Ne güzel anne ... Günaydın ablam.Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Oğluşum beslenme sine kek yapicam şimdi okula gitmeden
Monim dün tartı yoktu hastanedeydim sabahtan eve gelince de holter vardı üzerimde ondan tartılmadım kaptanımPAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ
moni 96,1>>95,9
@Zhre_94,3>>p.muaf
Hercai91 87,4>>?
@evinizinmimari74,7>>?
@divinity66,6>>67
sara_28 91>>90,8
@Ya habibi96,5>>96,9
@gamze2162>>62
@Drdentist67,7>>?p.muaf
@Aylin42Konya73>>72,7
Sarayca 64>>?
@Antepia27104,5>>104,9
vorones 59,9>>?
aeben 66,2>>?
@mavili38?>>69,3
@zeynepleyya?>>?
@yasom727270>>69,8
@ozlemkartal101,2>>100,6
E Ezgi osman 73,4>>73,2
@60kiloyum 83 >> 83,2
Kilo bildirmeyenler hu huneden bildirilmedi
İlla çıldırtcaksınız beni
eh işte yıkılmadım ayaktayım sarkısını söylüyorum kankamAynen öyle canım
Yarın olmasa bile Çarşamba
Kesin eksi olacağına inanıyorum
Çok kararlı gördüm seni
hoşgeldinİyi geceler kızlar uzun süredir uğramadım buralara
Netim yoktu bi ara ve malesef talihsiz bazı durumlar yaşadım.Telefonu uzun bi süre elime alamadım
Nasılsınız @Antepia27 @gezegenfezamoni Sarayca @yasom7272 @aeben özledim sizleri,yorumlarınızı
hadi ya
yok özellikle monti yapmıyorum canım gi düşük ve ekmeksiz beslenmeye çalışıyorum bana iyi geliyor tok kalıyorum böyle,montinin yedikçe zayıfla kitabı var ta 2000 de filan almıştım bide laf aramızda sizin topiği takip etmişliğim var yıllar evvel,ziligurti vardı baya bilinçliydi onun bir yazısı zayıflama klasörümde kayıtlı hala,diyet işlerini bana sorcanen azından teorik bilgim çok pratik zayıf
Yok canım tanıdım bildim bileli menüleri bile kokoştur fulyanın kim bilir ksndi nasıl kokoşValla aebencim taa basindan beri ben de dicektim.Herzaman alengirli menu veriyor diyede.Belki yanlis anlar diye yazamadim
caza öyle verilmez gamze bak böyle verilirMENÜ
Saba
1 yumurta
1 kk peynir
Çeri domates
Salatalık
3 zeytin
Ara kahve
2 tane profiterol
Akşam (ceza verdim kendime)
1 haşlama yumurta
1 lokma ekmek
Su 2 lt geçti
Açım aç
Suyun tammış 10 puant efenimIyi aksamlar guzel kizcelerim.
Menumu vereyim
Sabah : 1 yumurta
1 kk suzme peynir
1 tane parmak galeta
Ogle : 1 tane mandalina
1 kucuk dilim peynir (nötr etsin diye)
Ara : Sayarak yedim 7 tane yer fistigi
1 tane orta boy muz
Aksam : Taze fasulye salata
Su : 2 lt nihayet Spor : 30+45 dk yuruyus
30 dk ziplamali leslie + 15 dk cardiyo + 200 ip atlama
Yok aylinim ehliyet alalı yıllar oldu sonrasında hiç manuel kullanmadım otomatik candır bas gazaBir daha ki sefere alir insallah canim uzuldum.Kiz manueli unutulur mu?Unuttugunu saniyorsun bence,direksiyona oturdugunda yaparsin cnm.
Yok canım ertesi gün puantları veririyorum.Bi de ben varim tatlim.Ben hep bu saatlerde verebiliyorum maalesef.Bi sorun teskil etmiyor degil mi?
Biz herdaim buradayız zeynepcimİyi geceler kızlar uzun süredir uğramadım buralara
Netim yoktu bi ara ve malesef talihsiz bazı durumlar yaşadım.Telefonu uzun bi süre elime alamadım
Nasılsınız @Antepia27 @gezegenfezamoni Sarayca @yasom7272 @aeben özledim sizleri,yorumlarınızı
Ondanda eksik kalBen bisiklet sürmeyi hiç bilmiyorum, geçmiş olsun
Geçmiş olsun hemşom tansiyon sorununmu var?Monim dün tartı yoktu hastanedeydim sabahtan eve gelince de holter vardı üzerimde ondan tartılmadım kaptanım
Kaybolma bi yereeh işte yıkılmadım ayaktayım sarkısını söylüyorum kankam
Aylinim nice sağlıklı ve huzurlu yıllara inşallah canımYasemincim paylasimin icin cok tsk ederiz cnm.Cok bilgilendirici ve kendi hatalarimizi gormemizi sagladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?