- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Korkarak bekliyorum aylinimBu hafta korkun benden derken diger takimlar korksun dimek istedim.Yanlis anlasildi cunku
Ben ve divi içmiyoruz. Divi namazinida kılar. Ben arada bırakıyorum. Inşallah hakkıyla bırakmadan kilarimBaska kimler iciyor ki merak ettim.Hic birakmayi denemedim.Gunde max yarim paket iciyorum.Insallah birakirim.Bi de esim icmiyor,yazik hep rahatsiz oluyor ama bisey demiyor.Ama birakmami ve namaz kilmami cok istiyor.Baski yok kesinlikle
Şaka tabi de, olmayacak bişeyde deyilValla mi? Şaka yapiyorsun
Öyle malesefSaniyelik yerine gelmis olmali ki bucugu unutmadim Simdi 43.9 oldun oylemi
Instagramim yok, burdan ve whats 'dan başka biyer kullanmıyorum, kafam rahat.Ay benim annem de aynısını söylüyor.senin işin çok daha zormuş ablacim. Maşallah. Yok ben Allaha Şükür daha iyi sartlardayim. Ama işte bazen insan bunaliyor.olsun geçecek diyorum olduğu kadar diyorum ama bilirsiniz işte bazen de zor geliyor. Şu instagram da falan derli toplu düzenli evler Kitaplığı kahveli fotoğraf lari görünce özeniyorum galiba.
En güzeli aslındaInstagramim yok, burdan ve whats 'dan başka biyer kullanmıyorum, kafam rahat.
Buyur gel canım, hep biz mi şişirecezCook teşekkür ederim.cok sağolun
Nedendir bilmem kendimi hep burada ymisim gibi hissettim ben de. O enerjiniz geçti yani. Sürekli konuşup vir vir başınızı sisiresim var.
Ne zaman istersen gel canım, dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırızCook teşekkür ederim.cok sağolun
Nedendir bilmem kendimi hep burada ymisim gibi hissettim ben de. O enerjiniz geçti yani. Sürekli konuşup vir vir başınızı sisiresim var.
Günaydıngünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar........
hafta sonu kaçamak yapmak yok
işe gitmeyeceğimi bilip uyanmak ne güzel
Geliriz ama kimseye duyurmadanbuşra kafa şişirmek aşkolsun biz mutlu oluruz bidaha duymayım sen konuş yeterki
hım bu arada derli toplu evler falan yazmışsın ya kahkaha attım 10. takımın en pisi benim boşver hayat temizlik yapmakla geçmez çoçukların küçük tabiki dağınık olacak bunun için kendini strese sokma lütfen beni gibi hasta olursun .
eskiden obsesif biri olarak söylüyorum şimdi pisim şu bir kanal var evleri pis obsesifler evlerini temizlemeye gidiyor yakında 10. takım benim çöp evimi temizlemeye gelecek
Bu arada herkese Günaydın ve mutlu haftasonları.
günaydın bana tünaydınnnGünaydın
Sanada gelirizSenden sonra bana da ugrasinlar
arkadaş dediğin böyle olurGeliriz ama kimseye duyurmadanarkadaşımıza pis dedirmeyiz
Hiç inanmadım haberin olsun
Gördüğunüz üzere telefon hâlâ bozukBuyur gel canım, hep biz mi şişirecezbirazda sen şişir.
Her ne
Ne zaman istersen gel canım, dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız
Evde değilsin. Ne ara kirletiyonarkadaş dediğin böyle olurinan inan pisim üstüne bide dağınık
gezegenim cumaya kadar bekle haftaya cuma günü camiye gidecem mendil açıp sana en güzel telefonu alacamGördüğunüz üzere telefon hâlâ bozuk
hım hım üstüme yok dağıtmadaEvde değilsin. Ne ara kirletiyon
Abla emeinonundeki camiye gel bence daha kalabalikgezegenim cumaya kadar bekle haftaya cuma günü camiye gidecem mendil açıp sana en güzel telefonu alacam
habibecim afiyet olsun ama akşam karbonu vucuda yüklemişsin hem mısır hem bulgur kuzum mısırın gilisemik indeksi çok yüksek .Dünkü menum
Salatalık
Domates
Yarım haşlanmış mısır
Şekersiz cay
Iki lokma kadar elemek
Ara
Elma
Öyle
4kasik bulgur pilavı
Yogurt
4kasik türlü
Ara
Üzüm
Akşam
Yarım haşlanmış mısır
5ksik bulgur
Spor
15dk
yürüyüş
100ip atlama
Su 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?