Ben bi arkadaşa hamurişi yapmaya gidiyorum. İnşallah erken gelirim, geldiğimde Cuma’ları kim ne kadar kilo vermiş bi toparlayım. Akşam görüşürüz
Azzzz yeeeBen bi arkadaşa hamurişi yapmaya gidiyorum. İnşallah erken gelirim, geldiğimde Cuma’ları kim ne kadar kilo vermiş bi toparlayım. Akşam görüşürüz
Hoşgeldin pamukmoni ve sarayca, zayıflayan güzellikler ben 29 yaşındayım daha önce 2 kez zayıfladım idealim olan 57-55 arası oldum şimdi yine aynı serüven :) doğuma 86 ile gittim ve şuan 66 yım Adıyaman dayım hedefim 57
Mumum seni saraycayla hep benzetirim yani diyet sürüveninizi kaçamaklarınızı vs.Persembeden itibaren katilabiirim
45 dk leslie yaptım
Ablam biraz sıkıntılı çıktı tansiyon yüksekmiş üst sınırı geçmiş dedi ritim holter takacaklarmış şimdi ultrason istedi endokrine gönderdiçok güzel bir yemek bu canım benim bu hafta hergün bundan yememi istedi diyetisyenim
Teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım benim
Canım hiç moralini bozma FSH amh falan hepsi hikaye yeterki Allah Ol desin gerisi hikaye
Gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun kuzum bir zamanlar bende holter cihazı takmıştım inşallah sonuçların iyi çıkar hiç stres yapma canım
Gel gel , en azından sinirini bana boşalt evdekilere yazıkDünden biraz canım sıkıldı, saracak yer arıyorum
Inşaallah kötü bişey çıkmaz monim yaGeçmiş olsun kuzum, sonuçların güzel çıksın İnşallah
Bişi çıkmaz inşallah hemşom , hastanedesin stresli ortam ondanda olmuş olabilirAblam biraz sıkıntılı çıktı tansiyon yüksekmiş üst sınırı geçmiş dedi ritim holter takacaklarmış şimdi ultrason istedi endokrine gönderdi
INŞAALLAH hemşom dualarınızda eksik etmeyin beniBişi çıkmaz inşallah hemşom , hastanedesin stresli ortam ondanda olmuş olabilir
Ablam biraz sıkıntılı çıktı tansiyon yüksekmiş üst sınırı geçmiş dedi ritim holter takacaklarmış şimdi ultrason istedi endokrine gönderdi
Yok ablam ztn diyet bana göre benim hayatima göre degil ben diyeti kendi hayatima uydurmak zorundayim ama bu seker orucu farkli bi sefer basardim 21 gün ve cok iyi gelmisti bana tekrar denemwk istiyorumMumum seni saraycayla hep benzetirim yani diyet sürüveninizi kaçamaklarınızı vs.
Bence sağlıklı , uzun soluklu diyet yapın , uzun süre yapamıycagınız diyetleri seçmeyin ,apla tavsiyesi
Tabi ben başarırım diyorsan tabiki ...
Gecmis olsun Rabbim korktugunuza ugratmasn insallahAblam biraz sıkıntılı çıktı tansiyon yüksekmiş üst sınırı geçmiş dedi ritim holter takacaklarmış şimdi ultrason istedi endokrine gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?