Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yine sudan kaybettim demi

mantıları bitirdinmi mantıcı aylinim
biliyomusun sinopta mantıcı teyzenin yeri diye meşhur bir mantıcı var bu gidişimde diyetteyim diye orada mantı yiyememiştim ama sen mantı açıyorum deyince orası aklıma geldi sende mantıcı aylinin yeri diye bi yer açsan bizleride davet etsen hep birlikte orda buluşsak diyeti unutsak mantıları hüpletsek ooooh tamda perşembe günü kurduğum hayale bak

Kiyamaaamm cok gecmis olsun tatlim

Alimmi yoksa psikolog mu olsak nasıl anlatsak
Anladım saram kafayı yedi

Geçmiş olsun canım

Yok ablam daha bitmedi bugünde ritim holter takilicak telefonu kapatmam gerekiyormuş bugün gelemicem daha

İnşallah güzel sonuçlarla gel canım

Sana kolay gelsin
Bende 1 tane var küçük çocuk .söz konusu ev dağıtmak olunca 10 kaplan gücünde dağıtıyor
Bende kaplumbağa hızında toplamaya çalışıyorum

Gezentiler

Eki Görüntüle 2192825 Aylin42Konya abla bitkisel ilacı aldırdım
Bi soylemede aldı hayret yorum falan yapmadı
Belli ki 3. Yü o da cok istiyo ondan almistir.Insallah faydasini gorursun cnm.Bununla hamile kalan cok bayan var.Kk okudugumu soyluyorum.Seni cok da umutlandirmak istemiyorum ama hamile kalanlar yazmislar.1 kutuda hamile kaldim diyende var,3. Kutuda da kalan var.Ama Rabbim ol deyince olur cnm.Fsh i da kafana takma.Fsh 60 ve Amh 0 olan bir bayan hamile kalmisti.En guzeli bol dua etmek.Bunu da yaptigina eminim namaz da kiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…