- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Amin inşallah hep birlikte verelim kurtulalim. Bizim başkalarından neyimiz eksik dimi.gitsinkilolar01 canım bikaç aya süper kilolar verecen yeterki istikrarlı ol ve bizden kopma ben burda 3yıl evvel 5kilo kendim vermiştim burayla tanıştım ve 15 kilo daha verip toplamda 20 kilo vermiş oldum tabi 3yılda geri aldım 10kilo tabi kötü olaylar yaşadım işyeri değişikliği vs vs şimdi geri vermek için uğraşıyorumpes etmek yok mezun olana kadar
sara_28 canım nekadar ciddiye alırsın bilmem ama kaçgündür diyecem unutuyorum zerdeçallı süt içiyorsun ya onun içindeki circumun ortaya çıkarmak için bir miktar karabiber eklemen gerekiyor .
Cok teşekkür ablacim.inanki bilmiyodum.ilkez rejim yaptığım için çoğu şeyi bilemiyorum.Beni eleştirmeye devam edersen çok sevinirim.yavaş veriyorum zaten tiroitim var ben cok zorlaniyoyorm.ablacim bide senden ricam akşamları ne yemek daha iyi olurhabibecim afiyet olsun ama akşam karbonu vucuda yüklemişsin hem mısır hem bulgur kuzum mısırın gilisemik indeksi çok yüksek .
cok zor olur diye düşünüyordum
ama öyle olmadi normalim baya baya
ben cok aglayan gelindim düğünümden birsey anlayamadim
kizimi veremem diyordum bu ilkgun tanisma gayet iyi gecti.
inşallah hayirli olur
geçmiş olsun saracım olur diyette böyle seyler yarın diyetisyeninle bir görüş bişey tavsiye edecektir bugün yoğurtdun yerine kefir iç keten tohumu at belki faydası olur kafana takma taktıkça çıkamassın.İki gündür kabızlık çekiyordum ama bu sabah daha kötüyüm o kadar su içiyorum yürüyorum bu kabızlık niye oluyor anlamıyorum ıkınmaktan beynim patlayacaktı nerdeyse
canım hepimiz biraz öyleyiz,türlü türlü sorunlarımız var yapmayı isteyip yapamadıklarımız,yaşayanadıklarımız,pişmanlıklarımız ama biz bunlarla insanız yoksa melek olurduk değil mi,kendine kızma,bak yıllarım diyetle geçti bu yaşa geldim,imkanım olmasına rağmen istediğimi alıp giyemedim,beş paralık insanlar bana hava attı,ama ben ve ailemin sağlığı yerinde olsun da napalım,sağlıklı yaşamaya çalışalım,biz düşüp düşüp kalkmasını biliriz çünkü kadınız,sen de üzme kendinievet karbon bana da çok halsizlik yapıyor. tabi demir mevzuu da var. kendime ağırım o derece yaniçok sorunluyum ben yaa valla bıktım kendimden
hızlısınız vesselam
iyiym canım sağolasın ayağım baya düzeldi,Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Temiz evinde güle güle otur birazda keyif yap
kolay gelsin fatmacım,oğluşlarla bol vakit geçir tatlıları yemedenGünaydın hayırlı sabahlar
Sevgili takımım
Bugün hava kapalı ama çamaşır larim var 3 makina kadar inşallah kuruturum
Hepimize güzel bir gün hafta sonu diliyorum
Fatmaninda mesaisi başlasın
Çamaşır bulaşık kahvaltı yemek topla şupur vs
Hepimize kolay gelsin
Ogluslarim in 4 günü kaldı gitmelerine
Bugün bı tatlı yapayım yememek şartıyla
Hepimize kolay gelsin
habibecim imkanın dahilinde akşamları pilav makarna yeme sebze yemeye çalış yanında salata ayran veyayoğurt 1 dilim ekmek çok doyurucu olur canım.Cok teşekkür ablacim.inanki bilmiyodum.ilkez rejim yaptığım için çoğu şeyi bilemiyorum.Beni eleştirmeye devam edersen çok sevinirim.yavaş veriyorum zaten tiroitim var ben cok zorlaniyoyorm.ablacim bide senden ricam akşamları ne yemek daha iyi olur
yağı artırmak en güzeli ama karbon alınmıyorsa,salatana bol yağ ekle,uzun sürmesine izin verme canım,İki gündür kabızlık çekiyordum ama bu sabah daha kötüyüm o kadar su içiyorum yürüyorum bu kabızlık niye oluyor anlamıyorum ıkınmaktan beynim patlayacaktı nerdeyse
fatmacım kolay gelsin çoçuklar hayırlısı ile gitsinler rabbim bahtlarını açık etsin tüm evlatlarımızın.Günaydın hayırlı sabahlar
Sevgili takımım
Bugün hava kapalı ama çamaşır larim var 3 makina kadar inşallah kuruturum
Hepimize güzel bir gün hafta sonu diliyorum
Fatmaninda mesaisi başlasın
Çamaşır bulaşık kahvaltı yemek topla şupur vs
Hepimize kolay gelsin
Ogluslarim in 4 günü kaldı gitmelerine
Bugün bı tatlı yapayım yememek şartıyla
Hepimize kolay gelsin
Ne güzel yazmışsın. Aynen ben de öyle Allaha Şükür iyi kötü alacak imkanimiz var ama istediğimi alıp giremiyorum sırf pisbogazim yüzünden. Patavatsiz insanlardan çok incitici laflar duymusumdur kilo yüzünden.canım hepimiz biraz öyleyiz,türlü türlü sorunlarımız var yapmayı isteyip yapamadıklarımız,yaşayanadıklarımız,pişmanlıklarımız ama biz bunlarla insanız yoksa melek olurduk değil mi,kendine kızma,bak yıllarım diyetle geçti bu yaşa geldim,imkanım olmasına rağmen istediğimi alıp giyemedim,beş paralık insanlar bana hava attı,ama ben ve ailemin sağlığı yerinde olsun da napalım,sağlıklı yaşamaya çalışalım,biz düşüp düşüp kalkmasını biliriz çünkü kadınız,sen de üzme kendini
hızlısınız vesselambenim kızım da 19 ama ben 48, rabbim mutluluk versin kızına canım
iyiym canım sağolasın ayağım baya düzeldi,
kolay gelsin fatmacım,oğluşlarla bol vakit geçir tatlıları yemeden
Çok şükür canım, iyi olduğüna sevindimGunaydin kizlar napiyorsunuz nasil gidiyor.
Ben cocukla ugrasiyom 2 gecedir kalkip duruyordu, bu gecede yanima aldim. Atesi dustu sukur, ama uykusuz yorgunum
Günaydın . Ay mesajını yazsam ben yazardım ayni drumdayim. Uykum var. Evde yapılacak is var . Oy .Gunaydin kizlar napiyorsunuz nasil gidiyor.
Ben cocukla ugrasiyom 2 gecedir kalkip duruyordu, bu gecede yanima aldim. Atesi dustu sukur, ama uykusuz yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?