Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sadece akşam menün gözüme battı erişte çok olmuş, zeten nohut yemişsin .
Yinede sana göre menün iyi fulyacım

Puanın 8 canım

Temiz kalplisin demek ki
Öyledir inşallah, kimseyi ilk görüşte tanıyamam, hep olumlu yönden bakarım, etrafimda çeşit çeşit insan var, sevmediğim 1 elin parmaklarını geçmez. Yaratılanı sev yaradandan ötürü diyerek onlarıda seviyorum( güvenmiyorum ayrı).

Listen güzel lakin diyetisyeninin verdiği menülere pek uymuyorsun sabırım fatmam 8 puan canım

iyi geceler kızlar bende abimlerden geldim yegenimin erken doğum riski vardi sefkle istanbula gelmisti kontroller tamamlandi hersey normal cikti hamdolsun.
bende ziyarete gittim yegenimi
kiz kardesininde işleri erkek tarafi arayip evlerine davet ettiler sonrasinda isteme ve yüzük takma isleri olacak.
hem bizim hemde abimlerin isleri peş peşe olacak inşallah hayırlısı ile tamamlanir islerimiz rast gider ..
yegenimin ceyizi tamam ama bizim hicbirsey yok ortada bildiğiniz yerler vardir sizin onerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim kızlar.

Sabah:
1 dilim kepekli ekmek, peynir eritmesine bandirip yedim
1 bardak cay

Ara
1 filtre kahve

Aksam
2 kaşik spagetti
3 kaşik taze fasulye yemegi

Ara
1 cay bardagi cay
1 avuc kabak cekirdegi

Su 2 bardak icmisimdir, hic icesim yok zaten aslinda istahim yok ac kalmim diye yedim
Spor zaten hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…