Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Bol otlu omlet
Bir dilim süzme peynir
Üç tane çeri domates
İki tane kuru kayısı
Üç tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay

Öğle
Bir porsiyon tavuk döner
Ayran

Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane mandalina
Bir fincan zerdaçallı süt

Akşam
Üç kaşık etli nohut yemeği
Salata
Yoğurt

Su 1.5 litre spor iki saat yürüyüş

aeben yasom7272 Antepia27

Aylin42Konya bacım biz senle dün bişey konuşmuştuk tamam demiştin ama bugün gene az yemişsin
Yasemincim dunden onceki gun konusmadik mi?Kafayi mi yedim dun muydu yaa.Yok yok dun ben istedigimi yedim.Hatta ozlemisim sabah iki dilim ekmek yedim.
Bisey sorucam canim yaa.Diyetisyen gibi olmusun.2-3 gun kabak detoksumu yapayim.Yoksa yarin pro agirlik mi besleneyim.Bir gun sebze birgun pro demistin ya.Ne yapayim

saracım afiyet olsun bugün suyunu niye az içtin kuzum?

aylinim detox sevmiyorum biliyorsun ama kilonu canlandırman için biraz yemen gerekiyor bak fatmaya ekmekleri fazla bulduk ama 800 gr verdi .
bunu izle ve dene bakalım

Doğum günün kutlu olsun canım

Burda cok yagmur yagdi.Aksama bekliyoruz buyur gel

Ayy buralarda yağsa hayırlısı ile gece serin ama gündüz hala çok sıcak

Güle güle kullan canım

Çok güzel canım
Sporunda harika olmuş

aylinim detox sevmiyorum biliyorsun ama kilonu canlandırman için biraz yemen gerekiyor bak fatmaya ekmekleri fazla bulduk ama 800 gr verdi .
bunu izle ve dene bakalım
Evet ayni benim yaptigim hatalar.Ilk baslarda Cok az kalori ile basladim.Yaptigim en buyuk hata bu olmus.Yarin pro agirlikli,birgun dr sebze meyve agirlikli besleneyim.Surekli dusuk kalorili beslenince vucut kendini koruma altina almis demek ki.Tsk ler bir tanem

Merhaba sevgili 10. Takım. Çocukları uyuttum teli elime aldım şimdi geldim. Allah razi olsun bana kapınıza açınız tekrar tekrar teşekkür ederim. Şöyle ki az önce tekrar ayna karşısına geçtim kendime ne kadar yazık ettiğimi anladım. Artık yarın doğum gunumle beraber ben geveze ligi bahaneleri bırakıp şu diyetime başlamak istiyorum. Bu arada söyledim mi bilmiyorum ben emziriyorum da su an.yarindan itibaren ben de tarti fotografimi atayim yediklerimi yazayım bir bakın yorumlayın dizginleyin beni.pesin söyleyeyim istediğinizi soyleyebilirsiniz hiç darilmam gucenmem. Tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bu arada ben 2 hafta önce falan devlet hastanesi nin diyetisyenine de gittim. Orada da gene ilgilendi biraz hesap kitap yaptı ama çok fazla bir liste verdi mantıklı gelmediği için uymadim.ben normalde hiç ekmek yememeye çalışıyorum o toplam 7 dilim ekmek verdi. bi de tabi nefsime zor geldi bıraktım yani.biraz onunla mi başlasam ki diyorum.

aynen öyle aylinim detoxlar kilo vermeyi yavaşlatıyor.

Cook teşekkür ederim.

Doğum günün kutlu olsun canım

Ayy buralarda yağsa hayırlısı ile gece serin ama gündüz hala çok sıcak

Güle güle kullan canım

Çok güzel canım
Sporunda harika olmuş
Cook teşekkür ederim. Inşallah herkes sevdikleriyle mutlu huzurlu yaşasın.

büşracım 7 dilim ekmek derken 7 dilimi yemiyorsun canım mesela öğlen 2 dilim ekmeğin var diyelim çorba içtin 3 4 kaşık pilav yedin yada makarna al sana 2 dilim ekmek
sabahta 3dilim ekmek yedin 5 dilim akşamda nohut fasülye vs yedin aha 2 dilim ekmekte ordan 7 dilim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…