Ayşem ben ouan verip geçiyorum not almıyorum canım, bu işi gezegen bacı yapıyordu . Artık telide geldiğine göre rahatlıkla bu işi ona , boş durmasıngezegenfeza aeben kıxlar bu haftaki menü puanları kimde var? Bana yazabilir mi, menü tablosuna eklicem
Katıla katıla güldüğüne göre merak etmesemmi diyesim geldi
sıkmak değil de rahat değildi,ucu sivri,benim ayaklar büyük heryerden ayakkabı bulamıyorum dayhmandan alıyorum genellikle,oranınkiler de çok iyi değil,bidaha düz ve rahat olanları giyeyim bari zayıflayana kadarAyağını sıktımıki
Kolay gelsinBen niğdedeyim canlar misafirde agırlıycam mesajlara bakamadım,
Herkese mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum
sağol canım bakıcam artık,aslında tozlu filan gördükçe canım sıkılmıyo değil ama napayım yetişemiyorumçok geçmiş olsun özlemcim bugün yürüme fazla ayagını zorlayıp daha çok şişer buz koy canım .
aaaaaaaaa benim gibilerde varmışşşş çok sevindimmmeskiden olsa çok takardım ora tozlu bura tozlu dağınık şimdi umrumda değil olduğu kadar kendimi kasmıyorum çünkü sürekli stres bana iyi gelmiyor.
kolay gelsin bacım gene bizi bıraktın bu hafta sonuBen niğdedeyim canlar misafirde agırlıycam mesajlara bakamadım,
Herkese mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum
Şekerdense bilemem, benim ayaklarda biraz enli, uzun süre giyersem, bide şişerse benimkilerde sıkıyorsıkmak değil de rahat değildi,ucu sivri,benim ayaklar büyük heryerden ayakkabı bulamıyorum dayhmandan alıyorum genellikle,oranınkiler de çok iyi değil,bidaha düz ve rahat olanları giyeyim bari zayıflayana kadar
benim asıl şüphelendiğim şekerim yüksek sanırım ondan oluyo
şekerin yüksekse özlemcim nörapatik ağrıların oluyodur normal ozaman bidaha giyinme canım sağlığından önemli değil. rahatsızlık konusu evet aynen bende rahatsız oluyorum ama kasmıyorum kendimi düzenlimi ev yeter diyorum ne yapayım 10 parçaya bölünecek halim yok.sağol canım bakıcam artık,aslında tozlu filan gördükçe canım sıkılmıyo değil ama napayım yetişemiyorum
ödem sıkıntım var zaten bide bu ayak birkaç kez travma geçirdi,merdivenden düşerken altımda kaldı,yine topukluyla trende giderken saatlerce ayakta kaldım tren bozuldu bekledik filan ertesi gün davul gibiydi arı sokmuş gibi,arada sızlar ama şeker bambaşka ay inşallah değildirŞekerdense bilemem, benim ayaklarda biraz enli, uzun süre giyersem, bide şişerse benimkilerde sıkıyor
ne güldüm ama bunu görünceOoo
Zaten telefondan çok pastayı sevdim
O markayı sevmiim
anneme doğumgününde internetten şeker ayakkabısı diye bişey aldım onun şekeri yok ama ayakları taraklı ben de alayım benzer bişey olmazsaşekerin yüksekse özlemcim nörapatik ağrıların oluyodur normal ozaman bidaha giyinme canım sağlığından önemli değil. rahatsızlık konusu evet aynen bende rahatsız oluyorum ama kasmıyorum kendimi düzenlimi ev yeter diyorum ne yapayım 10 parçaya bölünecek halim yok.
Inşallah deyildirödem sıkıntım var zaten bide bu ayak birkaç kez travma geçirdi,merdivenden düşerken altımda kaldı,yine topukluyla trende giderken saatlerce ayakta kaldım tren bozuldu bekledik filan ertesi gün davul gibiydi arı sokmuş gibi,arada sızlar ama şeker bambaşka ay inşallah değildir
Buyurun 1 tane daharegl oldum cumaya kadar bunu iyi değerlendirmeliyim şişlerim iner
Buyurun 1 tane daha
10. Takımda kan gövdeyi götürüyor bu haftakorksun diğer takımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?