- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Simdilik bitti canim.Tekrar isteyen olmazsa.Bu hayal persembeye pek uymadi dedigin gibi.Milletin cani cekecek.2 sene once manti ve cig kofte uzerine bir yerim vardi.Kendi basima islettim.Annem ve ben mantiyi yetistiremedik.Paket servisi de vardi.Sabahin 8 nde kalk toptanciya git,eksikleri al,dukkana git bide orda kostur.Gecenin 3 nde eve geliyorduk.1 yil ancak dayanabildim.2 boyun fitigi hediyesiyle cok sukur devrettik.mantıları bitirdinmi mantıcı aylinim
biliyomusun sinopta mantıcı teyzenin yeri diye meşhur bir mantıcı var bu gidişimde diyetteyim diye orada mantı yiyememiştim ama sen mantı açıyorum deyince orası aklıma geldi sende mantıcı aylinin yeri diye bi yer açsan bizleride davet etsen hep birlikte orda buluşsak diyeti unutsak mantıları hüpletsek ooooh tamda perşembe günü kurduğum hayale bak
Strese girince alerji mi oluyorsun?
Enerjiye ihtiyaci vardir belki
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-455625.html
Hamile kalmak istiyorum
Hormon dengeleyici bitkisel destek
Alimmi yoksa psikolog mu olsak nasıl anlatsak
Anladım saram kafayı yedi
Geçmiş olsun canım
İnşallah güzel sonuçlarla gel canım
Simdilik bitti canim.Tekrar isteyen olmazsa.Bu hayal persembeye pek uymadi dedigin gibi.Milletin cani cekecek.2 sene once manti ve cig kofte uzerine bir yerim vardi.Kendi basima islettim.Annem ve ben mantiyi yetistiremedik.Paket servisi de vardi.Sabahin 8 nde kalk toptanciya git,eksikleri al,dukkana git bide orda kostur.Gecenin 3 nde eve geliyorduk.1 yil ancak dayanabildim.2 boyun fitigi hediyesiyle cok sukur devrettik.
Evim kapim herzaman hepinize acik canim arkadaslarim.Mantinin lafimi olur.Konyaya gelen olursa manti yedirmeden gondermem zatti.Bosverin diyeti
Bir daha 3-5 lileri konuşmayı yassaklıyorumAyy valla benim de aebenim.Gece gece aynaya bakma,ayaklarina bakma zor uyudum
Hı tmm o zaman bende hiç gelmedi diye merak ettiydim..geldi canım sabah günaydın dedi işleri yoğun olduğu için dahada gelmedi akşama gelir bence
puantsızbu gün menüm
sabah yok
öğlen
peynir
domates
akşam
haşlanmış tavuk olacak.
Salı menünü beğenmedim , çarşamba iyi amaSelamlar herkese
aeben ilk isim menu yazayım sonra fırsatım olmuyor
Salı menüm
Sabah :1 bardak limonlu sıcak su
Kahvaltı : 2 dilim çavdar ekmeği ile peynirli domatesli tost
Öğle :1 kase mercimek çorbası
Akşam:2 kase mercimek çorbası
Su: 2 lt
Spor yok
Çarşamba menüm
Sabah :1 bardak limonlu su
Kahvaltı :1 yumurta bol yeşillikli
Domates salatalık
Peynir-3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle : terbiyeli tavuk çorbası 1 kase
Akşam : 1 kase terbiyeli tavuk çorbası ve tavuk eti
Su:2 lt
Spor yok
Oy kaptanım kraliçem kıyamam sana gel öpemDünkü menüm saçma sapan ve düzensiz oldu. Regl gelcekmiş ve depresif ruh halimden.
Uyanınca
1b ılık su ballı limonlu
Kahvaltı
1 yağda yumurta
1dilim b. Peynir
1 dilim eski kaşar
Maydanoz
2 çeri domates
Yarım minik salatalık
1 d tam buğday ekmeği.
çay
Ara
sade Türk kahvesi
1 hurma
Öğle
1 dolu tabak domatesli karbon
Akşam
2 kaşık sebze
Az yoğurt
Ara
Sütlü filtre kahve
Su: 1 litre
Spor: yok
Oy aylinim zor işlerSimdilik bitti canim.Tekrar isteyen olmazsa.Bu hayal persembeye pek uymadi dedigin gibi.Milletin cani cekecek.2 sene once manti ve cig kofte uzerine bir yerim vardi.Kendi basima islettim.Annem ve ben mantiyi yetistiremedik.Paket servisi de vardi.Sabahin 8 nde kalk toptanciya git,eksikleri al,dukkana git bide orda kostur.Gecenin 3 nde eve geliyorduk.1 yil ancak dayanabildim.2 boyun fitigi hediyesiyle cok sukur devrettik.
Evim kapim herzaman hepinize acik canim arkadaslarim.Mantinin lafimi olur.Konyaya gelen olursa manti yedirmeden gondermem zatti.Bosverin diyeti
Iyi akşamlar hanimlar
Menü bugün dengesiz oldu
08.00 2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
1 kase yesillik
13.00 bir elma
18.00 yarim lahmacun
1 kase yogurt icine az üzüm ve fındık
1 kase peynirli salata
Su 2 litre spor yok
aeben
Canim yogurdu çoğunlukla sade yiyemiyorum içine meyve atıp yemeyi çok seviyorum tatlı yer gibi oluyor dun aksam da yedim akşamki peynirli salata oglenindi ama biseye canım sıkıldı yi yemedim sadece elmayı yedimYoğurdun içine üzüm ve fındıkmı koydun tadı nasıl oldu merak ettim canım Öğle öğününü atlamasaydın menün fena sayılmazdı
Canim yogurdu çoğunlukla sade yiyemiyorum içine meyve atıp yemeyi çok seviyorum tatlı yer gibi oluyor dun aksam da yedim akşamki peynirli salata oglenindi ama biseye canım sıkıldı yi yemedim sadece elmayı yedim
Amin canımPamukcum Allah kolalık versin canım yoruluyorsun baya
3. Bebeği ben istiyorum diye istiyorBelli ki 3. Yü o da cok istiyo ondan almistir.Insallah faydasini gorursun cnm.Bununla hamile kalan cok bayan var.Kk okudugumu soyluyorum.Seni cok da umutlandirmak istemiyorum ama hamile kalanlar yazmislar.1 kutuda hamile kaldim diyende var,3. Kutuda da kalan var.Ama Rabbim ol deyince olur cnm.Fsh i da kafana takma.Fsh 60 ve Amh 0 olan bir bayan hamile kalmisti.En guzeli bol dua etmek.Bunu da yaptigina eminim namaz da kiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?