Yok canım Aksaraylıyım niğdede ges tesisimiz var birde bağbahçe , nefes alıyoruz iki günlükte olsa ...aeben niğdeli misin aslen hemşeri olabileriz
Tebrik ederim bacılar , haftaya 1. Lik inşallah ..kızlar 3. olmuşsunuz kutlarım bidahakine daha da üst sıralara inşallah
Evet sizi eşimle aldatıyorumkolay gelsin bacım gene bizi bıraktın bu hafta sonu
Süprüzzz süpermiş elmada kurtludur allah bilir@gezegenfaza sana bir süprizim var
Bugün sağlıklıyım huzurluyum mutluyum tüm isteklerimin gerçekleşeceğini hissediyorum kilo veriyorum istediğim kiloya ulaşmama az kaldı bu ay hamile kalıyorum hayırlı sağlıklı bir evladım oluyor anne oluyorum yaşasın bunu hayal etmek bile güzelken gerçekleşiyor olması daha güzel tüm negatif düşüncelerimi hayatımdan çıkarıp attım güzel ve olumlu düşünceleri hayatıma aldım mutluyum
Bundan sonra böyle olumlulamalar yapacam kızlar
Ben ve divi içmiyoruz. Divi namazinida kılar. Ben arada bırakıyorum. Inşallah hakkıyla bırakmadan kilarim
aldatta eşinle aldat bizi başkalarıyla değilEvet sizi eşimle aldatıyorum
Şisir sisir biz severiz.En basta sana dogru adrestesin,takimdasin dediydim dimi.Deliler ve cilginlarla dolu bir takim.Takimimi cook seviyorumCook teşekkür ederim.cok sağolun
Nedendir bilmem kendimi hep burada ymisim gibi hissettim ben de. O enerjiniz geçti yani. Sürekli konuşup vir vir başınızı sisiresim var.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | + | + | + | + |
@Zhre_ | - | + | - | - | - | - | + |
@Ssy8491 | - | - | - | - | - | - | - |
| - | + | - | - | + | - | - |
| - | + | + | - | + | + | - |
@sara_28 | + | + | + | + | + | + | + |
@Ya habibi | - | + | - | - | - | - | - |
| - | + | + | + | + | + | - |
D Drdentist | - | - | - | - | - | - | - |
| - | + | + | + | + | + | - |
| + | + | - | - | - | - | - |
| - | + | + | - | + | + | - |
@mavili38 | - | - | - | - | - | - | - |
@Ezgi osman | + | + | + | + | + | + | + |
G guziss35 | - | - | - | - | - | - | - |
| + | + | + | + | + | - | - |
buşra kafa şişirmek aşkolsun biz mutlu oluruz bidaha duymayım sen konuş yeterki
hım bu arada derli toplu evler falan yazmışsın ya kahkaha attım 10. takımın en pisi benim boşver hayat temizlik yapmakla geçmez çoçukların küçük tabiki dağınık olacak bunun için kendini strese sokma lütfen beni gibi hasta olursun .
eskiden obsesif biri olarak söylüyorum şimdi pisim şu bir kanal var evleri pis obsesifler evlerini temizlemeye gidiyor yakında 10. takım benim çöp evimi temizlemeye gelecek
Kucumseme derken uzuldugunu dusunuyordum yanlis anlama yaseminiiimm.Antidepresan istahini etkiliyor mu?Insallah bir kilo bir kilo gitmeye devam etsin cnmaylincim küçümsemiyorum ben zaten okadar kilo vermeyi sağlıklı buluyorum bu hafta hızlı olmasının sebebi regl oldum 2aydır olmuyordum menopozdan dolayı ve antidepresan alıyorum biliyorsun ağrılarım için o hızlandırmıştır . görecen önümüzdeki haftalarda 400 500 anca olur .
zehra kız senin gülmene güldümbana bu tür şeyler hiç ayıp gelmiyor bana çünkü alışkınız salya sümük ç... bunları görmeye .
hastaya diyorsun gaitanı getir hasta anlamıyor ne yapacan açık açık diyecen bunun gibi
Ayy uzaylim cok mu korktun gii.Bi de artiyla geliyormusum MORT.Korkarak bekliyorum aylinim
Insallah canim.Rabbim hepimize nasip etsinBen ve divi içmiyoruz. Divi namazinida kılar. Ben arada bırakıyorum. Inşallah hakkıyla bırakmadan kilarim
üzülmüyom bitanem kendimi tanıyom metobolizmam nasıl çalıyor biliyom . ilaçtanmı bilemem iştahım yok sadece acıkıyorum acıkınca yiyorum biraz oda kesmiş olabilir .Kucumseme derken uzuldugunu dusunuyordum yanlis anlama yaseminiiimm.Antidepresan istahini etkiliyor mu?Insallah bir kilo bir kilo gitmeye devam etsin cnm
iyi gezmeler canım iyi gelmiştir sana evden uzaklaşmak bile iyi geliyor insana.Hava güzel dışarıya çıktık eşimle geziyoruz geçmişe bakamadım eve dönünce okuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?