Dünden biraz canım sıkıldı, saracak yer arıyorum
ALLAH razı olsun canım benimGecmis olsun Rabbim korktugunuza ugratmasn insallah
Saol ablacım ALLAH razı olsun
INŞAALLAH ablacımGeçmiş olsun canım sakin ol rahat ol inşallah önemli bir şeyin çıkmaz
2 kg versem yolur ki hem zayiflamis olurumBurda taze fıstık var didiler 1 kg alayım
aylin şu kilo almak isteyipte alamayanlar varya birden aklıma o geldi2 kg versem yolur ki hem zayiflamis olurum
45 dk leslie yaptım
Hayirdir kuzuumm kim ne yapti sanaDünden biraz canım sıkıldı, saracak yer arıyorum
Ayyy hic sorma yasemincim.Bi o tür kadinlara,bir de yiyip yiyip de kilo almayan kadinlara hem cok sínir oluyorum hem de cok kiskaniyorumaylin şu kilo almak isteyipte alamayanlar varya birden aklıma o geldi
MuMu ve guziscim şu seker orucundan biraz bahsetsenize.Netten baktim biraz ama yapan birilerinden duymak istedim canlarPersembeden itibaren katilabiirim
Hosgeldin cnmmoni ve sarayca, zayıflayan güzellikler ben 29 yaşındayım daha önce 2 kez zayıfladım idealim olan 57-55 arası oldum şimdi yine aynı serüven :) doğuma 86 ile gittim ve şuan 66 yım Adıyaman dayım hedefim 57
Insallah canim uzuldum.Cok gecmis olsun tekrarInşaallah kötü bişey çıkmaz monim ya
Antepia27 canım sen nasılsın neler yapıyorsun listene uyuyorsun değilmi bu cuma senden güzel haberler bekliyorum ona göre
Kahvaltı
1 kase yoğurt
İçine kavun dilimledim
Elma çayı
16.00 İkindi
2 lahmacun
1 kase yoğurt naneli
Bugün spora kaydoldum.Yarın için de diyetisyenden randevu aldım.Artık daha sağlıklı ilerlemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?