Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü güzelde senin bu ekmekler bana fazla gibi geliyor

Geçmiş olsun canım

Bende bugun 25 Eylul de girdim 48 e.5 gun buyugum senden.
aylincim yeni yaşın kutlu olsun ben de 71 liyim 23 ekimde 48 e giricem ne yakınmış doğum günlerimiz sevdiklerimizle birlikte sağlıklı mutlu hayırlı ömürler diliyorum tüm takıma
Ben bisiklet sürmeyi hiç bilmiyorum, geçmiş olsun
ben hem bisiklet hen araba sürmeyi bilmiyorum,koca işleri idare edip i araba sürememek utanç verici
uzaktan tanımakkk yı sanırırm 2010 dan beri okurum 2012 de üye oldum arada aylarca girmediğim oldu,ilgi alanıma giren şeyleri araştırmayı severim çok güzel bi sayfaydı sen de herkesin menüsüne yorum yapardın keşke devam etse
senin adına çok sevindim canım hakettin ,anahtar kelimeleri söylemiş diyetisyenin kararlılık ve disiplin,bence de hedeflerine ulaşacaksın

Doktordan geldik alciyi çıkarttırdik
Bu hafta okula gitmiycek haftaya okul basliycak inşallah
Pelinle ben hastayız..üsütmüsüz
Öyle işte
geçmiş olsun canım,alçı çıkmış rahatlamıştır çocuk
Taşikardim vardı hemşom oda bu ara baya yokluyo beni bende kontrole geldim holter taktı şimdi dr bekliyorum sonuç göstermek için
geçmiş olsun kuzum inşallah önemli bişey çıkmayacak

hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyüt

çok isabetli karar canım başarılar dilerim

iyi akşamlar hanımlar menü vereyim
08.00; 2 yumurtalı az kaşarlı omlet
5 zeytin
1 köz kırmızı biber

13.00 ; 1 haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir ilave edilmiş salata
1 elma

16.00 ; 2 mürdüm erik

18.00; 6 minik inegöl köfte ızgara
salata
1 kase mercimek çorbası
su az spor yok çok yorgun geliyorum takatim yok
aeben

INŞAALLAH ablammmm

Selam kizlar napiyonuz biz yeni geldik kizimin hastanede kontrolu vardi 2 saatlik yolu 3 bucuk saate anca gittik geldik arabayi ben kullandim file vardi. Finlenim gecmisi okurum

Menü güzelde senin bu ekmekler bana fazla gibi geliyor

Canım saatleriyle arada oynuyorum açlık durumuma göre miktarını diyetisyen im verdi

gamzecim fatma diyetisyene gidiyor neyse onu yemesi gerekiyor bencede yemeli bir müddetki metobolizması çalışssın.şuan kilo vermiyor ama bikaç haftaya 3er 2şer gidecek kilosu inş.

Ayy inşallah kuzum yaa

Maşallah canım

Menüm
Sabah
1 dl ekmek
Omlet
Peynir
2 zeytin
Domates
Biber

Ara: 3 kuru kayısı

Öğlen
Sebzeli tavuk
Yogurt
Hş.Biber turşusu
( tuzu çok az kendim yaptım)

Ara: 1 mandelin
15 fındık badem

Akşam
1 adet mercimek köftesi
Sütlaç tenceresinin dibi
1 kş sütlaç sayın.

Spor 1 saat tempolu ,1 saat normal totalde 2 saat yürüyüş. Adım gün boyu 12 bini buldu ( teli hep yanıma almadıgım halde)
Su 3 lt.

Puanım 9,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…