- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amin inşallah bır tane kzım var cok sukur onunla avunuyorum oda olmasa durumum fenaÇok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum acını paylaşıyorum Allah sabır versin dayanma gücünü versin herşey Allahın takdiri verende O alanda O inşallah yeniden bebeğin olurda bu acını unutursun
Aynen bende oyle dsnuyorum ona gore bı cozum bulurzCanım üzücü bir durum. Patolojiye gönderilmesi ıyi olmuş. En azindan nedeni bilinir. Bir sonrak8 hamileliğinde ona göre tedavi olursun. Allah diğer evladına ve sana sağlık versin.
canlarım hepinize tek tek cevap veremedim hakkınızı helal edin ben yatsam iyi olacak kolumu kaldıracak halim yok yarın tartı yüzünüze gülsün rabbim tüm üzüntülerinizi alsın cuma hürmetine.hayırlı geceler.
Amin inşallah bır tane kzım var cok sukur onunla avunuyorum oda olmasa durumum fena
yok canım benim yokkMenüyü belirledinmi umutcum?
başın sağolsun canımCok sagolun karnımda ölmüş muayeneye gdınce ogrendım ilaçla dusurdum ıkıncı bebegmdı ama kacncı olursa olsun zorlu bı surec cok uzldm bıde baya ellı ayaklı gozlerı falan herseyı olusmustu o şekılde gorunce dahada uzuldum bu 2. Dusuk oyuzden bebegı patolojıye gonderdık bakalım sonuc ne cıkacak
Eğer sokakta giyecek için bişey soruyorsan, hafif tüylü kısa ceketler var, güzel durur, yada kısa kumaş kuplu kesim ceketler. İçerisi içinse şal güzel olurgezegenfeza bir türlü yüklenmedi öyle güzel bir şey değil. Dün kısa siyah bi elbise aldım. Akşam giyindim hiç içime sinmedi. Bu gün gittim değiştirdim uzun tullu siyah mor kalın askılı bir şey. Kına olduğu için giyineceğim. Ama hava soğuk üzerine bir şey almam lazım. Son dakikaya bırakırsam böyle olur. Hep kilo vereceğim diye erteledim kiloda veremedim zaten
Hemmen örnek menü yazıyorumyok canım benim yokk
bu AKSAM SADECE yaprak sarma yaptik
tatli olarakda şekerpare düşündük yarin aksam yapacağım tatlıyı
ne yapacagiz yemek bilmiyorum
bu menuler harikaHemmen örnek menü yazıyorum
Ayran çorbası
Patlıcan oturtma
Fırında tavuk
Pirinç pilavı
Sarma
Salata
1 çeşit börek
Mercimek çorbası
Yeşil fasulye
Kavurma et
Bulgur pilavı
Sarma
Salata
1 çeşit börek
Masanın 2 tarafına koyabilirsin canım, isteyen istediği kadar yerbu menuler harika
mutlaka yapacağım
canım benim böreği de masanin ortasinami koyacagiz isteyen tabagina mi alir
cokk teşekkür ederim canım
harika menü olacakMasanın 2 tarafına koyabilirsin canım, isteyen istediği kadar yer
Bahtı güzel olsun canımharika menü olacak
Vallami yasemin ne zaman gelmeyi dusunuyor.Simdi cok heyecan şittim.Benim adam gezmeyi cok sever.Ona desem hemen hadi gidelim der.O beni birakir biz de yuzeriz egleniriz.Ayyy valla cok heveslendim.Esim insallah tmm der.Kizz mantida getiririm size.Felekten bir gun calarizSen gel neler neler yaparız aylinimyasemin gelecek inş . Sende gelebilsen keşke o vakitlerde .
Akşam akşam batırdim galiba
Anneme gittim falan karmakarışık oldu
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 1 kase yoğurt
Öğlen
3 çatal mıhlama
Akşam
Hamsi buğulama
1 dilim cıs
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?