cok zor olur diye düşünüyordumHayırlı olsun. Kız vermek de çoook zor olsa gerek.
Inşallah Rabbim bir ömür mutluluklar versin.cok zor olur diye düşünüyordum
ama öyle olmadi normalim baya baya
ben cok aglayan gelindim düğünümden birsey anlayamadim
kizimi veremem diyordum bu ilkgun tanisma gayet iyi gecti.
inşallah hayirli olur
AMİN inşallah canım benim allah razı olsun inşallahInşallah Rabbim bir ömür mutluluklar versin.
Iyi aksamlar arkadaslar.Yemek zamani olunca kimse yok ortada.Ben erkenden menumu vereyim
Sabah : Yok
Gec kalktim kahvalti gecti.
Ogle : 14:00 de yogurtlu dereotlu kabak sote
Aksam : 19:00 da oglenin aynisi
Su 1.5 lt
Spor 8560 adim
30 dk yuruyus
Merhaba sevgili 10. Takım. Çocukları uyuttum teli elime aldım şimdi geldim. Allah razi olsun bana kapınıza açınız tekrar tekrar teşekkür ederim. Şöyle ki az önce tekrar ayna karşısına geçtim kendime ne kadar yazık ettiğimi anladım. Artık yarın doğum gunumle beraber ben geveze ligi bahaneleri bırakıp şu diyetime başlamak istiyorum. Bu arada söyledim mi bilmiyorum ben emziriyorum da su an.yarindan itibaren ben de tarti fotografimi atayim yediklerimi yazayım bir bakın yorumlayın dizginleyin beni.pesin söyleyeyim istediğinizi soyleyebilirsiniz hiç darilmam gucenmem. Tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Abla benim oğlan yaklaşık 1 sat önce ağlayarak kalktı ve uyumuyor. Değil menu vermek takıma uğramak bazen sanki nefes alamıyorum. Sabah 6 da kalkiolar. Haftasonu tatili die bisiyi unuttum.geç olmuş hafta sonu olunca hanımların hepsinin işi var koca çoçuk kimse takıma uğramıyor hafta içide ben gündüz gelemiyomküstüm hepinize
Haklısın, bana dua edin, çok istiyorum, daimi olmasınınasıl hamdedecegiz bacım rabbımın bunca güzelliklerine
Rabbımızın değil bizim ihtiyacımız var namaza , duaya
Artık yarın oldu, doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraAy teşekkür Ablacim. Simdi geldiler sadece supurebildim silmeyi de uyutunca artık.arkamdan supurgenin üzerine oturan ya da düğmesini kapatan cadı oğlan olmayınca pek kolay oldu.Bu arada tam anlamadım ama grupta çoğunun yaşı benden büyük sanırım yanlışlıkla abla dediğim olursa kusura bakmayın. Ben 30 Eylül 1987 doğumluyum. Yarın benim doğum günüm
Allah tamamına erdirsin canım. Her iki tarafta, her iki gençde musmutlu olun inşallahiyi akşamlar kızlar ,
misafirlerimiz geldi iki ailede memnun kaldik
sirada biz gideceğiz.
sonrasinda kiz isteme yüzük takma islerimiz var hayirlisi allahtan...
menüde
mercimek corbasi
karni yarık
etli nohut
firinda tavuk
pilav
sarma
salata
şekerpare
baklava onlarin getirdiği
ayran / fanta
cay
ağlayan pasta
inşallah islerimiz rast gider hayırlısı Allah'tan hayırlısı olsun inşallah
ben calistm bugün kv dem hazirladi yemekleri
Niye para verdin?telefonum aksıyordu artık. uzun süre kullandım ama. almayı erteliyordum. bu arada dolar tavan yaptı tabi. şimdi biraz inmişken gidip alayım dedim. bugün kendime güzel bir telefon aldım.
ama tabi ayar yapmam lazım. en sevmediğim kısım
PardonSağlık ve mutlulukla nice yıllara canım
Hoşgeldin bu arada
Karar vermekle büyük bir adım attın
Gruba girmeye devam et
Motivasyonun yüksek kalır
Hep diyet modunda olursun
Arada bizde kaçırıyorz olur o kadar
Sana kaçırmak yasak amadaha yeni başladın
Önce güzel güzel kilolar ver
Sonra uygun görürsek kaçamak yaparsın
Hoşgeldin çok teşekkür ederim. Ay yok hiç kacirmamam lazım çünkü bir ucu kaçtı ni toparlayamiyorum ben.Sağlık ve mutlulukla nice yıllara canım
Hoşgeldin bu arada
Karar vermekle büyük bir adım attın
Gruba girmeye devam et
Motivasyonun yüksek kalır
Hep diyet modunda olursun
Arada bizde kaçırıyorz olur o kadar
Sana kaçırmak yasak amadaha yeni başladın
Önce güzel güzel kilolar ver
Sonra uygun görürsek kaçamak yaparsın
Tamamdir. Çok teşekkürlerArtık yarın oldu, doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Biftekaeben e abla deme, kadının fobisi var
Geri kalana diyebilirsin
Birde gamzemiydi? Yaşını soranlara küçücük .. yazmıştı. Rakamları yazmadım zottirik, bozuşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?