Yok ablam daha bitmedi bugünde ritim holter takilicak telefonu kapatmam gerekiyormuş bugün gelemicem daha
Hayırlı haberlerle gel inş kuzumYok ablam daha bitmedi bugünde ritim holter takilicak telefonu kapatmam gerekiyormuş bugün gelemicem daha
İyi haberlerini bekliyoruz canımYok ablam daha bitmedi bugünde ritim holter takilicak telefonu kapatmam gerekiyormuş bugün gelemicem daha
Hayırdır niye ve nereye geldiBizde mesir macununa benzetmediğimiz için almamıştık.
Oyy kıyamam, zaten çöp gibi, iyice süzülür şimdi. Neyse çocuklar kolay atlatır. Allah şifa versin
Bu haftada damat Türkiye’de, iyi bişeyse onada getirtelim diye sorduydum
İstanbul’a gittiHayırdır niye ve nereye geldi
Gezentilerİstanbul’a gitti
Gezentiler
Eki Görüntüle 2192825Aylin42Konya abla bitkisel ilacı aldırdım
Bi soylemede aldı hayret yorum falan yapmadı
elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum aslında bir dün yattım.. olan oldu...neyse öğlen eve gittim, çamaşırı koydum salonu mutfağı süpürdüm, eşim bulaşıkları halletmiş, yemeği ocağa koydum geldim geri.Ev iş çocuk zor Allah yardımcın olsun hangi birine yetisecen
çok sağol canım. biraz düğün stresi de var sanırım. her neyse her şey güzel olacak diyeyim güzel olsun inşallah.uuuuf çok fena olmuş ama sende insansın her an herşeye yetişemeyebilirsin hasta olursun vaktin olmaz bu senin ilgisiz bir anne olduğun anlamına gelmez öğretmen hanım anlayışlı biri olsaydı önce sebebini sorardı direk ilgisizliğe vurmazdı sıkma canını düğün için eminim sana yakışan bir şeyler bulursun ev işi her zaman yapılır zaten yap yap bitmiyor takma kafana biraz nefes terapisi yapıp sakinleş sonra bir plan yap yapman gerekenlerle ilgili sonra ayağa kalk ve işlerini hallet ama önce sağlığını ihmal etme
elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum aslında bir dün yattım.. olan oldu...neyse öğlen eve gittim, çamaşırı koydum salonu mutfağı süpürdüm, eşim bulaşıkları halletmiş, yemeği ocağa koydum geldim geri.
çok sağol canım. biraz düğün stresi de var sanırım. her neyse her şey güzel olacak diyeyim güzel olsun inşallah.
bak ne güzel halolmuş sıkıntı yaptığına değmedi
ben sürekli öyle diyorum herşey güzel olacak oluyormu kısa vadede hayır uzun vadeyide bekleyip görecez yüne çok karışığım işte
Yasemin geldimi bugun?
Insallah FatmicimGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Bugün yapacağımız Z herşey olumlu yada olumsuz tartiya direk tartiya yansiyacsk
Bu hafta 1. Olmamız gerek hadi hanimlar son cikis
1suyu atlamayalim
2 karbona dikkat edelim
3odem çaylarımızı içelim
4aksam erken ve hafif yiyelim
Yarın 1.ligimizi kutlayalm
Kalplerimiz birbirine baglandi ve sevdik.Hakikaten nasil oluyorsaÇok isterdim ama görmedende birbirimizi sevdik, bu nasıl oluyorsa
Hepinize gecmis olsun cnm.Strese girme tatlim,sakin ve pozitif olmaya calis.Boyle boyle buyuyor cocuklar.Buyuyunce hepsini unutucaksin.Alahim beterinden esirgesinKizlar regli olmusum karnim cok agriyor, oglende ise gidecemoglumda hasta atesi vikmis okula gondermedim, kizimin burnu akiyor, stress icindeyim zaten o ayri. Ben basim alip nere gidemmm yarinda tarti gunu, tartilmayada korkuyorum
Yine sudan kaybettim demiGüzel menü 9,5 aylinim
Kalplerimiz birbirine baglandi ve sevdik.Hakikaten nasil oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?