Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı olsun. Kız vermek de çoook zor olsa gerek.

Haa ay evet öyle değişimler yspabilirsin demişti. Ama ekmeği de temelli kesme de demişti. Ama söyle ki öğle ve akşam hem çorba hem ekmek hem et hem sebze yemeği var. Zaten benim derdim çok yemek yemek değil abur cubura tatlıya fast food a saldırmak. Inşallah önce onlara bağımlılığı bitirmem lazım.
Her gün önce sabahtan bi heves başlıyorum sağlıklı kahvaltıya sonra çocuk çikolata istedi yok yemedi yarım kaldı cope gitmesin öteki okuldan geldi kek yap tadına bak çay iç boş gitmez falan derken öyle geçiyor günlerim.

ekmek yazmıştır ama değişim listesinide arkasına eklemiştir diye düşünüyorum bence önce aburcuburu kes ve ekmekten korkma tabi ölçülü olduğu sürece hayatından ne zamana kadar ekmeği çıkarabilirsin bir kendine sor zayıflayana kadarmı ?

Tabi ki haklısın
Şimdi baktım değişim listesine aynen dediğin gibi. Biraz ordan biraz kendime göre sizlerin de destegini alarak ayarlamaya calisicam inşallah.

Çok teşekkür ederim canım samimi olduğunu biliyorum ama ileride bir gün olur belki nasip kısmet canım

Herşeyin başı stres zaten bana da her şeyi stres yapıyor

Harika hep diyorum olumsuzluk olmasın

Amin canım olumsuzluklar uzak olsun

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Buyurun 1 tane daha
10. Takımda kan gövdeyi götürüyor bu hafta korksun diğer takımlar

Doğum günün kutlu olsun canım

Güle güle kullan telefonunu canım

Menün her zamanki gibi çok güzel canım

belim ağrıyo,evi temizledim kimse yokken,çamaşır yıka topla,bulaşık banyolar filan derken yeni oturdum,az film izlicem sıcak kahveyle,yarın pazar nasıl olsa geç kalkarım

Temiz evinde güle güle otur birazda keyif yap

sporumu yaptım yarım saat bisiklet sürdüm

Ohhhh ne güzel canım

Ben seni hep ciddiye alıyorum canım benim karabiber eklerimde mideme dokunuyor böyle içsem faydası olmazmı dersin

Azimli ve kararlı olursan ve disiplini bırakmazsan başarırsın canım

aynen öyle aylinim detoxlar kilo vermeyi yavaşlatıyor.

Benim diyetisyenimde bu ay ikinci kez detox verdi üç gün kabak detoksu yaptım ödemim fazla diye veriyor heralde

Zaten yetmeyecek yaptığım diyetlerde bırakınca fazlasıyla geri aldım malesef.

Tabi ki haklısın
Şimdi baktım değişim listesine aynen dediğin gibi. Biraz ordan biraz kendime göre sizlerin de destegini alarak ayarlamaya calisicam inşallah.
inşallah canım ama katı diyet yapma madem emziriyorsun bol sıvı al sütünde olsun.

Amin inşallah.

inşallah canım ama katı diyet yapma madem emziriyorsun bol sıvı al sütünde olsun.
Sutte başlangıç ta baya sıkıntı yaşadım hatta mama takviyesi oldu baya ama şükür şu anda iyi.oglum da 1 buçuk yaşında zaten biraz keyfi ve bağımlılık olarak emiyor. 6 ay sonra ayrilicaz nasıl olacak bakalım. Yani diyeti çok etkilemez diye düşünüyorum.

eskiden sütün olsun ye helvalar yemekler tatlılar hoşaflar yedirirlerdi. buna bende dahil 64 kilo ile doğum yaptım ertsi gün 58 kiloydum ye sütün olsun dedikçe gece kalkıp bisküvi süt ne bulduysam yedim 65 olmuştum tabi sonra 50 kilolara düştüm ama sonradan hatamı anladım dengeli ve düzenli ve bol sıvı alırsan sütünde oluyor.

Aynen ablacim. Midem bulana bulana zorla tatlı yediğimi biliyorum

geç olmuş hafta sonu olunca hanımların hepsinin işi var koca çoçuk kimse takıma uğramıyor hafta içide ben gündüz gelemiyom küstüm hepinize

Kusme yasom yoğun geçiyor hafta sonu
Eve yeni geldim
Anneanne dede ziyaret
Yarinda ödevler çocukların banyosu
Derken akşam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…