Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güzel bir gün olmuş canım

Teşekkürler canım benim

Teşekkür ederim ozlemcim dün çok kotuydu hamdolsun şimdi iyiyim hafif agrım var okadarda olsun.
iyi olmana sevindim canım

şu mesajına bayıldım ne kadar romantik iyi eğlenceler canım
INŞAALLAH ablam benim hepinizin güzel duaları için teşekkür ederim ALLAH razı olsun ❤
sen ne tatlısın kuzum ya enerjin çok güzel

kabak köftesinin içinde kinoa ezmesi var biraz. normal un yok.
bravo böyle değişik şeyler deniyosun tatlım ben üşenirim yapmam ama özeniyorum böyle şeyler yapabilenlere de afiyet olsun

Allah kavuştursun canım

Sizin orda bitmeyen düğün mü var

Her zamanki gibi süpersin canım

Ooo o tarihte ünv. 1. Sınıftayım ya

Ablacim
14.4 98 nekadan küçüğüm ayy yoksa evde mi kalmışım size gore

Bitmeyen düğün nişan ne arasan var burda akraba olmaya gerek yok köylünde olsa düğününe gidiyorlar canım

Senin adına sevindim canım

Allah kavuştursun canım güzel bir sebepten ayrılmışsınız sonu güzel olunca hasret daha çekilir oluyor menünü bugün takma kafana yarın kaldığın yerden devam edersin

Hercai91 canm seni en iyi ben anlarım bende tedavi gördüm benimde çocuğun olmadi.bu konuda sana her türlü yardımcı olabilirim.simdı 2evladim var çok şükür.rabbim nasip etsin ins
Aminnn bitanem ALLAH razı olsun dua edin bana şimdiden heyecan kapladı beni daha 2 ay
aol ablam o enerji sizden kaynaklanıyo ALLAH sizden razı olsun hiç tanımadan sizleri çok sevdim gerçkten

Sizin orda bitmeyen düğün mü var

Her zamanki gibi süpersin canım

Ooo o tarihte ünv. 1. Sınıftayım ya

Ablacim
14.4 98 nekadan küçüğüm ayy yoksa evde mi kalmışım size gore
Tabiki evde kalmışsın neyseki eniştemiz bulmuş seni
O tarihte ben 2. Çocuğumu doğurmak üzereymişim

Allah kavuştursun özlemcim

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…