Başınız sağolsun canimslm hayırlı akşamlar arkadaşlarbugün merakta koydum demi sizi ?
umarım herkes iyidir?
bugün denetleme vardı telefonu elime alamadım akşama kadar hem denetleme hem ameliyatlar çoktu koşa koşa eve geldim yemek yedim bir arkadaşımızın babası vefat etmişti mevlüt vardı oraya gittik başka bir ilçeye anca gelebildim eve
Aebenim yuzme dedin mi iciimm gidoyor.Denizi ve yuzmeyi coookk severim.Yaa sen nerde yasiyorsun,denize nerde giriyorsun.Davet edeydin de geleydikMenüm
Sabah
Ayran aşı
Salatalık
Ara 2 hurma
İkindi
2 kase ayran aşı
Akşam
Ayran aşı
Spor 45 dk pilates
45 dk yüzme
Su 2,5
Bu hafta elimden geleni yaptım ama baskül ıh diyor
Sanırım aç kalarak hızlı kilo vermenin sonradındaki duraklamayı yaşıyorum.
Sağlık olsun diyor ve vazgeçmiyorum kalan 2-3 kiloda gidecek inş
Çorbayı çok özlemiştimSalı menünü beğenmedim , çarşamba iyi ama
Salı hep karbon 7
Çarşamba 9 puant...
Hastalık nasıl iyileştinizmi ev ahali ?
Aaa canim benim ne oldu da kaybettin.Uzuntumu dile getirmekte zorlaniyorumBebegımı kaybettım
rabbim sabır versin herşerde bir hayır vardırBebegımı kaybettım
Hoşgeldin ablacimevet hamdolsun iyiyim kızla allah razı olsun hepinizden sadece yorgunum geçmişe hızlıca göz attım hepinizin çoçukları hastalanmış çok geçmiş olsun çok üzüldüm .
İcat çıkarmayın yawCumartesi düğün var, kapıda damat çıkarırken ikram edilecek
Ellerinize saglik canim.10 kilo un da az degil.Bayagi ugrasmisiniz.Afiyetle saglikla yensin insallahBen geldim
10 kilo undan hamurişi yaptık
2,5 kilo poğaça( peynirli)
2,5 kilo açma( patatesli)
2,5 kilo etli pide
2,5 kilodan peynirli çarşaf böreği
Hay ağzını opem.. Bu icatları kim çıkarıyor. Ne çok prosedür var ya. Insanlar ne zaman bırakacak bu işleri.İcat çıkarmayın yaw
Önce siz yapıyorsunuz ondan sonra burda yeni yeni adetler çıkıyor
Canım ben Ankara'dayım. lokal var sadece bayanlara aid üye oldugum fırsat buldukça gidiyorum. Havuz canım deniz değil malesefAebenim yuzme dedin mi iciimm gidoyor.Denizi ve yuzmeyi coookk severim.Yaa sen nerde yasiyorsun,denize nerde giriyorsun.Davet edeydin de geleydikDeniz istiyooommm
Önce damadın evine toplanacaklar ( o bölgedekiler)Ne değişik adetler varbenim bildiğin gelin çıkarma olur damak çıkarma ne yav
Menüyü belirledinmi umutcum?oo neguzel düğün hem eylenceli hemde afiyetli
Hayırdır, ne oldukiBebegımı kaybettım
Onemli olan senin iyi olman canim.Aslinda dunden bugun denetleme oldugunu soylemistin ama unutmusuz.Yogun olacagin belli bir seydi zatrn.Sadece ozlettin kendini,gozler yesil yazilarini aradiİyisinya
Nasıl yani ya ne olduki ne diyeceğimi bilemedim geçmiş olsun seni hiç tanımıyorum ama çok üzüldüm
Üzüldüm fatmacımama bundada bir hayır vardır elbet . Dünya sınavı türlü türlü
İlk bebeğinmiydi?
Ay açtım bunu gördüm. Çok üzüldüm onca canim Allah sabır versin.
Bizde yemismiydin
Yemediysen seneye Allah nasip ederse yapar enişten
Çok üzüldüm geçmiş olsun canım
Neden oldu
Aaa canim benim ne oldu da kaybettin.Uzuntumu dile getirmekte zorlaniyorum
Cok sagolun karnımda ölmüş muayeneye gdınce ogrendım ilaçla dusurdum ıkıncı bebegmdı ama kacncı olursa olsun zorlu bı surec cok uzldm bıde baya ellı ayaklı gozlerı falan herseyı olusmustu o şekılde gorunce dahada uzuldum bu 2. Dusuk oyuzden bebegı patolojıye gonderdık bakalım sonuc ne cıkacakrabbim sabır versin herşerde bir hayır vardır
şal alacaksın yada etolBi abiye aldım hiç tarzım değil. Kim icat ettiyse .... kollar yok ben üzerine ne giyineceğim şimdi. Abiye üzerine ne giyilir kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?