Benim de ayni sara.Havalar sogudu,terleme
Cekilmez miBunu hakettin biliyon demi.Bi daha duymayayim.
Iyi geceler kızlar yorgunum kalkıp yatayım
Biliyoruz canım. Birbirimize ıyi geliyoruz, burası banada çok iyi geliyor
Doydum canim.Kafada bitirince hersey daha kolay oluyor.Acikmiyorum,aslinda su an biraz aclik hissediyorum galiba.Sen sorunca farkettim.Isin guzel yani da halsiz de kalmiyorum.Bugun cok spor yaptim bide
Hem de nasil.Degdi mi,oldu bitti isteSorma ya ne stres yaptım
kızlar reglim başladı. mutfağa gidip yarınki yiyeceklerimi hazırlayıp yatacağım. iyi geceler herkese.
Ustteki msj yanlis oldu saracim.Havalar sogudu olan kisim
Kici kirik anestesi teknikeri haakız ne diyetisyenikıçı kırık anestezi teknireyim. kefir içeçen demiştin ya saracım yarım kefirle birlikte ye
üzgünüm bunun cevabı yok çünkü orkestra şefi yanlış komut veriyorHmmmm desene ondan dolayı oluyo ödemle nasıl başedecem yasom ya
Sen gonullerimizi fethettin sultanimSen gönüllerimizin 1. Sisin
üzgünüm bunun cevabı yok çünkü orkestra şefi yanlış komut veriyorolacak alışacaksın saracım
fikrimmi ben böyle diyetlere karşıyım kilo verirsin ama sağlığın elden gider dengeli beslenmeni öneririm . ha diyecenki daha önceden yaptım bişey olmadı ama ilerdeki zamanlarda bunun acısını yaşarsın.AYLİNCİMMMMenumu yazayim.Yasemincim bu hafta 5 de 5 diyetini yapicam.Bir gun sebze,bir gun pro,meyve...senin dedigin gibi.Ben 5-6 ay da bu diyetle 120 kilodan 90 a dusmustum.Tekrar denemek istedim.Bi de senin dedigine de uyuyor.Fikirlerini bekliyorum.
1 bardak yesil cay
Sabah : 1 tanr orta boy haslanmis patates
Ogle : 1 tane orta boy patates
Aksam : 1 tane orta boy patates
Hic tuz atmadim.Su 1.5 lt
Spor :
45 dk leslie
15 dk karin kaslari icin minder hareketleri
300 ip atlama
12 350 adim
aeben
Kici kirik anestesi teknikeri haaSende hakettin biliyon demi
gezegenfeza bacım yemeğine kardeşin oy vermemiş şok oldummm şaka biryana proluğun hayırlı olsun canım.
Sağol canım, Allah kardeşinde hayırlısını versin
Himmm.Ama senin dedigine birazcik uyuyor diye icim rahatti.Bugun basladim bir sefere mahsus yapayim artik.fikrimmi ben böyle diyetlere karşıyım kilo verirsin ama sağlığın elden gider dengeli beslenmeni öneririm . ha diyecenki daha önceden yaptım bişey olmadı ama ilerdeki zamanlarda bunun acısını yaşarsın.AYLİNCİMMM
benim dediğime uymuyor aslında sen yanlış anlamışsın videoyu bidaha izle aylinim.Himmm.Ama senin dedigine birazcik uyuyor diye icim rahatti.Bugun basladim bir sefere mahsus yapayim artik.
Ablama vermediysem başkasına da vermedim
Ama ablam pro olsun diye çok dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?