geçmiş olsun canım,kaldığın yerden devam
teşekkür ederim. inşallah canım.güle güle kullan canım
geçmiş olsun. ev işi de yormuştur. dinlenirsin.belim ağrıyo,evi temizledim kimse yokken,çamaşır yıka topla,bulaşık banyolar filan derken yeni oturdum,az film izlicem sıcak kahveyle,yarın pazar nasıl olsa geç kalkarım
teşekkür ederim tatlım. amin inşallahgüle güle kullan fulyacım iyi günlerde hep güzel haberler alırsın yeni telfonunla inşallah.
yok canım benim yokk benim kizimi istiyorlarumutcum bu aile tanışması geçenki meseleyle mi ilgili hani yeğeninle
Evet çok dengesiz bir teraziyimdir. Çok teşekkür ederim.Sende terazisin.Simdiden dogum gunun kutlu olsun canim.Sevdiklerinle nice mutlu yillara canim
Teşekkür ederim.nazlanıyo bi görünüp kayboluyo menapoz hali nerde o eski günler
ges neohh ne güzel bağ bahçeyle uğraşmak ektin mi bişeyler
sefan olsun sara cım ne iyi etmişşsin
bu dünyada azcık kaçık olmazsan hayat zor gelir zaten
doğum günün kutlu olsun kuzum,sevdiklerinle çocuklarınla nice güzel yaşlara
kabak detoksu mu yaptın Aylin
güle güle kullan canım
özlemcim ges güneş enerjisi santaralınazlanıyo bi görünüp kayboluyo menapoz hali nerde o eski günler
güle güle kullan canım
Evet ozlemcim.73 de takildim kaldim.2-3 gun yapayim dedim.Gunde iki ogun yedim ama 3 ogun mu olmali sencenazlanıyo bi görünüp kayboluyo menapoz hali nerde o eski günler
güle güle kullan canım
Ohh miss ellerine saglik caninbelim ağrıyo,evi temizledim kimse yokken,çamaşır yıka topla,bulaşık banyolar filan derken yeni oturdum,az film izlicem sıcak kahveyle,yarın pazar nasıl olsa geç kalkarım
geçmiş olsun. ev işi de yormuştur. dinlenirsin.
yok canım benim yokk benim kizimi istiyorlar
onlarin tanisma oldu cocugun durumu musayit degil diye isteme olmadi...
veee o konuyu hallettim
cocuga mj attim dün pazar günü musayitiz
ablasida burdayken gelelim size dedim gerekirse anneni ararim ben dedim ..
annesiyle konustu ve haftaya musayitiz demis kadin onlara gidecegiz ..
allah'a şükür kacma isi durdu
benim bildigimi bilmiyordu yegenim dün avans alınca kacacaklardi annesiyle ablasiyla konusacaktim bu sekil yontem aklima geldi inşallah gerisi gelir isteme ve yüzük takilir hayırlısı Allah'tan
fulya bana karbon acayip halsizlik yapıyo sende de öyle olmasın,demirin de düşüktü değil mi oda yaparhalsizlik çok olunca dün supradyn aldays e başladım. azcık kullanayım keserim. iştah açıyor çünkü.
ne cahalımözlemcim ges güneş enerjisi santaralı
esf bacım niye cahil olasın bende oğlumdan dolayı biliyorum enerji sisitemleri mühendisliği okudu ya yoksa ne diye bende sorardım emin ol
senin evlilik çağında kızın mı var,ben seni bebekli gençlerden sanıyorum haa allah tamamına erdirsin canım yeğeninin meselesine de sevindim umarım tatlılkla hallolur
fulya bana karbon acayip halsizlik yapıyo sende de öyle olmasın,demirin de düşüktü değil mi oda yapar
ne cahalım
canım ben artık detoks yapamıyorum o yüzden tam bilemiyorum ama üç öğün iyi olur erken kalkmışsanEvet ozlemcim.73 de takildim kaldim.2-3 gun yapayim dedim.Gunde iki ogun yedim ama 3 ogun mu olmali sence
sağol canım evet mis oldu da uzun sürmezOhh miss ellerine saglik canin
sporumu yaptım yarım saat bisiklet sürdüm
ohh spor candıresf bacım niye cahil olasın bende oğlumdan dolayı biliyorum enerji sisitemleri mühendisliği okudu ya yoksa ne diye bende sorardım emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?