Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler, bende tam yatmaya gidiyordum telefonum geldi. Biraz onunla uğraştık

Boşver onu bunu. Yetişirsin biyerde. Sen sigarayı ne zaman birakacan
Baska kimler iciyor ki merak ettim.Hic birakmayi denemedim.Gunde max yarim paket iciyorum.Insallah birakirim.Bi de esim icmiyor,yazik hep rahatsiz oluyor ama bisey demiyor.Ama birakmami ve namaz kilmami cok istiyor.Baski yok kesinlikle

Hoşgeldin canım

Bende merakla bekliyorum fatmam.Kendimi de merakla bekliyom

Canım daha fazla bekliyordum ama spor olmadığı için ancak bu kadar oldu sanirsam

Bosuna meraklanmisim.
Kilom yine sabit.
Su 73 e sinir oldum yaa.Her zaman boyle oluyor.Bir keresinde bir ay cakili kalmistim

Canım direnç kilondur kırılacak tır inşallah

Tebrik ederim canım bence ekmek miktarını azaltır sporada yer verirsen hayatında daha fazla kilo vereceksin fatmacım

Teşekkürler canım inşallah

Wuuuu süper . En fazla 3 hafta sonra 90 li sayılar yazacak sin ablam

Ayyy verom inşallah 97 nasıl bişey acaba nerdeyse 20 yıldır gormedim

bende çok beğendim yazıyı oyüzden sizle paylaşmak istedim.beğendiğine sevindim aylinim

Okudum canım gercegerç güzel bir yazi

Antepia27 fatmacım bak metobolizma şaşırdı üzülüp duruyordun ya veremiyorum diye bu 800gr sakın küçümseme sonra hızlanacak emin ol. bu arada çoçuklar hafta sonumu gidiyolar?

Ne biliym canım geçen haftada veremedim bu hafta umutluydum ama binada şükür

Bak bunu bende yazacaktım , sen benden çok yaşıcan , fatmam kaçamak yapmadan devam

İnşallah canım

Dikkat et götürürken dökme

Ayy çok hoşsun yaa

Ay tok Estağfurullah. Bu arada bana Büşra diyebilirsiniz.

Memnun oldum canım mende fatma

Çok güzel canım
Bu hafta kabak detoksu mu yapiyorsun

Menumu yazayim artik

1 bardak yesil cay.
Sabah : 2 dilim tb ekmegi
1 kk peynir
1 ç.kasigi bal
Domates salatalik

Ara : iki tane parmak uzunlugunda sigara boregi 3 kasik yogurt

Ogle : Senizotu yogurt

Aksam : 3 tane tavuk baget (firinda)
Salata

Su : 2 lt zorlaaaaa tamamladim
Spor : 4500 adim
Yarim saat yuruyus

Hosbuldum çok teşekkür ederim. Memnun oldum ben de

Ay benim annem de aynısını söylüyor. senin işin çok daha zormuş ablacim. Maşallah. Yok ben Allaha Şükür daha iyi sartlardayim. Ama işte bazen insan bunaliyor.olsun geçecek diyorum olduğu kadar diyorum ama bilirsiniz işte bazen de zor geliyor. Şu instagram da falan derli toplu düzenli evler Kitaplığı kahveli fotoğraf lari görünce özeniyorum galiba.

Cook teşekkür ederim.cok sağolun
Nedendir bilmem kendimi hep burada ymisim gibi hissettim ben de. O enerjiniz geçti yani. Sürekli konuşup vir vir başınızı sisiresim var.

Canım o gordigun kısmı gerçekte her daim derli toplu duzenli keyif yapan kişi çocuğu henüz olmamış ve çalışmayan grup diğerleri hep aynı :)

Cook teşekkür ederim.cok sağolun
Nedendir bilmem kendimi hep burada ymisim gibi hissettim ben de. O enerjiniz geçti yani. Sürekli konuşup vir vir başınızı sisiresim var.
buşra kafa şişirmek aşkolsun biz mutlu oluruz bidaha duymayım sen konuş yeterki
hım bu arada derli toplu evler falan yazmışsın ya kahkaha attım 10. takımın en pisi benim boşver hayat temizlik yapmakla geçmez çoçukların küçük tabiki dağınık olacak bunun için kendini strese sokma lütfen beni gibi hasta olursun .
eskiden obsesif biri olarak söylüyorum şimdi pisim şu bir kanal var evleri pis obsesifler evlerini temizlemeye gidiyor yakında 10. takım benim çöp evimi temizlemeye gelecek

Ksinlikle denicem canim.Iki haftadir gr lar kralicesi bile olamadim Bide kendini kucumsuyordun
aylincim küçümsemiyorum ben zaten okadar kilo vermeyi sağlıklı buluyorum bu hafta hızlı olmasının sebebi regl oldum 2aydır olmuyordum menopozdan dolayı ve antidepresan alıyorum biliyorsun ağrılarım için o hızlandırmıştır . görecen önümüzdeki haftalarda 400 500 anca olur .

Ayyyyyy sesli guldum
Ne kadar tatlisiniz yaa
zehra kız senin gülmene güldüm bana bu tür şeyler hiç ayıp gelmiyor bana çünkü alışkınız salya sümük ç... bunları görmeye .
hastaya diyorsun gaitanı getir hasta anlamıyor ne yapacan açık açık diyecen bunun gibi

Senden sonra bana da ugrasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…