Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayağını sıktımıki
sıkmak değil de rahat değildi,ucu sivri,benim ayaklar büyük heryerden ayakkabı bulamıyorum dayhmandan alıyorum genellikle,oranınkiler de çok iyi değil,bidaha düz ve rahat olanları giyeyim bari zayıflayana kadar
benim asıl şüphelendiğim şekerim yüksek sanırım ondan oluyo

sağol canım bakıcam artık,aslında tozlu filan gördükçe canım sıkılmıyo değil ama napayım yetişemiyorum

Şekerdense bilemem, benim ayaklarda biraz enli, uzun süre giyersem, bide şişerse benimkilerde sıkıyor

sağol canım bakıcam artık,aslında tozlu filan gördükçe canım sıkılmıyo değil ama napayım yetişemiyorum
şekerin yüksekse özlemcim nörapatik ağrıların oluyodur normal ozaman bidaha giyinme canım sağlığından önemli değil. rahatsızlık konusu evet aynen bende rahatsız oluyorum ama kasmıyorum kendimi düzenlimi ev yeter diyorum ne yapayım 10 parçaya bölünecek halim yok.

Şekerdense bilemem, benim ayaklarda biraz enli, uzun süre giyersem, bide şişerse benimkilerde sıkıyor
ödem sıkıntım var zaten bide bu ayak birkaç kez travma geçirdi,merdivenden düşerken altımda kaldı,yine topukluyla trende giderken saatlerce ayakta kaldım tren bozuldu bekledik filan ertesi gün davul gibiydi arı sokmuş gibi,arada sızlar ama şeker bambaşka ay inşallah değildir

anneme doğumgününde internetten şeker ayakkabısı diye bişey aldım onun şekeri yok ama ayakları taraklı ben de alayım benzer bişey olmazsa

Inşallah deyildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…