Kankam yapmadım artım var. Pazar fenaydı. Yani o artıyı buraya yazamazdım. Yarına daha iyi bir rakam göreceğim bence
Ben bayiliyorum Saram.Ama hic yag koymadan yapiyorum.Yanlis mi yapiyorum acaba.Yogurt da yarim yagli kullaniyorum.Yogurdun yagi yeter diye dusundum.
Fsh in kac divi. 13-15 in ustunu tup bebek bile yapmiyorlar.Ama asil AMH cok onemli.Anti Mullerien Hormon.Menapoz yasini asagi yukari belirliyoYaş 39
Yaşim geçmeden bidaha olsun diye düşündüm..
Spiral den enfeksiyon olmuştu bende bide FSH hormonum yükselmiş
Tekrar çocuk dogurursam menapoz yaşinida geciktirir diye istiyorum
Merakla bekliyorum çabuk söyle lütfen
Sagol gamzem Hani vucudun da yaga ihtiyaci varmis ya araba gibi.O yuzden sordum duNasıl seviyorsan öyle yap
Tadından memnun isen ekleme canım
Daha iyi bence
Benim deŞanslısın o zaman, benim kilo alma sebebim tatlı
Hosgeldiiinn.Yine alengirli menu verecek kesinben geldimmm
Hatirlattigin icin tsk ler yaseminimkaptanım aylin vermiş kilosunu
Herkese hayirli mutlu gunler canlar.Kilomu bildirip is basi
Cuma : 73
Bugun : 72.7
Fark : -300
Monicim menumu yazdim cnm.Ama eksi yapmisin,kontrol edicen sanirim[td][/td]
21-27 EYLÜL MENÜ BİLDİRİMLERİ Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe moni + + + + . . . @Zhre_ - + - - . . . @Ssy8491 - - - - . . . @evinizinmimari - + - - . . . @divinity - + + - . . . @sara_28 + + + . . . @Ya habibi - + - - . . . gamze21 - + + - . , . @Drdentist - - - - . . . Aylin42Konya + + + - . . . @aeben + + + + . . . Antepia27 - + + + . . . @Sarayca + + - - . . . vorones - + + - . . . yasom7272 + + + + . . . @mavili38 - - - - . . . @ozlemkartal + + + + . . . @Ezgi osman + + + + . . . @guziss35 - - - - . . . @60kiloyum + + + + . , .
[td+[/td]
[/td]
Ben bisiklet sürmeyi hiç bilmiyorum, geçmiş olsunGol kenarinda bisiklet surmek mi?Bende bayilirim bisiklet surmeye helede gol kenarinda keyfe bak bee.Ben artik suremiyorun ama.Dustum menuskus yirtilmasi oldu,bi daha da suremedim
Doğum günün kutlu olsun aylinciğimBende bugun 25 Eylul de girdim 48 e.5 gun buyugum senden.
Hayrolsun canım, şimdi iyisindir inşallahİyi geceler kızlar uzun süredir uğramadım buralara
Netim yoktu bi ara ve malesef talihsiz bazı durumlar yaşadım.Telefonu uzun bi süre elime alamadım
NasılsınızAntepia27 gezegenfeza moni @Sarayca yasom7272 @aeben özledim sizleri,yorumlarınızı
Geçen sene yapmıştım kimse yemedi, bu ayın başında bakalım dedik, asidik bişey olmuş, döktüm. Birkaç ay durabiliyor diye duydum. Haftaya tekrar yapmayı düşünüyorumUzun süre kaldığında kötü oluyor mu peki
Geçen sene yapmıştım kimse yemedi, bu ayın başında bakalım dedik, asidik bişey olmuş, döktüm. Birkaç ay durabiliyor diye duydum. Haftaya tekrar yapmayı düşünüyorum
İyi geceler kızlar uzun süredir uğramadım buralara
Netim yoktu bi ara ve malesef talihsiz bazı durumlar yaşadım.Telefonu uzun bi süre elime alamadım
NasılsınızAntepia27 gezegenfeza moni @Sarayca yasom7272 @aeben özledim sizleri,yorumlarınızı
Bende bugun 25 Eylul de girdim 48 e.5 gun buyugum senden.
bizde seni özledik kuzum hamdolsun iyiyiz esas sen nasılsın ne oldu canım benim?İyi geceler kızlar uzun süredir uğramadım buralara
Birileri bisiklet mi dedi nasıl canım çekti . Şimdi. Ben de binemiyormm. Çocukla eve. Ama bugün bi şansımı deniycemBen bisiklet sürmeyi hiç bilmiyorum, geçmiş olsun
Günaydın ablacim. 6 dan önce kalkan yavrularla günü aydirdikgünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?