Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tebrikler canım 1 mercimekli köfte ile durduysan köfte dolma ağzıma alsaydın duramazdim herhalde

özlemim spor anladım ama su içmen lazım , üstelik pro agırlıklı besleniyorsun suyu artırmaşısın böbrek sağlığın için

Puanın 9 canım

gamzecim fatma diyetisyene gidiyor neyse onu yemesi gerekiyor bencede yemeli bir müddetki metobolizması çalışssın.şuan kilo vermiyor ama bikaç haftaya 3er 2şer gidecek kilosu inş.
İnşallah yaseminim lakin o ekmek dilimleri bence fatmaya biraz fazla . Cumayı ve diyetisyenine tekrar gitmesini bekliyorum merakla ...

Bacım senin evdeki pisiklet zor. Onun pedalı agırdır
Maşallah yürüyüş bandı bisiklet , senin evde spor salonumu var
herşey............... varda yapan yok yürüyüş bandımın abşebir neydi o var ağırlıkları var titreşim aleti var direç aleti var var var şu yerde yuvarlak bişey var dönüyon yanlar için o varama tembel gelin olduğum için arada hatırlayıp yapıyom.

Dediğim gibi ekmekler gözüme batıyor fatmam , ekmek olması değilde miktarı yanlış anlaşılmasın, kişisel Kanaatim diyetisyenin 3 lü rakamlarda oldugun için kl hesabı ve ilerde azalmak için uç noktadan listeye başlattı seni ...
Keşke saranın diyetisyenine gitme şansın olsaydı ...
İnşallah ben yanılırım ve bu haftalar boşa gitmez ...

Menü puanın 8,5 canım

hadi hayırlı olsun mimar kuzum

Lahmacun 2 tn çok olmuş

Su ve spor yazmamışsın
Puanın 7,5

her zamanki gibi dengeli bir menü
10 puan

sabah 08.30
küçük boy salata (doğal semiz, havuç, yumurta, zeytin, keçi peyniri, domates, köz kırmızı biber, zeytinyağ, limon, sumak)

1/2 simit

öğlen 13.15
kuru sebzeli bulgur pilavı

yoğurt

köy salatalığı

akşam 19.15
kıymalı ıspanak yemeği

ev yoğurdu
biraz sebzeli şehriye salatası
1 dilim peynirli ıspanaklı börek (fırında)

yatana kadar 2 lt su
20+20=40 dk tempolu yürüyüş aeben moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…