Abla emeinonundeki camiye gel bence daha kalabalik
Garantisi varken 3 defa tamir hakkım var, yine yapılmazsa değiştirebiliyorum. Yoksa bunu 50 ye satarsak ne güzel ne alagezegenim cumaya kadar bekle haftaya cuma günü camiye gidecem mendil açıp sana en güzel telefonu alacam
Yok canım ne olacak, hem yetmeyeceksen niye yapiyon
Bilete verecen parayı da üstüne ekle, güzel bişey olsuntamam kuzum uçak biletimi ayarlayım haftaya eminönündeyim
tamam bacım en son çıkan teli alacam saa.Bilete verecen parayı da üstüne ekle, güzel bişey olsun
günaydın canımGünaydın kızlar mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta sonu diliyorum hepimiz için
günaydın özlemcimgünaydın mutlu haftasonları
bu olumlamalara ihtiyacımız varBugün sağlıklıyım huzurluyum mutluyum tüm isteklerimin gerçekleşeceğini hissediyorum kilo veriyorum istediğim kiloya ulaşmama az kaldı bu ay hamile kalıyorum hayırlı sağlıklı bir evladım oluyor anne oluyorum yaşasın bunu hayal etmek bile güzelken gerçekleşiyor olması daha güzel tüm negatif düşüncelerimi hayatımdan çıkarıp attım güzel ve olumlu düşünceleri hayatıma aldım mutluyum
Bundan sonra böyle olumlulamalar yapacam kızlar
HarikaBugün sağlıklıyım huzurluyum mutluyum tüm isteklerimin gerçekleşeceğini hissediyorum kilo veriyorum istediğim kiloya ulaşmama az kaldı bu ay hamile kalıyorum hayırlı sağlıklı bir evladım oluyor anne oluyorum yaşasın bunu hayal etmek bile güzelken gerçekleşiyor olması daha güzel tüm negatif düşüncelerimi hayatımdan çıkarıp attım güzel ve olumlu düşünceleri hayatıma aldım mutluyum
yap tabi canım,hepimiz yapmalıyız,üzülmenin kaygının ne faydası var hasta etmekten başka,herşey güzel olacakBugün sağlıklıyım huzurluyum mutluyum tüm isteklerimin gerçekleşeceğini hissediyorum kilo veriyorum istediğim kiloya ulaşmama az kaldı bu ay hamile kalıyorum hayırlı sağlıklı bir evladım oluyor anne oluyorum yaşasın bunu hayal etmek bile güzelken gerçekleşiyor olması daha güzel tüm negatif düşüncelerimi hayatımdan çıkarıp attım güzel ve olumlu düşünceleri hayatıma aldım mutluyum
tamam bacım en son çıkan teli alacam saa.
günaydın canım
günaydın özlemcim
bu olumlamalara ihtiyacımız varrabbim gönlüne göre versin saracım
bu arada dünkü teklifimde samimiyim herzaman kapım açık saracım istediğin an atla gel çok uzak değil cuma akşamı bin gel hafta sonunu burda geçiririz.
Katıla katıla güldüğüne göre merak etmesemmi diyesim geldi@gezegenfaza sana bir süprizim var
Ayağını sıktımıkidün topuklu giymiştim sol ayağımın kenarında ağrılı bi alan oluştu biraz da şiş dokunamıyodum gece şimdi biraz inmiş neden oldu ki sizce bugün eski de olsa yürüyüş ayakkabılarımı giyip mutlaka yürücem
@ yasom7272 yıllardır eve kadın almam hep kendim yetişmeye çalıştım o obsesiflik ben de de vardı ama baktım olmuyo bıraktım çok yüklenmeyi,yaş ilerledikçe hal kalmıyo zaten işte canım çıkıyo bide evde mi yıprancam dedim olduğu kadar yapıyorum
çok geçmiş olsun özlemcim bugün yürüme fazla ayagını zorlayıp daha çok şişer buz koy canım .dün topuklu giymiştim sol ayağımın kenarında ağrılı bi alan oluştu biraz da şiş dokunamıyodum gece şimdi biraz inmiş neden oldu ki sizce bugün eski de olsa yürüyüş ayakkabılarımı giyip mutlaka yürücem
@ yasom7272 yıllardır eve kadın almam hep kendim yetişmeye çalıştım o obsesiflik ben de de vardı ama baktım olmuyo bıraktım çok yüklenmeyi,yaş ilerledikçe hal kalmıyo zaten işte canım çıkıyo bide evde mi yıprancam dedim olduğu kadar yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?