- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
4 aylık sebebını bılemıorum kı karnmda olmus ılk dusugmde bu sekldeydı 1 ay ölü tasımıstım bakalım bebek patolojıye gttı sonuc ne cıkacakHayırdır, ne olduki, kaç aylık olmuştu?
Üzülme canım , cennette seni bekliycek
Ne yemişiydim? Ben yemek yapmayı sevmiyorum, bana temizlik verinBizde yemismiydin
Yemediysen seneye Allah nasip ederse yapar enişten
Çok üzüldüm geçmiş olsun canım
Neden oldu
Of ki ofşal alacaksın yada etol
Deniz ne yav, böcekli böcekli. Havuz olsun, diziyle bende gelirimAebenim yuzme dedin mi iciimm gidoyor.Denizi ve yuzmeyi coookk severim.Yaa sen nerde yasiyorsun,denize nerde giriyorsun.Davet edeydin de geleydikDeniz istiyooommm
Afiyet olsun bacım.menümü yazayım
sabah 7.30
1/2 muz4/1elma 2 kaşık yulaf ve keten tohumu 1 bardak kefir
öğlen13.00
haşlama vardı ama yiyemedim etini didikledim sayılır salata ve ayran
akşam17.30
soğanlı yumurta kk peynir çok küçük tb ekmeği
2lt su ama spor yok malesefgün içinde 8300 adım gün içinde
Resim yollayabilirmisin?Bi abiye aldım hiç tarzım değil. Kim icat ettiyse .... kollar yok ben üzerine ne giyineceğim şimdi. Abiye üzerine ne giyilir kızlar .
Himm anladim canim.Geleyim beraber yuzek mi kizzCanım ben Ankara'dayım. lokal var sadece bayanlara aid üye oldugum fırsat buldukça gidiyorum. Havuz canım deniz değil malesef
Cok sagolun karnımda ölmüş muayeneye gdınce ogrendım ilaçla dusurdum ıkıncı bebegmdı ama kacncı olursa olsun zorlu bı surec cok uzldm bıde baya ellı ayaklı gozlerı falan herseyı olusmustu o şekılde gorunce dahada uzuldum bu 2. Dusuk oyuzden bebegı patolojıye gonderdık bakalım sonuc ne cıkacak
Canım üzücü bir durum. Patolojiye gönderilmesi ıyi olmuş. En azindan nedeni bilinir. Bir sonrak8 hamileliğinde ona göre tedavi olursun. Allah diğer evladına ve sana sağlık versin.4 aylık sebebını bılemıorum kı karnmda olmus ılk dusugmde bu sekldeydı 1 ay ölü tasımıstım bakalım bebek patolojıye gttı sonuc ne cıkacak
Sanada hayirli geceler canim.Allah rahatlik versin canim benimcanlarım hepinize tek tek cevap veremedim hakkınızı helal edin ben yatsam iyi olacak kolumu kaldıracak halim yok yarın tartı yüzünüze gülsün rabbim tüm üzüntülerinizi alsın cuma hürmetine.hayırlı geceler.
Valla öyle yahu, önce oğlan evinden davullu zurnalı toplaşıp kızevine giderler.İcat çıkarmayın yaw
Önce siz yapıyorsunuz ondan sonra burda yeni yeni adetler çıkıyor
Amin inşallahEllerinize saglik canim.10 kilo un da az degil.Bayagi ugrasmisiniz.Afiyetle saglikla yensin insallah
bu arada mevlütte tek bişey ağzıma koymadan geldim .
Artarak ve abartarak devam ediyor maalesefHay ağzını opem.. Bu icatları kim çıkarıyor. Ne çok prosedür var ya. Insanlar ne zaman bırakacak bu işleri.
Sen gel neler neler yaparız aylinimHimm anladim canim.Geleyim beraber yuzek mi kizz
Allah sabır versin canım, kaç aylık olmuştuCok sagolun karnımda ölmüş muayeneye gdınce ogrendım ilaçla dusurdum ıkıncı bebegmdı ama kacncı olursa olsun zorlu bı surec cok uzldm bıde baya ellı ayaklı gozlerı falan herseyı olusmustu o şekılde gorunce dahada uzuldum bu 2. Dusuk oyuzden bebegı patolojıye gonderdık bakalım sonuc ne cıkacak
Yazmışsın canım, bakalım ne diyecekler4 aylık sebebını bılemıorum kı karnmda olmus ılk dusugmde bu sekldeydı 1 ay ölü tasımıstım bakalım bebek patolojıye gttı sonuc ne cıkacak
İyi geceler canım benim, iyi dinlen yarın yine iş varcanlarım hepinize tek tek cevap veremedim hakkınızı helal edin ben yatsam iyi olacak kolumu kaldıracak halim yok yarın tartı yüzünüze gülsün rabbim tüm üzüntülerinizi alsın cuma hürmetine.hayırlı geceler.
Bende 10 kilo hamurdan sadece 1 lokma zoraki yedim nabeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?