- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet almanyadayım, aşırı soğuk, hadi bende kansızlık var, troid var üşüyorum, eşimde çok üşüyorAlmanya da mı yaşıyordun sen ? o kadar soğuk mu gerçekten
Yorum yok
Teşekkür ederim kuzum, düzenledimkaptanım aylin vermiş kilosunu
Herkese hayirli mutlu gunler canlar.Kilomu bildirip is basi
Cuma : 73
Bugun : 72.7
Fark : -300
Geçmiş olsun canım, az önce eşimde açtı kaloriferleriAynen, kaloriferi yaktik bizde bayagi soguk var cocuklar salya sumuk
Selam canım naber, misafirlerin gittimiMerhaba kizlar
3 gündür yanıyoruz İstanbul'daGeçmiş olsun canım, az önce eşimde açtı kaloriferleri
Az önce haberlerde söylediler, havalar 15 derece birden düşecekmiş, hazırlıklı olun3 gündür yanıyoruz İstanbul'da
Gripten kırılcaz of ofAz önce haberlerde söylediler, havalar 15 derece birden düşecekmiş, hazırlıklı olun
Gripten korunmak için bir tarifim varda yaparmışsınız bilmemGripten kırılcaz of of
Sagol abla neolsun, haftaya gidiyorlarSelam canım naber, misafirlerin gittimi
Sagol abla idare ediyorum sukurmerhaba nasıl oldun ablam ?
Sensin + 45
Ben 43,5 bikere, daha 45 olmaya 1,5 senem var
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun cnm
yok özellikle monti yapmıyorum canım gi düşük ve ekmeksiz beslenmeye çalışıyorum bana iyi geliyor tok kalıyorum böyle,montinin yedikçe zayıfla kitabı var ta 2000 de filan almıştım bide laf aramızda sizin topiği takip etmişliğim var yıllar evvel,ziligurti vardı baya bilinçliydi onun bir yazısı zayıflama klasörümde kayıtlı hala,diyet işlerini bana sorcanMenün yine harika özlemcim 9 puan
Daha önce hiç montiğnac diyeti yaptınmı ? Menülerin monti menüsüde ondan sordum
Hayırlısıyla uğurlama artık sende düzenli katıl canımSagol abla neolsun, haftaya gidiyorlar
Az önce haberlerde söylediler, havalar 15 derece birden düşecekmiş, hazırlıklı olun
deme bacım öyle yok kırılmıyalım hele ki çocuklarGripten kırılcaz of of
Valla spikerin yalancısıyım
deme bacım öyle yok kırılmıyalım hele ki çocuklar
teşekkürler canım baya faydalı şeyler paylaşıyosunbu videoları vakti olan izlesin arkadaşlar bayağı faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?