- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oooo, sizde gececiler kaçta işbaşı yapıyorAtesi varmis hala, yemesi icmesi iyi sukur birazdan eve gidecem, allahin izniyle gece vardiyesi bi gelse.
Demin bi ara tablo sündüTablo deli etti beni, hata veriyor
Saat 11 de ablaOooo, sizde gececiler kaçta işbaşı yapıyor
Bizim burda 10 da başlıyorlar canım, tabi hastaneleri bilmiyorumSaat 11 de abla
ay ne güzel olurdu saracım aslında sen yakınsın bana bir hafta sonu atla gel buraya kimse yok evde vur patlasın çal oynasın yaparız. değişiklik olur sanada
kızlar iyi geceler uykum geldiiii
O neki ablam yaTam tersi, bol su içki milletin burnu düşmesin
Mevzu i... olunca mecbur bozulduk abla bi sen değil yaniNe kadar içersen o kadar
5 lt. Bidon iyidir . Töbe töbe benide bozdunuzya ne diyim
Hemşom şaka maka da senin neyin vardiBidonun bi önemi yok canım hemşerimin perfomansı neyse o kadar
Ay arabada gülmesem beri adama nasıl açıklarım gece gece
Çok geçmiş olsun hemşom benimde böbrek üstü bezlerine bakacaklarmış aynı şey mi acabaBenimde böbreklerde sorun var canımprotein kaçagım var oda 24 saatlik tahlilde belli oluyor senelik kontrollerimde bende yaptırıyorum bu tahlili ...
Yine ne nigdesi yaa.Biriniz geliyo biriniz kaciyo.Napican nigdede aebencim.Gezegen geldi ben niğdeye kaçıyom arkadaşlar.
E peki ben o sesi size nasıl tarif ediyim
Kendi kendime söylüyom siz duyamıyorsunuz
Hay Allahim ya yaseminim cok tatlisinmesir macunu açıyor o bağlı olan yerleri
Çiko demedimki, boş içmemiş dedim, yüzüme üflemeseneağzın kokuyor
Amin diyorum ama korkarak.47 yasim bitti.Oglum 24 yasinda,evlenirse torunla bereber buyuturum artikAllah seninde gönlüne göre versin
Hahaaaa,ay gezegencim toton cok buyumus gii
GEZEGENİ GÖRDÜNÜZMÜYESİN O PESTİLLERİ
Yok yok hakikaten bugun benim kafa gidik saram.Dogru sen demistin.Ben gezegene soyluyom.Muzelik oldum galiba benAylinim ben gezegen değilimayrıca üflemenin sigara olduğunu Anladım ki o yüzden ben onu hiç yapmadım dedim ya
sanırım başka üyeyle karıştirdınız
Ne kadar içersen o kadar
5 lt. Bidon iyidir . Töbe töbe benide bozdunuzya ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?