi eğlenceler canım
sen ne tatlısın kuzum ya enerjin çok güzel
bravo böyle değişik şeyler deniyosun tatlım ben üşenirim yapmam ama özeniyorum böyle şeyler yapabilenlere de afiyet olsun
Tabiki evde kalmışsınSizin orda bitmeyen düğün mü var
Her zamanki gibi süpersin canım
Ooo o tarihte ünv. 1. Sınıftayım ya
Ablacim
14.4 98 nekadan küçüğüm ayy yoksa evde mi kalmışım size gore
Allah kavuştursun özlemcimiyi akşamlar hanımlar yoğun ve çok duygu dolu bir gün geçirdim büyük kızımı yurda bıraktık abla kardeş sarılıp ağlamalarıvelhasıl burukum alışacam inşallah
menüm
7 zeytin
domates salatalık biber
1 avuç çiğ fındık
15.00; 1 peynirli pide
19.00 az üzüm
az geçmişe bakıp yatacam
iyi olmana sevindim canım
şu mesajına bayıldım ne kadar romantik iyi eğlenceler canım
sen ne tatlısın kuzum ya enerjin çok güzel
bravo böyle değişik şeyler deniyosun tatlım ben üşenirim yapmam ama özeniyorum böyle şeyler yapabilenlere de afiyet olsun
Aminnn bitanem ALLAH razı olsun dua edin bana şimdiden heyecan kapladı beni daha 2 ay
aol ablam o enerji sizden kaynaklanıyo ALLAH sizden razı olsun hiç tanımadan sizleri çok sevdim gerçkten
Eğer senide geçersem zaten gidip kendimi yüksek biryerden atıyım yaniBeni geçemezsiniz
Amin ablacımrabbim hayırlısıyla kucağınıza versin canım benimmm
Al bendende o kadar, ama yapacak bişey illaki vardırAh bi düzen kurabilsem gelmek istiyorum ama 4 cocukla pek mümkün olmuyor yani ben beceremiyorum ,Bende @aeben ablam gibi ev hanimi olup evde durnayan cinstenim :)
sağolasın tatlımAllah kavuştursun özlemcim
teşekkür ederim canımozlemkartal Allah kavuştursun canım. hayırlı olsun.
İyi geceler canımiyi geceler kızlar gidip uyumaya çalışayım çok iş var hem evde hem işte yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?