Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

belim ağrıyo,evi temizledim kimse yokken,çamaşır yıka topla,bulaşık banyolar filan derken yeni oturdum,az film izlicem sıcak kahveyle,yarın pazar nasıl olsa geç kalkarım
geçmiş olsun. ev işi de yormuştur. dinlenirsin.

umutcum bu aile tanışması geçenki meseleyle mi ilgili hani yeğeninle
yok canım benim yokk benim kizimi istiyorlar

onlarin tanisma oldu cocugun durumu musayit degil diye isteme olmadi...
veee o konuyu hallettim
cocuga mj attim dün pazar günü musayitiz
ablasida burdayken gelelim size dedim gerekirse anneni ararim ben dedim ..
annesiyle konustu ve haftaya musayitiz demis kadin onlara gidecegiz ..
allah'a şükür kacma isi durdu
benim bildigimi bilmiyordu yegenim dün avans alınca kacacaklardi annesiyle ablasiyla konusacaktim bu sekil yontem aklima geldi inşallah gerisi gelir isteme ve yüzük takilir hayırlısı Allah'tan

Teşekkür ederim.

özlemcim ges güneş enerjisi santaralı

Evet ozlemcim.73 de takildim kaldim.2-3 gun yapayim dedim.Gunde iki ogun yedim ama 3 ogun mu olmali sence

geçmiş olsun. ev işi de yormuştur. dinlenirsin.

senin evlilik çağında kızın mı var,ben seni bebekli gençlerden sanıyorum haaallah tamamına erdirsin canım yeğeninin meselesine de sevindim umarım tatlılkla hallolur
halsizlik çok olunca dün supradyn aldays e başladım. azcık kullanayım keserim. iştah açıyor çünkü.
fulya bana karbon acayip halsizlik yapıyo sende de öyle olmasın,demirin de düşüktü değil mi oda yapar

özlemcim ges güneş enerjisi santaralı
ne cahalım

esf bacım niye cahil olasın bende oğlumdan dolayı biliyorum enerji sisitemleri mühendisliği okudu ya yoksa ne diye bende sorardım emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…