Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Masallah herseyi de cok guzel yaparim diyorsun.Cok marifetli bir hatun oldugun belli canim.

Çok güzel menü canım harikasın

Ayyy canım sende gelsen ne güzel olur hoşgeldin canım

Beni sorarsanız çok şükür 20kilo verdim.doğum kilolarından kurtuldum...şimdi geriye 4-5 kilo kaldı...

Maşallah canım harikasın
Seni görünce mende duygulandım

Afiyet olsun saram

10 Puan canım

Fakat uyarmam lazım kilona göre baya az olmuş menün , perşembe diye sanırım dimi ?

Menü
Haşlanmış yumurta iki dilim ekmek 4 kaşık yoğurt köy peyniri 4 dilim

Oglen ayran aşı kase , 4 kaşık makarna

Akşam tavuklu pilav kase kadar 3 kornişon
Spor 30 dk pump it up(YouTube)
Emziriyorsun değilmi pamuğum ?

Canım karbonhidrat fazla menünde sebze ve proteine agırlık vermelisin

İçtiğimiz suyuda yazıyoruz

Puanın 7 canım

Rica ederim saram.Insallah birgun yolunuz buraya duser de yemis kadar olduk demeden gercekten yediririm.Tanismis da oluruz hemide
Ben hepinizi cok merak ediyorum.Bir Yasemini gordum tel den konustuk.Ogluyla profil resmini gordum.Cok tatli,kalbi kadar temiz ve sempatik birisi.
Bir de saramin cakma sarisin olmadigini gercek bir sarisin oldugunu biliyorum.Sarisin olunca akca pakca sut gibi hatundur diye hayal ediyorum.

Divi ve Antepia kapali biri gibi geliyor.Gezegen bacim giyinmeyi kusanmayi gezmeyi ve elbise giymeyi seven biri gibi.Gamze deli dolu zottirik,matrak,yasama sevinci dolu gibi.Ya habibi cocuklardan ne basini kasiyacak vakti nede kendine bakacak vakti yok gibi.Biraz hayatindan bezmis gibi.Yasemin kendi halinde hayatini bir duzene koymus bilincli bir sekilde ameliyatlarla yasayip gidiyor.Baska da aklima gelen yok.Kafamdaki hayalimdeki sizleri boyle cizdim.

Güzel bir perşembe menüsü fatmam
Puanın 9 canım

Not: hiç spor yapmadın bu hafta bilesin

Beni hayal bile edememişsin aylinim

Gamze zottirik

Ellerine sağlık, yemiş kadar olduk zaten

Menüm

Sabah
Ayran aşı
Salatalık

Ara 2 hurma

İkindi
2 kase ayran aşı

Akşam
Ayran aşı

Spor 45 dk pilates
45 dk yüzme

Su 2,5

Bu hafta elimden geleni yaptım ama baskül ıh diyor
Sanırım aç kalarak hızlı kilo vermenin sonradındaki duraklamayı yaşıyorum .
Sağlık olsun diyor ve vazgeçmiyorum kalan 2-3 kiloda gidecek inş

Oy aylinim zor işler
Boş verin herüfler kazansın biz yiyek dermişim
Aslinda cok dogru diyorsun.Annemde soylenir bazen,o calissin sen ye gez keyfine bak diye de.Uretmek,birseylerle ugrasmak cok hosuma gidiyor.Ne tokalar,bebek patikleri,yelekleri,cocuk tokalari vs...neler yaptim sattim sosyete pazarinda.Bos duramiyo ne bileyim.Bos durani Allah sevmez calisalim aebenim bee

Bende kapalıyım, giyinip kuşanmayı severim, yardımlaşmayı severim,
Divide kapalı
En güzel Gamze yi tarif ettin zottirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…