- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Hayırlı olsun. Kız vermek de çoook zor olsa gerek.yok canım benim yokk benim kizimi istiyorlar
onlarin tanisma oldu cocugun durumu musayit degil diye isteme olmadi...
veee o konuyu hallettim
cocuga mj attim dün pazar günü musayitiz
ablasida burdayken gelelim size dedim gerekirse anneni ararim ben dedim ..
annesiyle konustu ve haftaya musayitiz demis kadin onlara gidecegiz ..
allah'a şükür kacma isi durdu
benim bildigimi bilmiyordu yegenim dün avans alınca kacacaklardi annesiyle ablasiyla konusacaktim bu sekil yontem aklima geldi inşallah gerisi gelir isteme ve yüzük takilir hayırlısı Allah'tan
Haa ay evet öyle değişimler yspabilirsin demişti. Ama ekmeği de temelli kesme de demişti. Ama söyle ki öğle ve akşam hem çorba hem ekmek hem et hem sebze yemeği var. Zaten benim derdim çok yemek yemek değil abur cubura tatlıya fast food a saldırmak. Inşallah önce onlara bağımlılığı bitirmem lazım.büşracım 7 dilim ekmek derken 7 dilimi yemiyorsun canım mesela öğlen 2 dilim ekmeğin var diyelim çorba içtin 3 4 kaşık pilav yedin yada makarna al sana 2 dilim ekmek
sabahta 3dilim ekmek yedin 5 dilim akşamda nohut fasülye vs yedin aha 2 dilim ekmekte ordan 7 dilim oldu.
ekmek yazmıştır ama değişim listesinide arkasına eklemiştir diye düşünüyorum bence önce aburcuburu kes ve ekmekten korkma tabi ölçülü olduğu sürece hayatından ne zamana kadar ekmeği çıkarabilirsin bir kendine sor zayıflayana kadarmı ?Haa ay evet öyle değişimler yspabilirsin demişti. Ama ekmeği de temelli kesme de demişti. Ama söyle ki öğle ve akşam hem çorba hem ekmek hem et hem sebze yemeği var. Zaten benim derdim çok yemek yemek değil abur cubura tatlıya fast food a saldırmak. Inşallah önce onlara bağımlılığı bitirmem lazım.
Her gün önce sabahtan bi heves başlıyorum sağlıklı kahvaltıya sonra çocuk çikolata istedi yok yemedi yarım kaldı cope gitmesin öteki okuldan geldi kek yap tadına bak çay iç boş gitmez falan derken öyle geçiyor günlerim.
Tabi ki haklısınekmek yazmıştır ama değişim listesinide arkasına eklemiştir diye düşünüyorum bence önce aburcuburu kes ve ekmekten korkma tabi ölçülü olduğu sürece hayatından ne zamana kadar ekmeği çıkarabilirsin bir kendine sor zayıflayana kadarmı ?
tamam bacım en son çıkan teli alacam saa.
günaydın canım
günaydın özlemcim
bu olumlamalara ihtiyacımız varrabbim gönlüne göre versin saracım
bu arada dünkü teklifimde samimiyim herzaman kapım açık saracım istediğin an atla gel çok uzak değil cuma akşamı bin gel hafta sonunu burda geçiririz.
@sara-28 canım yeşim erbil şöyle bir yazı paylaşmış oku haşimato için
Antikorların yüksek kalması ne ifade eder?
Teorik olarak antikor yüksekliği enflamasyonun şiddetini gösterir. Ancak antikor yüksekliğine etki eden çok faktör bulunmaktadır. Stres en önemli faktörlerdendir. Stres hormonları olan kortizol ve adrenalin vücutta enflamasyonu arttırır ve yıkıcı etki yaratır. Antikorları arttıran stres koşullarının hasta özelinde ölçülebilmesi imkânsızdır. Çünkü stres algısı kişiye özeldir. Üç kg fazla kilosu olan bir hasta bunu en yüksek derecede stres olarak algılayabilir. Bir başka hasta ise üst üste 4 gebelikte yaşadığı düşüğü en yüksek derecede stres olarak algılar. Stres kişi algısı ile ilgili olduğu için bizim ölçebilmemiz mümkün değildir. Bu nedenle de bu konuda bilimsel çalışma yapılması mümkün olmamaktadır.
Antikorun yüksek kalması veya yükselmesi hastalarda kaygı oluşmasına neden olmaktadır. Ölçülebilen tüm değerleri ve yaşam kalitesi yüksek olan hastalardaki antikor yüksekliği stres kontrolündeki sorun ile açıklanabilir. Bu nedenle hastaları değerlendirirken tek parametre olarak antikora bakılmamalıdır.
Harikahep diyorum olumsuzluk olmasın
dün topuklu giymiştim sol ayağımın kenarında ağrılı bi alan oluştu biraz da şiş dokunamıyodum gece şimdi biraz inmiş neden oldu ki sizce bugün eski de olsa yürüyüş ayakkabılarımı giyip mutlaka yürücem
@ yasom7272 yıllardır eve kadın almam hep kendim yetişmeye çalıştım o obsesiflik ben de de vardı ama baktım olmuyo bıraktım çok yüklenmeyi,yaş ilerledikçe hal kalmıyo zaten işte canım çıkıyo bide evde mi yıprancam dedim olduğu kadar yapıyorum
Buyurun 1 tane daha
10. Takımda kan gövdeyi götürüyor bu haftakorksun diğer takımlar
Ay teşekkür Ablacim. Simdi geldiler sadece supurebildim silmeyi de uyutunca artık.arkamdan supurgenin üzerine oturan ya da düğmesini kapatan cadı oğlan olmayınca pek kolay oldu.Bu arada tam anlamadım ama grupta çoğunun yaşı benden büyük sanırım yanlışlıkla abla dediğim olursa kusura bakmayın. Ben 30 Eylül 1987 doğumluyum. Yarın benim doğum günüm
telefonum aksıyordu artık. uzun süre kullandım ama. almayı erteliyordum. bu arada dolar tavan yaptı tabi. şimdi biraz inmişken gidip alayım dedim. bugün kendime güzel bir telefon aldım.
ama tabi ayar yapmam lazım. en sevmediğim kısım
belim ağrıyo,evi temizledim kimse yokken,çamaşır yıka topla,bulaşık banyolar filan derken yeni oturdum,az film izlicem sıcak kahveyle,yarın pazar nasıl olsa geç kalkarım
sporumu yaptım yarım saat bisiklet sürdüm
sara_28 canım nekadar ciddiye alırsın bilmem ama kaçgündür diyecem unutuyorum zerdeçallı süt içiyorsun ya onun içindeki circumun ortaya çıkarmak için bir miktar karabiber eklemen gerekiyor .
Bu arada ben 2 hafta önce falan devlet hastanesi nin diyetisyenine de gittim. Orada da gene ilgilendi biraz hesap kitap yaptı ama çok fazla bir liste verdi mantıklı gelmediği için uymadim.ben normalde hiç ekmek yememeye çalışıyorum o toplam 7 dilim ekmek verdi. bi de tabi nefsime zor geldi bıraktım yani.biraz onunla mi başlasam ki diyorum.
aynen öyle aylinim detoxlar kilo vermeyi yavaşlatıyor.
Zaten yetmeyecek yaptığım diyetlerde bırakınca fazlasıyla geri aldım malesef.ekmek yazmıştır ama değişim listesinide arkasına eklemiştir diye düşünüyorum bence önce aburcuburu kes ve ekmekten korkma tabi ölçülü olduğu sürece hayatından ne zamana kadar ekmeği çıkarabilirsin bir kendine sor zayıflayana kadarmı ?
inşallah canım ama katı diyet yapma madem emziriyorsun bol sıvı al sütünde olsun.Tabi ki haklısın
Şimdi baktım değişim listesine aynen dediğin gibi. Biraz ordan biraz kendime göre sizlerin de destegini alarak ayarlamaya calisicam inşallah.
Amin inşallah.Çok teşekkür ederim canım samimi olduğunu biliyorum ama ileride bir gün olur belki nasip kısmet canım
Herşeyin başı stres zaten bana da her şeyi stres yapıyor
Amin canım olumsuzluklar uzak olsun
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Doğum günün kutlu olsun canım
Güle güle kullan telefonunu canım
Menün her zamanki gibi çok güzel canım
Temiz evinde güle güle otur birazda keyif yap
Ohhhh ne güzel canım
Ben seni hep ciddiye alıyorum canım benim karabiber eklerimde mideme dokunuyor böyle içsem faydası olmazmı dersin
Azimli ve kararlı olursan ve disiplini bırakmazsan başarırsın canım
Benim diyetisyenimde bu ay ikinci kez detox verdi üç gün kabak detoksu yaptım ödemim fazla diye veriyor heralde
normal olarak hepimiz aynı hatayı yapıyoruz malesef o yüzden dengeli beslenerek ne yediğimi bilerek beslenirsek kilo almayacağız inş.Zaten yetmeyecek yaptığım diyetlerde bırakınca fazlasıyla geri aldım malesef.
Sutte başlangıç ta baya sıkıntı yaşadım hatta mama takviyesi oldu baya ama şükür şu anda iyi.oglum da 1 buçuk yaşında zaten biraz keyfi ve bağımlılık olarak emiyor. 6 ay sonra ayrilicaz nasıl olacak bakalım. Yani diyeti çok etkilemez diye düşünüyorum.inşallah canım ama katı diyet yapma madem emziriyorsun bol sıvı al sütünde olsun.
faydalı olabildiysem ne mutluSenin bu paylaşımlarına bayılıyorum çok teşekkür ederim canım benim
eskiden sütün olsun ye helvalar yemekler tatlılar hoşaflar yedirirlerdi. buna bende dahil 64 kilo ile doğum yaptım ertsi gün 58 kiloydum ye sütün olsun dedikçe gece kalkıp bisküvi süt ne bulduysam yedim 65 olmuştum tabi sonra 50 kilolara düştüm ama sonradan hatamı anladım dengeli ve düzenli ve bol sıvı alırsan sütünde oluyor.Sutte başlangıç ta baya sıkıntı yaşadım hatta mama takviyesi oldu baya ama şükür şu anda iyi.oglum da 1 buçuk yaşında zaten biraz keyfi ve bağımlılık olarak emiyor. 6 ay sonra ayrilicaz nasıl olacak bakalım. Yani diyeti çok etkilemez diye düşünüyorum.
Aynen ablacim. Midem bulana bulana zorla tatlı yediğimi biliyorumeskiden sütün olsun ye helvalar yemekler tatlılar hoşaflar yedirirlerdi. buna bende dahil 64 kilo ile doğum yaptım ertsi gün 58 kiloydum ye sütün olsun dedikçe gece kalkıp bisküvi süt ne bulduysam yedim 65 olmuştum tabi sonra 50 kilolara düştüm ama sonradan hatamı anladım dengeli ve düzenli ve bol sıvı alırsan sütünde oluyor.
yeme inan tatlılara gerek yok düzenli beslen gene sütün olur tamamen yanlış düşünce meyveni sebzeni suyunu bol tüket bak nasıl kilo verecenAynen ablacim. Midem bulana bulana zorla tatlı yediğimi biliyorum
Inşallah inşallah.yeme inan tatlılara gerek yok düzenli beslen gene sütün olur tamamen yanlış düşünce meyveni sebzeni suyunu bol tüket bak nasıl kilo verecen
geç olmuş hafta sonu olunca hanımların hepsinin işi var koca çoçuk kimse takıma uğramıyor hafta içide ben gündüz gelemiyomküstüm hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?