Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin inşallah bır tane kzım var cok sukur onunla avunuyorum oda olmasa durumum fena

gezegenfeza bir türlü yüklenmedi öyle güzel bir şey değil. Dün kısa siyah bi elbise aldım. Akşam giyindim hiç içime sinmedi. Bu gün gittim değiştirdim uzun tullu siyah mor kalın askılı bir şey. Kına olduğu için giyineceğim. Ama hava soğuk üzerine bir şey almam lazım. Son dakikaya bırakırsam böyle olur. Hep kilo vereceğim diye erteledim kiloda veremedim zaten

başın sağolsun canım
allahim guzel allah'ım hayırlı kılsın hayırlısı ile saglikla bebiş kucagina nasip etsin inşallah
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Eğer sokakta giyecek için bişey soruyorsan, hafif tüylü kısa ceketler var, güzel durur, yada kısa kumaş kuplu kesim ceketler. İçerisi içinse şal güzel olur

yok canım benim yokk
bu AKSAM SADECE yaprak sarma yaptik
tatli olarakda şekerpare düşündük yarin aksam yapacağım tatlıyı
ne yapacagiz yemek bilmiyorum
Hemmen örnek menü yazıyorum

Ayran çorbası
Patlıcan oturtma
Fırında tavuk
Pirinç pilavı
Sarma
Salata
1 çeşit börek

Mercimek çorbası
Yeşil fasulye
Kavurma et
Bulgur pilavı
Sarma
Salata
1 çeşit börek

bu menuler harika
mutlaka yapacağım
canım benim böreği de masanin ortasinami koyacagiz isteyen tabagina mi alir
cokk teşekkür ederim canım

Sen gel neler neler yaparız aylinim yasemin gelecek inş . Sende gelebilsen keşke o vakitlerde .
Vallami yasemin ne zaman gelmeyi dusunuyor.Simdi cok heyecan şittim.Benim adam gezmeyi cok sever.Ona desem hemen hadi gidelim der.O beni birakir biz de yuzeriz egleniriz.Ayyy valla cok heveslendim.Esim insallah tmm der.Kizz mantida getiririm size.Felekten bir gun calariz

Nerde benim mazlumum yazacaktımki gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…