Çok geçmiş olsun canım. Mutlu günler olsun. Ben de teneffüs arasindayim. Son iki dersGünaydın herkese. Sabaha kadar ateş nöbeti tuttuk. Çok şükür şimdi biraz düştü. Öyleyse kadar takip edip duruma göre doktora gidicez inşallah gerek olmaz. Dün menu de veremedim buraya da gelemebdim ama ne yiyip ne ictigimi ben de bilmiyorum. Ama yenmeyecek bişey yemedim şükür. Şimdi de güzel bir kahvaltı yaptım. Biraz evi toplayıp olanı takip edecem işte. Herkese mutlu günler.
Oooo
Iyiki doğdun ayşecim
Allah mutlu huzurlu, hayırlı ve uzun bir ömür versin
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere
nice güzel yaşlara kaptanım rabbim tüm sevdiklerinle uzun ömür versin inşallah.
Çok teşekkür ederim canlarım.Doğum günü n kutlu olsun canım
Benim profile bak görürsünAy bu Guru pro muhabbeti nedir ben anlamıyorum kızlar. Cahillik zor
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese. Sabaha kadar ateş nöbeti tuttuk. Çok şükür şimdi biraz düştü. Öyleyse kadar takip edip duruma göre doktora gidicez inşallah gerek olmaz. Dün menu de veremedim buraya da gelemebdim ama ne yiyip ne ictigimi ben de bilmiyorum. Ama yenmeyecek bişey yemedim şükür. Şimdi de güzel bir kahvaltı yaptım. Biraz evi toplayıp olanı takip edecem işte. Herkese mutlu günler.
Sağol canım, oldum şükürAblam Günaydın bi renlenmis pro olmusun. Valla yakışmış. Öperim seni
Teşekkür ederimgezegenfeza gülüm proluğun hayırlı olsun
Antepia27 fatmam çocuklarını yerleştirmişsin gözün aydın.
Hasta olan kızçelerime ve minnak kuzularına geçmiş olsun rabbimden şifa diliyorum
Ay hayırlı olsun ne güzel Rabbim bizim evlatları da o günlerini göstersin inşallah
Ay bu Guru pro muhabbeti nedir ben anlamıyorum kızlar. Cahillik zor
gezegenfeza gülüm proluğun hayırlı olsun
Antepia27 fatmam çocuklarını yerleştirmişsin gözün aydın.
Hasta olan kızçelerime ve minnak kuzularına geçmiş olsun rabbimden şifa diliyorum
Teşekkür ederim canımAyşem hayırlı yaşlar olsun canım ....
Sıkıntı yapma kuzummerhaba kızlar diyetisyenden geldim birbuçuk kilo yağdan yağ yakmışım ama bir buçuk kiloda ödem olduğu için tartıda eksi çıkmadım ama diyetisyenim canın sağolsun dedi bu haftada böyle olsun dedi yeni bir liste aldım bu hafta onu uygulayacaz inşallah işe yarar ama ben biliyorum bana streste ödem yapıyor her ne kadar hiç bir şeyi kafaya takmayacam desemde olmuyor kafam rahat olmayınca stres arkadaşım oluyor offfff offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?