- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Masallah herseyi de cok guzel yaparim diyorsun.Cok marifetli bir hatun oldugun belli canim.hmmmm anladım canım boyun fıtığı olmasan iyiymiş bendede var boyun fıtığı ne kadar zor olduğunu bilirim bu arada aylinim çiğköfteyide çok severim çokda güzel yaparım özellikle etlisini yemeyeli aylar oldu
nazik teklifin için teşekkür ederim canım arkadaşım gelmiş yemiş kadar oldum
Teşekkür ederim canım çiğköfte diyette yasak olduğu için yemiyorum keşke yasak olmasa herşeyi değilde canım mutfağı ve mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum terapi gibi geliyor banaMasallah herseyi de cok guzel yaparim diyorsun.Cok marifetli bir hatun oldugun belli canim.
Menümü yazayım
Sabah
Bir dilim süzme peynir
7 tane zeytin
Üç tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir kase ezo gelin çorbası
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
aeben
@yasom7272
Antepia27
moni
gezegenfeza
iyi akşamlar 10.takım güzelleri...bizim kızlar burada toplanmışdoğum günümü kutlayan arkadaşlarım aeben @yasom7272 @Sarayca çokkkk teşekkür ederim.hepinizi özledim yaa...duygulandım bi an geçmişe döndüm
Beni sorarsanız çok şükür 20kilo verdim.doğum kilolarından kurtuldum...şimdi geriye 4-5 kilo kaldı...
Afiyet olsun saramMenümü yazayım
Sabah
Bir dilim süzme peynir
7 tane zeytin
Üç tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir kase ezo gelin çorbası
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
aeben
@yasom7272
Antepia27
moni
gezegenfeza
menün iyi özlemimIyi akşamlar hanimlar
Menü bugün dengesiz oldu
08.00 2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
1 kase yesillik
13.00 bir elma
18.00 yarim lahmacun
1 kase yogurt icine az üzüm ve fındık
1 kase peynirli salata
Su 2 litre spor yok
aeben
aynuram hoşgeldin aybalamiyi akşamlar 10.takım güzelleri...bizim kızlar burada toplanmışdoğum günümü kutlayan arkadaşlarım aeben @yasom7272 @Sarayca çokkkk teşekkür ederim.hepinizi özledim yaa...duygulandım bi an geçmişe döndüm
Dün gördüm durum mesajındaBeni sorarsanız çok şükür 20kilo verdim.doğum kilolarından kurtuldum...şimdi geriye 4-5 kilo kaldı...
Emziriyorsun değilmi pamuğum ?Menü
Haşlanmış yumurta iki dilim ekmek 4 kaşık yoğurt köy peyniri 4 dilim
Oglen ayran aşı kase , 4 kaşık makarna
Akşam tavuklu pilav kase kadar 3 kornişon
Spor 30 dk pump it up(YouTube)
Rica ederim saram.Insallah birgun yolunuz buraya duser de yemis kadar olduk demeden gercekten yediririm.Tanismis da oluruz hemidehmmmm anladım canım boyun fıtığı olmasan iyiymiş bendede var boyun fıtığı ne kadar zor olduğunu bilirim bu arada aylinim çiğköfteyide çok severim çokda güzel yaparım özellikle etlisini yemeyeli aylar oldu
nazik teklifin için teşekkür ederim canım arkadaşım gelmiş yemiş kadar oldum
Fatmam aynura işi büyüttüÇok güzel menü canım harikasın
Ayyy canım sende gelsen ne güzel olur hoşgeldin canım
Maşallah canım harikasın
Seni görünce mende duygulandım
Sana kolay gelsin
Bende 1 tane var küçük çocuk .söz konusu ev dağıtmak olunca 10 kaplan gücünde dağıtıyor
Bende kaplumbağa hızında toplamaya çalışıyorum
Beni hayal bile edememişsin aylinimRica ederim saram.Insallah birgun yolunuz buraya duser de yemis kadar olduk demeden gercekten yediririm.Tanismis da oluruz hemide
Ben hepinizi cok merak ediyorum.Bir Yasemini gordum tel den konustuk.Ogluyla profil resmini gordum.Cok tatli,kalbi kadar temiz ve sempatik birisi.
Bir de saramin cakma sarisinolmadigini gercek bir sarisin oldugunu biliyorum.Sarisin olunca akca pakca sut gibi hatundur diye hayal ediyorum.
Divi ve Antepia kapali biri gibi geliyor.Gezegen bacim giyinmeyi kusanmayi gezmeyi ve elbise giymeyi seven biri gibi.Gamze deli dolu zottirik,matrak,yasama sevinci dolu gibi.Ya habibi cocuklardan ne basini kasiyacak vakti nede kendine bakacak vakti yok gibi.Biraz hayatindan bezmis gibi.Yasemin kendi halinde hayatini bir duzene koymus bilincli bir sekilde ameliyatlarla yasayip gidiyor.Baska da aklima gelen yok.Kafamdaki hayalimdeki sizleri boyle cizdim.
Ellerine sağlık, yemiş kadar olduk zatenSimdilik bitti canim.Tekrar isteyen olmazsa.Bu hayal persembeye pek uymadi dedigin gibi.Milletin cani cekecek.2 sene once manti ve cig kofte uzerine bir yerim vardi.Kendi basima islettim.Annem ve ben mantiyi yetistiremedik.Paket servisi de vardi.Sabahin 8 nde kalk toptanciya git,eksikleri al,dukkana git bide orda kostur.Gecenin 3 nde eve geliyorduk.1 yil ancak dayanabildim.2 boyun fitigi hediyesiyle cok sukur devrettik.
Evim kapim herzaman hepinize acik canim arkadaslarim.Mantinin lafimi olur.Konyaya gelen olursa manti yedirmeden gondermem zatti.Bosverin diyeti
Aslinda cok dogru diyorsun.Annemde soylenir bazen,o calissin sen ye gez keyfine bak diye de.Uretmek,birseylerle ugrasmak cok hosuma gidiyor.Ne tokalar,bebek patikleri,yelekleri,cocuk tokalari vs...neler yaptim sattim sosyete pazarinda.Bos duramiyo ne bileyim.Bos durani Allah sevmez calisalim aebenim beeOy aylinim zor işler
Boş verin herüfler kazansın biz yiyek dermişim
Sonuna kadar katılıyorum, Allah tan gece aklıma gelemedi, yoksa Gamze’yi boğardımBir daha 3-5 lileri konuşmayı yassaklıyorum:
Teşekkür ederim canım çiğköfte diyette yasak olduğu için yemiyorum keşke yasak olmasa herşeyi değilde canım mutfağı ve mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum terapi gibi geliyor bana
Bende kapalıyım, giyinip kuşanmayı severim, yardımlaşmayı severim,Rica ederim saram.Insallah birgun yolunuz buraya duser de yemis kadar olduk demeden gercekten yediririm.Tanismis da oluruz hemide
Ben hepinizi cok merak ediyorum.Bir Yasemini gordum tel den konustuk.Ogluyla profil resmini gordum.Cok tatli,kalbi kadar temiz ve sempatik birisi.
Bir de saramin cakma sarisinolmadigini gercek bir sarisin oldugunu biliyorum.Sarisin olunca akca pakca sut gibi hatundur diye hayal ediyorum.
Divi ve Antepia kapali biri gibi geliyor.Gezegen bacim giyinmeyi kusanmayi gezmeyi ve elbise giymeyi seven biri gibi.Gamze deli dolu zottirik,matrak,yasama sevinci dolu gibi.Ya habibi cocuklardan ne basini kasiyacak vakti nede kendine bakacak vakti yok gibi.Biraz hayatindan bezmis gibi.Yasemin kendi halinde hayatini bir duzene koymus bilincli bir sekilde ameliyatlarla yasayip gidiyor.Baska da aklima gelen yok.Kafamdaki hayalimdeki sizleri boyle cizdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?