- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Gule gule oldum yine.Esim sorup duruyo neye guluyon,neye guluyon ne oldu diye.Bisey yok diyorum ama kendimi tutamiyorum sesli guluyorum.Bidonun bi önemi yok canım hemşerimin perfomansı neyse o kadar
Ay arabada gülmesem beri adama nasıl açıklarım gece gece
43.5 canimBiz bu grupta olumsuz bişey konuşmuyoruz büşracım, 31 yaşındasın, biraz kendini ihmal etmişsin, artık toparlanma vakti
Bak bende 43 yaşındayım
Evliyim, 3 çocuğum, 2 torunum var
Saat 1 oldu hosbulduk diyemedim Artik desemde bi onemi yok.Yarin desem olur muAylinim hoşgeldin neler yapıyorsun
Evet yakin karnim kasiklarim agriyo zaten.Ama gulmeme engel degilHavalardanda olabilir, Reglin yakınsa ondan olabilir
Alengirli malengirli dedik aebenle kacirdik kizi galiba@60kiloyum fulyaaaaaaaa nerdesinnnn menü nerdeeee o güzel menülerini paylaş
Iki haftadir sabit saram.Gel ben de seni bi opem sarilamNoldu canım reglin yakınsa hormonların olabilir kiloyu takma geçen hafta bende duraklamadaydım bu doğal bir süreç geçecek gel öpen seni
Ya duzelecek ya duzelecek yaseminim bi tanem.Bu hafta derece yapicam ama insallah.Yeter artik iki haftadir sinir oldum valla.Bu hafta korkun bendeeeennnsaracım aylin boşuna üzülüyor haftada 3 kilo 4 kilo verince normal duraklaması bikaç hafta sonra düzelecek.
Ksinlikle denicem canim.Iki haftadir gr lar kralicesi bile olamadim
Gezesi tuttu beni bahane ediyorYine ne nigdesi yaa.Biriniz geliyo biriniz kaciyo.Napican nigdede aebencim.
Ayyyyyybidonun dolması gerekmiyor aylincim nekadar yaparsan
Boşver onu bunu. Yetişirsin biyerde. Sen sigarayı ne zaman birakacanHaa cikoyu sara demisti.Esprilerinize yetisrmiyorum artik.Kartlik ( muzelik ) alametleri
E o zaman ahaliye neyi duyuruyon Aylin kahveyi bos icmemis diye.Millet ne anladi sence.Amaaaann benim şalterler atti beynimden dumanlar cikiyor artik.Kafayi yidim herhalde
Mazlumcu seni bide agzim kokuyormus.Hic de bile kokmuyor,mis gibi kokuyor caniiimmm
Kısmet, gelin ikisinede bakar. Sonra bdv de okuruz.Amin diyorum ama korkarak.47 yasim bitti.Oglum 24 yasinda,evlenirse torunla bereber buyuturum artik
O kadar olmasada büyük napıyımHahaaaa,ay gezegencim toton cok buyumus gii
Kısmet, gelin ikisinede bakar. Sonra bdv de okuruz.
50 yaşındaki kaynanam beni kıskandı doğurdu, şimdide bana baktırıyor
Hani senin kafa gidikti?43.5 canim
Bugünün işini yarına bırakmaSaat 1 oldu hosbulduk diyemedim Artik desemde bi onemi yok.Yarin desem olur mucanim saram
Damat küserEvet yakin karnim kasiklarim agriyo zaten.Ama gulmeme engel degil
Senin totondan haberin var mi,kocaman olmus.Yeme artik su pestili yaww
Eğleniyoruz fenamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?