Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşgeldin pamukprenses kaptanımız moni gelince ilgilenecektir, bu arada kendini tanıt istersen
hoşgeldin pamukprenses kaptanımız moni gelince ilgilenecektir, bu arada kendini tanıt istersen
moni ve sarayca, zayıflayan güzellikler ben 29 yaşındayım daha önce 2 kez zayıfladım idealim olan 57-55 arası oldum şimdi yine aynı serüven :) doğuma 86 ile gittim ve şuan 66 yım Adıyaman dayım hedefim 57

Hoşgeldin pamuk
Bebişinide güle güle büyüt imşallah.

Persembeden itibaren katilabiirim
Mumum seni saraycayla hep benzetirim yani diyet sürüveninizi kaçamaklarınızı vs.

Bence sağlıklı , uzun soluklu diyet yapın , uzun süre yapamıycagınız diyetleri seçmeyin ,apla tavsiyesi
Tabi ben başarırım diyorsan tabiki ...

Ablam biraz sıkıntılı çıktı tansiyon yüksekmiş üst sınırı geçmiş dedi ritim holter takacaklarmış şimdi ultrason istedi endokrine gönderdi

Yok ablam ztn diyet bana göre benim hayatima göre degil ben diyeti kendi hayatima uydurmak zorundayim ama bu seker orucu farkli bi sefer basardim 21 gün ve cok iyi gelmisti bana tekrar denemwk istiyorum

bugün menümü yazayım
sabah7.30
1yumurta kk peynir 5 zeytin domates maydonoz ve dereotu yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.30
yarım kase mercimek çorbası 3 köfte ve yoğurt
ara
sütlü kahve
akşam17.30
semizotu yemeği ve yoğurt
2.5lt su spor yok ama gün içinde 8300 adım
moni aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…