süper bişey yapmışsın sevindim cnmKahvaltı
1 kase yoğurt
İçine kavun dilimledim
Elma çayı
16.00 İkindi
2 lahmacun
1 kase yoğurt naneli
Bugün spora kaydoldum.Yarın için de diyetisyenden randevu aldım.Artık daha sağlıklı ilerlemeyi düşünüyorum
Kahvaltı
1 kase yoğurt
İçine kavun dilimledim
Elma çayı
16.00 İkindi
2 lahmacun
1 kase yoğurt naneli
Bugün spora kaydoldum.Yarın için de diyetisyenden randevu aldım.Artık daha sağlıklı ilerlemeyi düşünüyorum
Büyük adim atmışsın tebrikler
süper bişey yapmışsın sevindim cnm
Çok iyi yapmışsın canım
Aşağıdaki Abla beni döver :)Bende dun cok yuklenmisim.Çomelirken falan nasil bacaklarim agriyo.Ezgicim leslie yaparken adim seklinde degil de hoplar sekilde yapinca daha cok terletiyo ve yoruyo.
gamzecim fatma diyetisyene gidiyor neyse onu yemesi gerekiyor bencede yemeli bir müddetki metobolizması çalışssın.şuan kilo vermiyor ama bikaç haftaya 3er 2şer gidecek kilosu inş.Menü güzelde senin bu ekmekler bana fazla gibi geliyor
Saol ablacım ALLAH razı olsunInsallah canim uzuldum.Cok gecmis olsun tekrar
Geçmiş olsun canım
aylincim yeni yaşın kutlu olsun ben de 71 liyim 23 ekimde 48 e giricem ne yakınmış doğum günlerimiz sevdiklerimizle birlikte sağlıklı mutlu hayırlı ömürler diliyorum tüm takımaBende bugun 25 Eylul de girdim 48 e.5 gun buyugum senden.
ben hem bisiklet hen araba sürmeyi bilmiyorum,koca işleri idare edip i araba sürememek utanç vericiBen bisiklet sürmeyi hiç bilmiyorum, geçmiş olsun
uzaktan tanımakhadi ya. Demek eski takipcilerdensin beni eskiden tanıyorsun yani evet zili efsanedir , yıllarca aktif tuttum linki inşallah insanlara faydam dokunmuştur.
Montide zaten gl endeksine dayalı . Zaten montiyi bir kere yaparınmı içine işler
senin adına çok sevindim canım hakettin ,anahtar kelimeleri söylemiş diyetisyenin kararlılık ve disiplin,bence de hedeflerine ulaşacaksınMerhaba kızlar diyetisyenden geliyorum haberler çok iyi diyetisyenim iltifat yağmuruna tuttu harika olmuşsun dedi bu kararlılık ve disiplinle kısa zamanda hedefine ulaşacaksın dedi çok mutluyum tabiri caizse bulutların üstündeyim
geçmiş olsun canım,alçı çıkmış rahatlamıştır çocukDoktordan geldik alciyi çıkarttırdik
Bu hafta okula gitmiycek haftaya okul basliycak inşallah
Pelinle ben hastayız..üsütmüsüz
Öyle işte
geçmiş olsun kuzum inşallah önemli bişey çıkmayacakTaşikardim vardı hemşom oda bu ara baya yokluyo beni bende kontrole geldim holter taktı şimdi dr bekliyorum sonuç göstermek için
Biz girklilar hepimiz citiriz kizlar.Genclere tas cikartiriz.
Esim dogu gorevini yaptigimiz yerde tsk lojmanlarinda oturuyoz.Coookk zayif,fizigi de guzel bir bayan vardi.Ama 60 yasinda rahat var.Arkadan baksan liselik,önden baksan müzelik diyorlardi kadina.Biz de onun yolunda ilerliyoz
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyütmoni ve sarayca, zayıflayan güzellikler ben 29 yaşındayım daha önce 2 kez zayıfladım idealim olan 57-55 arası oldum şimdi yine aynı serüven :) doğuma 86 ile gittim ve şuan 66 yım Adıyaman dayım hedefim 57
çok isabetli karar canım başarılar dilerimKahvaltı
1 kase yoğurt
İçine kavun dilimledim
Elma çayı
16.00 İkindi
2 lahmacun
1 kase yoğurt naneli
INŞAALLAH ablammmm
aylincim yeni yaşın kutlu olsun ben de 71 liyim 23 ekimde 48 e giricem ne yakınmış doğum günlerimiz sevdiklerimizle birlikte sağlıklı mutlu hayırlı ömürler diliyorum tüm takıma
ben hem bisiklet hen araba sürmeyi bilmiyorum,koca işleri idare edip i araba sürememek utanç verici
uzaktan tanımakkk yı sanırırm 2010 dan beri okurum 2012 de üye oldum arada aylarca girmediğim oldu,ilgi alanıma giren şeyleri araştırmayı severim çok güzel bi sayfaydı sen de herkesin menüsüne yorum yapardın keşke devam etse
senin adına çok sevindim canım hakettin ,anahtar kelimeleri söylemiş diyetisyenin kararlılık ve disiplin,bence de hedeflerine ulaşacaksın
geçmiş olsun canım,alçı çıkmış rahatlamıştır çocuk
geçmiş olsun kuzum inşallah önemli bişey çıkmayacak
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyüt
çok isabetli karar canım başarılar dilerim
Menü güzelde senin bu ekmekler bana fazla gibi geliyor
gamzecim fatma diyetisyene gidiyor neyse onu yemesi gerekiyor bencede yemeli bir müddetki metobolizması çalışssın.şuan kilo vermiyor ama bikaç haftaya 3er 2şer gidecek kilosu inş.
fatmacım buna inan gör bak tıkır tıkır gidecek kiloların.Canım saatleriyle arada oynuyorum açlık durumuma göre miktarını diyetisyen im verdi
Ayy inşallah kuzum yaa
Maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?