- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyi geceler, bende tam yatmaya gidiyordum telefonum geldi. Biraz onunla uğraştıkMaşallah muhabbeti mız daim olsun ne güzel sohbet etmişsin iz misafir lige gittik gelince küçüğü uyurken uyumuşum kalktım uyandım sizi okudum şimdi büyükten film izleyelim diyor
Hepinize hayırlı geceler canlar
Sohbet, muhabbet olsun, Gönüller’ bir olsun, deyil çay, soğan suyu bile içerim
Bu hafta korkun benden derken diger takimlar korksun dimek istedim.Yanlis anlasildi cunkuYa duzelecek ya duzelecek yaseminim bi tanem.Bu hafta derece yapicam ama insallah.Yeter artik iki haftadir sinir oldum valla.Bu hafta korkun bendeeeennnJet hiziyla geliyorum
Baska kimler iciyor ki merak ettim.Hic birakmayi denemedim.Gunde max yarim paket iciyorum.Insallah birakirim.Bi de esim icmiyor,yazik hep rahatsiz oluyor ama bisey demiyor.Ama birakmami ve namaz kilmami cok istiyor.Baski yok kesinlikleBoşver onu bunu. Yetişirsin biyerde. Sen sigarayı ne zaman birakacan
Valla mi? Şaka yapiyorsunKısmet, gelin ikisinede bakar. Sonra bdv de okuruz.
50 yaşındaki kaynanam beni kıskandı doğurdu, şimdide bana baktırıyor
Saniyelik yerine gelmis olmali ki bucugu unutmadim Simdi 43.9 oldun oylemiHani senin kafa gidikti?
43 ü 9 ay geçtim canım
Merhaba hanımlar
Beni de aranıza alabilir misiniz.kilo vermeye çok ihtiyaç im var ve kendim ugrasmaktan yoruldum.birkac takımı inceledim ama Bu gruptaki etkilesim cok hosuma gitti. Sizi daha yakin hissettim kendime.bu hesabi ilk actigimda baska bir takima da katilmis ama ozel durumlatdan idare edememistim.simdi hallettim sukur.Lütfen beni de alırsanız çok sevinirim.
Bende merakla bekliyorum fatmam.Kendimi de merakla bekliyom
Bosuna meraklanmisim.
Kilom yine sabit.
Su 73 e sinir oldum yaa.Her zaman boyle oluyor.Bir keresinde bir ay cakili kalmistim
Tebrik ederim canım bence ekmek miktarını azaltır sporada yer verirsen hayatında daha fazla kilo vereceksin fatmacım
Wuuuu süper . En fazla 3 hafta sonra 90 li sayılar yazacak sin ablam
bende çok beğendim yazıyı oyüzden sizle paylaşmak istedim.beğendiğine sevindim aylinim
Antepia27 fatmacım bak metobolizma şaşırdı üzülüp duruyordun ya veremiyorum diye bu 800gr sakın küçümseme sonra hızlanacak emin ol. bu arada çoçuklar hafta sonumu gidiyolar?
Bak bunu bende yazacaktım , sen benden çok yaşıcan , fatmam kaçamak yapmadan devam
Dikkat et götürürken dökme
Ay tok Estağfurullah. Bu arada bana Büşra diyebilirsiniz.
Menümü yazayım
Sabah
Bir dilim süzme peynir
7 tane zeytin
Bir tabak yeşil salata
Üç tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
Ara
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
@aebenyasom7272 Antepia27
gezegenfeza
Hosbuldum cook teşekkür ederim.Hoşgeldin canım
Hosbuldum çok teşekkür ederim. Memnun oldum ben deHoşgeldin canım
Canım daha fazla bekliyordum ama spor olmadığı için ancak bu kadar oldu sanirsam
Canım direnç kilondur kırılacak tır inşallah
Teşekkürler canım inşallah
Ayyy verom inşallah 97 nasıl bişey acaba nerdeyse 20 yıldır gormedim
Okudum canım gercegerç güzel bir yazi
Ne biliym canım geçen haftada veremedim bu hafta umutluydum ama binada şükür
İnşallah canım
Ayy çok hoşsun yaa
Memnun oldum canım mende fatma
Çok güzel canım
Bu hafta kabak detoksu mu yapiyorsun
Ay benim annem de aynısını söylüyor.Ben o 3 çocuğu büyütürken evde 1 kaynana vardı, sürekli misafir gelirdi, geceyarılarına kadar otururlardı. Gece çocuklar çok uyanırdı, kayınvalide hasta, yaşlı ve alıngandı . Koca işten gelir gelmez sofraya oturmak isterdi, çok yemek seçerdi. Sonra bi çıkar bidaha yatmaya gelirdi. Dışardan müdahele edenleri saymıyorum bile. 6 senede çalışmışlığım var. Evimi her daim tertemiz tuttum. Annemin bir lafı vardı,” giderken birini, gelirken birini”. Kaynanamda” o iş yapılacakki yapılacak, yapda kurtar” derdi
Bizde o yollardan geçtik. Herbirinin ayrı ayrı tribini çektim. 20 li yaşlarda bende senin gibi hissettim, herşey yoluna giriyor, planlı ol, yetiştiği kadar
Cook teşekkür ederim.cok sağoluncanım büşracım hepimizin sıkıntıları var emin ol tek değilsin ama biz burda aile gibi olduk sadece diyet değil burda konuşmalarımız görüyorsun dertlerimizi sıkıntılarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz.kocalarımızla olan çoçuklarımızla olan sıkıntılarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz.
Canım o gordigun kısmı gerçekte her daim derli toplu duzenli keyif yapan kişi çocuğu henüz olmamış ve çalışmayan grup diğerleri hep aynı :)Ay benim annem de aynısını söylüyor.senin işin çok daha zormuş ablacim. Maşallah. Yok ben Allaha Şükür daha iyi sartlardayim. Ama işte bazen insan bunaliyor.olsun geçecek diyorum olduğu kadar diyorum ama bilirsiniz işte bazen de zor geliyor. Şu instagram da falan derli toplu düzenli evler Kitaplığı kahveli fotoğraf lari görünce özeniyorum galiba.
buşra kafa şişirmek aşkolsun biz mutlu oluruz bidaha duymayım sen konuş yeterkiCook teşekkür ederim.cok sağolun
Nedendir bilmem kendimi hep burada ymisim gibi hissettim ben de. O enerjiniz geçti yani. Sürekli konuşup vir vir başınızı sisiresim var.
aylincim küçümsemiyorum ben zaten okadar kilo vermeyi sağlıklı buluyorum bu hafta hızlı olmasının sebebi regl oldum 2aydır olmuyordum menopozdan dolayı ve antidepresan alıyorum biliyorsun ağrılarım için o hızlandırmıştır . görecen önümüzdeki haftalarda 400 500 anca olur .Ksinlikle denicem canim.Iki haftadir gr lar kralicesi bile olamadimBide kendini kucumsuyordun
zehra kız senin gülmene güldümAyyyyyysesli guldum
Ne kadar tatlisiniz yaa
Ay dimi ya öyledir ya yardımcıları filan vardır diyorum ben de.Canım o gordigun kısmı gerçekte her daim derli toplu duzenli keyif yapan kişi çocuğu henüz olmamış ve çalışmayan grup diğerleri hep aynı :)
Senden sonra bana da ugrasinlarbuşra kafa şişirmek aşkolsun biz mutlu oluruz bidaha duymayım sen konuş yeterki
hım bu arada derli toplu evler falan yazmışsın ya kahkaha attım 10. takımın en pisi benim boşver hayat temizlik yapmakla geçmez çoçukların küçük tabiki dağınık olacak bunun için kendini strese sokma lütfen beni gibi hasta olursun .
eskiden obsesif biri olarak söylüyorum şimdi pisim şu bir kanal var evleri pis obsesifler evlerini temizlemeye gidiyor yakında 10. takım benim çöp evimi temizlemeye gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?