Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ev iş çocuk zor Allah yardımcın olsun hangi birine yetisecen
elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum aslında bir dün yattım.. olan oldu...neyse öğlen eve gittim, çamaşırı koydum salonu mutfağı süpürdüm, eşim bulaşıkları halletmiş, yemeği ocağa koydum geldim geri.

çok sağol canım. biraz düğün stresi de var sanırım. her neyse her şey güzel olacak diyeyim güzel olsun inşallah.

Insallah Fatmicim

Kizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecem oglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Hepinize gecmis olsun cnm.Strese girme tatlim,sakin ve pozitif olmaya calis.Boyle boyle buyuyor cocuklar.Buyuyunce hepsini unutucaksin.Alahim beterinden esirgesin

Kalplerimiz birbirine baglandi ve sevdik.Hakikaten nasil oluyorsa

evet nasıl oluyorsa oluyor birbirimizi görmeden hiç tanımadan birbirimizin dertlerine üzülüyor sevincine ortak oluyor hasta olduğunda merak ediyoruz tuhaf bir şey aslında ama çağımızın gereği olduğundan belkide herşey sanal olduğundan dolayı kendimizi böyle şartlıyoruz belkide kadınsal içgüdüyle birbirimizi anladığımızı düşünerek böyle davranıyoruz ama iyiki buradasınız ve iyiki sizi tanımışım kendi adıma bunları söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…