Yasemincim dunden onceki gun konusmadik mi?Kafayi mi yedim dun muydu yaa.Yok yok dun ben istedigimi yedim.Hatta ozlemisim sabah iki dilim ekmek yedim.
saracım afiyet olsun bugün suyunu niye az içtin kuzum?Menümü yazayım
Sabah
Bol otlu omlet
Bir dilim süzme peynir
Üç tane çeri domates
İki tane kuru kayısı
Üç tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir porsiyon tavuk döner
Ayran
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane mandalina
Bir fincan zerdaçallı süt
Akşam
Üç kaşık etli nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Su 1.5 litre spor iki saat yürüyüş
aeben yasom7272 Antepia27
aylinim detox sevmiyorum biliyorsun ama kilonu canlandırman için biraz yemen gerekiyor bak fatmaya ekmekleri fazla bulduk ama 800 gr verdi .Yasemincim dunden onceki gun konusmadik mi?Kafayi mi yedim dun muydu yaa.Yok yok dun ben istedigimi yedim.Hatta ozlemisim sabah iki dilim ekmek yedim.
Bisey sorucam canim yaa.Diyetisyen gibi olmusun.2-3 gun kabak detoksumu yapayim.Yoksa yarin pro agirlik mi besleneyim.Bir gun sebze birgun pro demistin ya.Ne yapayim
evet karbon bana da çok halsizlik yapıyor. tabi demir mevzuu da var. kendime ağırım o derece yanifulya bana karbon acayip halsizlik yapıyo sende de öyle olmasın,demirin de düşüktü değil mi oda yapar
saracım afiyet olsun bugün suyunu niye az içtin kuzum?
Ay teşekkür Ablacim. Simdi geldiler sadece supurebildim silmeyi de uyutunca artık.arkamdan supurgenin üzerine oturan ya da düğmesini kapatan cadı oğlan olmayınca pek kolay oldu.Bu arada tam anlamadım ama grupta çoğunun yaşı benden büyük sanırım yanlışlıkla abla dediğim olursa kusura bakmayın. Ben 30 Eylül 1987 doğumluyum. Yarın benim doğum günüm
Burda cok yagmur yagdi.Aksama bekliyoruz buyur gel
telefonum aksıyordu artık. uzun süre kullandım ama. almayı erteliyordum. bu arada dolar tavan yaptı tabi. şimdi biraz inmişken gidip alayım dedim. bugün kendime güzel bir telefon aldım.
ama tabi ayar yapmam lazım. en sevmediğim kısım
Menümü yazayım
Sabah
Bol otlu omlet
Bir dilim süzme peynir
Üç tane çeri domates
İki tane kuru kayısı
Üç tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir porsiyon tavuk döner
Ayran
Ara
Bir tane yeşil elma
Bir tane mandalina
Bir fincan zerdaçallı süt
Akşam
Üç kaşık etli nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Su 1.5 litre spor iki saat yürüyüş
aeben yasom7272 Antepia27
Menü veriyorum
Sabah
1 ceviz
2 bardak süt
1 mandalina
İkindi
3 dlm tam buğday ekmeği
Kabaklı omlet
Salata
Ara
YogYoğ kürü
Dün abimler de yemeğe gidince listeme uyamadim ondan bugün az yedim
Şu 2.5 lt civarında
saol canım benimGüle güle kullan canım
Evet ayni benim yaptigim hatalar.Ilk baslarda Cok az kalori ile basladim.Yaptigim en buyuk hata bu olmus.Yarin pro agirlikli,birgun dr sebze meyve agirlikli besleneyim.Surekli dusuk kalorili beslenince vucut kendini koruma altina almis demek ki.Tsk ler bir tanemaylinim detox sevmiyorum biliyorsun ama kilonu canlandırman için biraz yemen gerekiyor bak fatmaya ekmekleri fazla bulduk ama 800 gr verdi .
bunu izle ve dene bakalım
aylinim detox sevmiyorum biliyorsun ama kilonu canlandırman için biraz yemen gerekiyor bak fatmaya ekmekleri fazla bulduk ama 800 gr verdi .
bunu izle ve dene bakalım
aynen öyle aylinim detoxlar kilo vermeyi yavaşlatıyor.Evet ayni benim yaptigim hatalar.Ilk baslarda Cok az kalori ile basladim.Yaptigim en buyuk hata bu olmus.Yarin pro agirlikli,birgun dr sebze meyve agirlikli besleneyim.Surekli dusuk kalorili beslenince vucut kendini koruma altina almis demek ki.Tsk ler bir tanem
nazlanıyo bi görünüp kayboluyo menapoz hali nerde o eski günler
ges neohh ne güzel bağ bahçeyle uğraşmak ektin mi bişeyler
sefan olsun sara cım ne iyi etmişşsin
bu dünyada azcık kaçık olmazsan hayat zor gelir zaten
geçmiş olsun canım,kaldığın yerden devam
doğum günün kutlu olsun kuzum,sevdiklerinle çocuklarınla nice güzel yaşlara
kabak detoksu mu yaptın Aylin
güle güle kullan canım
Cook teşekkür ederim. Inşallah herkes sevdikleriyle mutlu huzurlu yaşasın.Doğum günün kutlu olsun canım
Ayy buralarda yağsa hayırlısı ile gece serin ama gündüz hala çok sıcak
Güle güle kullan canım
Çok güzel canım
Sporunda harika olmuş
büşracım 7 dilim ekmek derken 7 dilimi yemiyorsun canım mesela öğlen 2 dilim ekmeğin var diyelim çorba içtin 3 4 kaşık pilav yedin yada makarna al sana 2 dilim ekmekBu arada ben 2 hafta önce falan devlet hastanesi nin diyetisyenine de gittim. Orada da gene ilgilendi biraz hesap kitap yaptı ama çok fazla bir liste verdi mantıklı gelmediği için uymadim.ben normalde hiç ekmek yememeye çalışıyorum o toplam 7 dilim ekmek verdi. bi de tabi nefsime zor geldi bıraktım yani.biraz onunla mi başlasam ki diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?