Yine sudan kaybettim demi
Gece gecegezegenfeza la gamzenin çenesi düşmüş bulan varmı ?
Sizin yüzünüzden aynalara küsesim geldi:
Ne diye yorum yapsınGezentiler
Eki Görüntüle 2192825Aylin42Konya abla bitkisel ilacı aldırdım
Bi soylemede aldı hayret yorum falan yapmadı
Sabah bi selam verdi, daha görmedimYasemin geldimi bugun?
evet nasıl oluyorsa oluyor birbirimizi görmeden hiç tanımadan birbirimizin dertlerine üzülüyor sevincine ortak oluyor hasta olduğunda merak ediyoruz tuhaf bir şey aslında ama çağımızın gereği olduğundan belkide herşey sanal olduğundan dolayı kendimizi böyle şartlıyoruz belkide kadınsal içgüdüyle birbirimizi anladığımızı düşünerek böyle davranıyoruz ama iyiki buradasınız ve iyiki sizi tanımışım kendi adıma bunları söyleyebilirim
Hemfikiriz saram.Bende iyiki bu takimdayim ve sizleri tanimisim
ruh halim
Bende gorunce bunlar ne bi dunya dedim.Meger saramin ruh haliymis
Bende birazdan çıkıyorum, akşama görüşürüz
Kiyamaaamm cok gecmis olsun tatlimEvet herkes yazmış bende yazayım
Sabah regli oldum, her yerim şiş. Karnım ağrıyo, zaten havalardan kaç gündür içim kararmış durumda enerjimde modumda düşük.
Kaç gündür Rüzgar'ım hastahalsiz, ateşli.. gördükçe içim gidiyor yavrumu
Ayy bi haykırsam karşıki dağlar yıkılır durumundayım
Strese girince alerji mi oluyorsun?huzursuz olduğum ortamı terketsem bende mutlu olurumda şu an için mümkün değil o yüzden stresten hergün alerjilerle uğraşıyorum
Ahaaa senin de mi torunun var Kac taneSağolasın kuzum
Torunum
Enerjiye ihtiyaci vardir belkimesir macununu ne yapacan gı
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-455625.htmlne ilacı bu
ruh halim
Evet herkes yazmış bende yazayım
Sabah regli oldum, her yerim şiş. Karnım ağrıyo, zaten havalardan kaç gündür içim kararmış durumda enerjimde modumda düşük.
Kaç gündür Rüzgar'ım hastahalsiz, ateşli.. gördükçe içim gidiyor yavrumu
Ayy bi haykırsam karşıki dağlar yıkılır durumundayım
Yok ablam daha bitmedi bugünde ritim holter takilicak telefonu kapatmam gerekiyormuş bugün gelemicem daha
Sana kolay gelsinelimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum aslında bir dün yattım.. olan oldu...neyse öğlen eve gittim, çamaşırı koydum salonu mutfağı süpürdüm, eşim bulaşıkları halletmiş, yemeği ocağa koydum geldim geri.
Alıyor almasına ama önce epey bir söyleniyorNe diye yorum yapsınadam biliyorki ne derse desin alınacak
Belli ki 3. Yü o da cok istiyo ondan almistir.Insallah faydasini gorursun cnm.Bununla hamile kalan cok bayan var.Kk okudugumu soyluyorum.Seni cok da umutlandirmak istemiyorum ama hamile kalanlar yazmislar.1 kutuda hamile kaldim diyende var,3. Kutuda da kalan var.Ama Rabbim ol deyince olur cnm.Fsh i da kafana takma.Fsh 60 ve Amh 0 olan bir bayan hamile kalmisti.En guzeli bol dua etmek.Bunu da yaptigina eminim namaz da kiliyorsun.Gezentiler
Eki Görüntüle 2192825Aylin42Konya abla bitkisel ilacı aldırdım
Bi soylemede aldı hayret yorum falan yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?