Üstüne yeni şeyler ekliyorlar ne bırakacaklarHay ağzını opem.. Bu icatları kim çıkarıyor. Ne çok prosedür var ya. Insanlar ne zaman bırakacak bu işleri.
Başınız sağolsun yasom, arkadsşına da sabır diliyorumevet hamdolsun iyiyim kızla allah razı olsun hepinizden sadece yorgunum geçmişe hızlıca göz attım hepinizin çoçukları hastalanmış çok geçmiş olsun çok üzüldüm .
Canim gecmis olsun, cocuklar hasta olmasa keske, benimkilerde hasta oglumu okulada gondermedim atesi var diye , havalar sogudu hastalanmalar basladi yaBende geçmiş yaptım. Ne güzel muhabbet ler. Ben gün içinde güya boş gunumdu iki bebeye kocam gelene kadar güya 3 te gelecek ti 7 de geldi tek başına baktım ev temizlik yemek derken pert ...
Simdide yavrum hasta ayagimda sallamasam aglio uyanıo. Napcm bakalım
Iyi geceler yogun gun gecirmissin abla dikkat et kendinecanlarım hepinize tek tek cevap veremedim hakkınızı helal edin ben yatsam iyi olacak kolumu kaldıracak halim yok yarın tartı yüzünüze gülsün rabbim tüm üzüntülerinizi alsın cuma hürmetine.hayırlı geceler.
Aynen bizim burdadanoyle erkek tarafi toplanirnkonvoyla gelin cikarmaya gidilirÖnce damadın evine toplanacaklar ( o bölgedekiler)
Konvoy halinde gelip gelini çıkaracaklar.
Biz iki taraflı tanıyoruz, damadın ailesi daha ağır basıyor. Ama gelin evi daha yakın mesafe olduğundan direk gelin almaya gidecez
Buldun mazlum insanı vur hemenNerde benim mazlumum yazacaktımki gelmiş
Tam bende bizim zottirik gamzemiz nerelerde dicektim cikti meydana.
Ha bir de akşam 4 5 köfte vardı.Menü bildirp yatayim azıcık.
Sabah
1 haşlama yumurta
Peynir helva yarım poğaça 1 dilim ekmek
Öğlen
Menemen 1 dilim ekmek
Peynir
Helva salata
Aksam 21.30
Yeşil mercimek kiymali yemeği
Bulgur pilavı gazoz
Lavas ekmek
Miktarlar u yazamıyorum . Bu menu vermelerim yoklama şeysi için oluo ya. Yoksa ben de ayar yok
Ha bir de akşam 4 5 köfte vardı.
Su 2 yi bulmuş tür. Spor yok . Aralarda meyve vardi
Kac yasindasin,evli misin,cocuk var mi?Ufak tefek minyon bir zottirik misin?Buldun mazlum insanı vur hemen
Hiç acıma
Vicdansız
Zottrik iyi bulmuşsun beni
Tam anlattigin gibiyim
Ahahhahaa
59-60 kilo olduguna guveniyor canimKız bu nasıl menü böyle
Cuma günü bile yenmez bunlar
Sen Perşembe yemissin
Hemen toparlaniyorsun
Canim zottirigim benim.Ben de seni seviyorum kizAylin42Konya ne güzel tarif etmişsin herkesi
Herkesin bir yönünü keşfetmişsin
Sevilecek hatunsun vesselam
Severim ben seniiikız
Evet, kıymasına soğan koyuyormusun?Kambersiz dugun olur mu bebegim.Mantilar soganli mi demek istedin.Tam anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?