Protein öğlen yemissin ya saracimyasom7272 canım bişey soracam sana öğlene alabalık buğulama yedim akşama tarhana çorbası ve salata düşünüyorum tarhana ağırmı olur yada onun yerine ne önerirsin bana yarın diyetisyen kontrolüm var o yüzden ağır şeyler yemek istemiyorum
anladım canım o zaman tarhanayı öğlen içeyim akşama kabak haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yiyim yanınada salata daha iyi olmazmı senceProtein öğlen yemissin ya saracim
Akşama tarhana çorbası karbonhidrat yani ekmek yanına sebze yersen yoğurtla dengelemiş olursun .
anladım canım o zaman tarhanayı öğlen içeyim akşama kabak haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yiyim yanınada salata daha iyi olmazmı sence
Menümü yazayım
Sabah
1 bardak su
Kahvaltı
1 dilim Beyaz peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Çay
Ara
1 kutu aktivia ananaslı
Öğlen
1 t. Sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 tabak yeşil mercimek
salata
Ara
Yeşil çay
Su:2 litre
Spor: yok
Hayırlısı olsun saracım, tarifler birbirinden iddialı
Sanırım 30. 09 son gün
Üst tarafa anket gelir canım, o zaman kullanırsınOy mu veriliyordu gezegenim kacirmisim ben
Bende veririm sana
Nasıl veriyoz
olur canım neden olmasınanladım canım o zaman tarhanayı öğlen içeyim akşama kabak haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yiyim yanınada salata daha iyi olmazmı sence
Şimdi baktım tarifler fırında pişir yoğurtlayan var.
Ben usenirim fırın beklemeye
Haşlayınca nasıl oluyor
Kilo vermem durdu
Birazda benim kacamaklar yüzünden
Bu hafta dikkat etmem lazım ya
Kabağı suda haşlayıpsa mı yoğurtluyorsun
Canim
hgdin canım merak etmiştim seni lütfen toparlan artık düğün yaklaştı.merhaba kızlar ben geldim, sabah artım vardı çünkü dün hiç iyi geçmedibu akşam misafirim var bakalım nasıl atlatacağım, çarşamba perşembe ayran aşı yapmam lazım, bu 2 haftadır kendimi hiç beğenmiyorum... ama atlatacağım inşallah
sara yukardaki videoyu vaktin olursa izleYok canım kabağı rendeliyorum bir yemek kaşığı zeytinyağı ile soteliyorum sonra sarımsaklı yoğurt ekliyorum öyle yiyorum
sara yukardaki videoyu vaktin olursa izle
Yaş 39@divinity canm ne yapcan üçüncüyü gerçi bende istiyom çok yakın zamda kürtaj oldum.canm yaş kaç ona göre birşey soylrim sana
sara yukardaki videoyu vaktin olursa izle
Sen 91 de ben 92 de evlendim.Ama senin kizin erken evlendi herhaldeErken evlenseydin, benim suçummu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?