yok özellikle monti yapmıyorum canım gi düşük ve ekmeksiz beslenmeye çalışıyorum bana iyi geliyor tok kalıyorum böyle,montinin yedikçe zayıfla kitabı var ta 2000 de filan almıştım bide laf aramızda sizin topiği takip etmişliğim var yıllar evvel,ziligurti vardı baya bilinçliydi onun bir yazısı zayıflama klasörümde kayıtlı hala,diyet işlerini bana sorcanen azından teorik bilgim çok pratik zayıf
3 gündür yanıyoruz İstanbul'da
Valla aebencim taa basindan beri ben de dicektim.Herzaman alengirli menu veriyor diyede.Belki yanlis anlar diye yazamadimAlengirli bişi olmasa menünde şalardım zati
Cok sagol saraam.Insallah 73 u kirdim.Bende seni tebrik ederim cnm.Azmin elinden bisey kurtulmaz.Yavas yavas hedefimize ulasiyoruzTebrik ederim aylinim
tamam canım
Kankam yapmadım artım var. Pazar fenaydı. Yani o artıyı buraya yazamazdım. Yarına daha iyi bir rakam göreceğim bence
Bir daha ki sefere alir insallah canim uzuldum.Kiz manueli unutulur mu?Unuttugunu saniyorsun bence,direksiyona oturdugunda yaparsin cnm.Kızımın önündeki diger aday birden durunca buda aniden durmuş araba istop etmiş . Direk sınavı kaybetme sebebiçok üzüldü başkasının hatası yüzünden kaybetmeye . Ama bundada vardır bir hayır biraz daha çalışsın hocayla . Benim araba otomatik o manuel alacak , ofisteki arabalarla çalışın diyor babası ama ben manuel kullanmayı unuttum
Bi de ben varim tatlim.Ben hep bu saatlerde verebiliyorum maalesef.Bi sorun teskil etmiyor degil mi?Başka menü yorumu yapmadıgım kaldımı hıı kendi menüm
Gol kenarinda bisiklet surmek mi?Bende bayilirim bisiklet surmeye helede gol kenarinda keyfe bak bee.Ben artik suremiyorun ama.Dustum menuskus yirtilmasi oldu,bi daha da suremedimDünki menüm
Sabah
Peynir
Domates
Salatalık
2 lokma börek
Öğlen ( cenaze mevlidinde)
1 lahmacun
Salata
1 kase aşure
Akşam
ayran
Bir tuzlu kurabiye
Spor : göl kenarında 1,5 saat bisiklet sürme . Akşam 30 dk yürüyüş
Su 2 lt
Menüm vasat hem misafir agırlayıp hemde mevlüt olunca menü uçtu
Tabi baskülde uctu regl ödemiylede .
Cumaya söz verdim ne kadar artı olursamda 65 li bir rakam görülecek efenim
Bu arada puanım 7
Bende hemen oyumu kullanayim baarii.Kime versem kiii.Tabii ki gezegen annaneyeHayırlısı olsun saracım, tarifler birbirinden iddialı
Sanırım 30. 09 son gün
Bende bugun 25 Eylul de girdim 48 e.5 gun buyugum senden.Kuzucum torun sayısından yırttım
En yaşlınız benim
1 ekimde 48 e gircem
88 de evlendim
Beceriksizler,her isi beceriyorsunuz da manueli mi kullanamiyorsunuzHayırlısı olsun canım üzülmesin vardır bir hayır
Ay bende unutmuşum kullanamıyorum manuel
InshaAllah ablaHayırlısıyla uğurlama artık sende düzenli katıl canım
Uzun süre kaldığında kötü oluyor mu pekiGripten korunmak için bir tarifim varda yaparmışsınız bilmem
1 limon iyice yıkayıp uzunlamasına 4 e bölüp doğranacak( kabuklu)
2 çubuk tarçın
Biraz kök zencefil
Hepsi kavanoza konacak, malzemelerin üstünü geçecek kadar bal konacak
Her sabah 1 tatlı kaşığı kadar yenecek
Yasemincim paylasimin icin cok tsk ederiz cnm.Cok bilgilendirici ve kendi hatalarimizi gormemizi sagladi.şunu bir izle vaktin olursa
Ben bayiliyorum Saram.Ama hic yag koymadan yapiyorum.Yanlis mi yapiyorum acaba.Yogurt da yarim yagli kullaniyorum.Yogurdun yagi yeter diye dusundum.Yok canım kabağı rendeliyorum bir yemek kaşığı zeytinyağı ile soteliyorum sonra sarımsaklı yoğurt ekliyorum öyle yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?