- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tam bende bizim zottirik gamzemiz nerelerde dicektim cikti meydana.Akşam akşam batırdim galiba
Anneme gittim falan karmakarışık oldu
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 1 kase yoğurt
Öğlen
3 çatal mıhlama
Akşam
Hamsi buğulama
1 dilim cıs
Su 2 lt
aminnn inşallah canım benim allah razı olsun inşallahharika menü olacak
Pışııık gidecekmiş, yüzecekmiş, mantıda götürecekmiş, bende burda çatlayım öylemi? Banane, bende istiyom görüşme. Mantılar soğanımı?Vallami yasemin ne zaman gelmeyi dusunuyor.Simdi cok heyecan şittim.Benim adam gezmeyi cok sever.Ona desem hemen hadi gidelim der.O beni birakir biz de yuzeriz egleniriz.Ayyy valla cok heveslendim.Esim insallah tmm der.Kizz mantida getiririm size.Felekten bir gun calariz
Sabah salatalik ve domatesEmziriyorsun değilmi pamuğum ?
Canım karbonhidrat fazla menünde sebze ve proteine agırlık vermelisin
İçtiğimiz suyuda yazıyoruz
Puanın 7 canım
Sanada iyi geceler canim benimİyi geceler hepinize, bende birazdan yatarım
Kiyamaaamm cok gecmis olsun tatlim
BitanecikAhaaa senin de mi torunun var Kac tane
Daha iyi olcak inşallahOy kaptanım kraliçem kıyamam sana gel öpem
Sonrada dövem
Su 1 lt mi ?
Üzgünüm ilk kez sana 7 verdim.
Torunada geçmişler olsunnasıl indimi biraz ateşi?
Kambersiz dugun olur mu bebegim.Mantilar soganli mi demek istedin.Tam anlayamadim.Pışııık gidecekmiş, yüzecekmiş, mantıda götürecekmiş, bende burda çatlayım öylemi? Banane, bende istiyom görüşme. Mantılar soğanımı?
Benide boyle hayal edebilirsin bak az kaldi donuyorumRica ederim saram.Insallah birgun yolunuz buraya duser de yemis kadar olduk demeden gercekten yediririm.Tanismis da oluruz hemide
Ben hepinizi cok merak ediyorum.Bir Yasemini gordum tel den konustuk.Ogluyla profil resmini gordum.Cok tatli,kalbi kadar temiz ve sempatik birisi.
Bir de saramin cakma sarisinolmadigini gercek bir sarisin oldugunu biliyorum.Sarisin olunca akca pakca sut gibi hatundur diye hayal ediyorum.
Divi ve Antepia kapali biri gibi geliyor.Gezegen bacim giyinmeyi kusanmayi gezmeyi ve elbise giymeyi seven biri gibi.Gamze deli dolu zottirik,matrak,yasama sevinci dolu gibi.Ya habibi cocuklardan ne basini kasiyacak vakti nede kendine bakacak vakti yok gibi.Biraz hayatindan bezmis gibi.Yasemin kendi halinde hayatini bir duzene koymus bilincli bir sekilde ameliyatlarla yasayip gidiyor.Baska da aklima gelen yok.Kafamdaki hayalimdeki sizleri boyle cizdim.
Benide severBende kapalıyım, giyinip kuşanmayı severim, yardımlaşmayı severim,
Divide kapalı
En güzel Gamze yi tarif ettin zottirik
MashaAllahh, elinize saglik kulaga ne hos geldi pideler boreklerBen geldim
10 kilo undan hamurişi yaptık
2,5 kilo poğaça( peynirli)
2,5 kilo açma( patatesli)
2,5 kilo etli pide
2,5 kilodan peynirli çarşaf böreği
Bende geçmiş yaptım. Ne güzel muhabbet ler. Ben gün içinde güya boş gunumdu iki bebeye kocam gelene kadar güya 3 te gelecek ti 7 de geldi tek başına baktım ev temizlik yemek derken pert ...Iyi aksamlar kizlar , napiyonuz. Ben isten geldim ayaklarim agrimiskii nasil.
Gecmisi okuyorumda mantilar felan ne isvallahi hayir demezdim ama gecmiste iyi firca yedigim icin mantidan dolayi agzima surmem daha
Başın sağolsun kuzum çok üzüldüm geçmiş olsunBebegımı kaybettım
Sen hayal edilmeyi unutulacak biri misin sultanim benim.Seni de lafi sozu oturakli,kodum mu oturtur derler ya oyle hayal ettim.Kimseyi kirmak istemeyen,gonlunu almasini bilen vicdanli ama otoritesin.
Moni kralicem de pamuk gibi,herkesin hatirini soran,hayata pozitif bakmaya calisan agzi duali gonlu genis kralicem benim
Mu...'nun yaptığı çiğ köfte hiç yemedinmiNe yemişiydim? Ben yemek yapmayı sevmiyorum, bana temizlik verin
Bakarım :)Valla öyle yahu, önce oğlan evinden davullu zurnalı toplaşıp kızevine giderler.
Sen yeğeninin durumuna bak cumartesi
Rabbim kizina uzun ömür versin ,birdaha yaşatmasin insallah böyle birşeyCok sagolun karnımda ölmüş muayeneye gdınce ogrendım ilaçla dusurdum ıkıncı bebegmdı ama kacncı olursa olsun zorlu bı surec cok uzldm bıde baya ellı ayaklı gozlerı falan herseyı olusmustu o şekılde gorunce dahada uzuldum bu 2. Dusuk oyuzden bebegı patolojıye gonderdık bakalım sonuc ne cıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?