Hamdolsun iyileşti, sağolasın canımKaptanım kraliçem torun nasıl oldu ?
Tatilden dönünce seni daha çok görürüz diyordum ama iyce kayboldun.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMHayırlı geceler kızlar
Yoğunluktan iki gündür yazamıyorum
Bugün doğumgünüm
Çok teşekkür ederimDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
MUTLU MUSMUTLU senelere inşallah ailen ve tüm sevdiklerinle ...
Islerin yolunda gitmesine sevindim canım, benim bilgim yok, malûm yurttaşındayım. Arkadaşlar söyler,kampanyaları inceleiyi geceler kızlar bende abimlerden geldim yegenimin erken doğum riski vardi sefkle istanbula gelmisti kontroller tamamlandi hersey normal cikti hamdolsun.
bende ziyarete gittim yegenimi
kiz kardesininde işleri erkek tarafi arayip evlerine davet ettiler sonrasinda isteme ve yüzük takma isleri olacak.
hem bizim hemde abimlerin isleri peş peşe olacak inşallah hayırlısı ile tamamlanir islerimiz rast gider ..
yegenimin ceyizi tamam ama bizim hicbirsey yok ortada bildiğiniz yerler vardir sizin onerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim kızlar.
OoooHayırlı geceler kızlar
Bugün doğumgünüm
Hayırlı geceler kızlar
Bugün doğumgünüm
nice güzel yaşlara kaptanım rabbim tüm sevdiklerinle uzun ömür versin inşallah.Hayırlı geceler kızlar
Bugün doğumgünüm
günaydın saracım bugün güzel haberler le gel inşallahGünaydın kızlar
günaydın saracım bugün güzel haberler le gel inşallah
günaydın hayırlı sabahlar herkese.......
Hoşgeldin, erken yat dinlen, Allah mutlu huzurlu yemeyi nasip etsin.
pro oldum gördünmü @aeben
Gözün aydın çok sevindim fatmam senin adına
Çok sevindim canım hayırlı olsun
Çok teşekkürler canımAntepia27 hayırlı olsun fatmacım gözün aydın çok sevindim.
Hadi gözün aydın olsun, çok sevindim
Listen güzel lakin diyetisyeninin verdiği menülere pek uymuyorsun sabırım fatmam8 puan canım
iyi geceler kızlar bende abimlerden geldim yegenimin erken doğum riski vardi sefkle istanbula gelmisti kontroller tamamlandi hersey normal cikti hamdolsun.
bende ziyarete gittim yegenimi
kiz kardesininde işleri erkek tarafi arayip evlerine davet ettiler sonrasinda isteme ve yüzük takma isleri olacak.
hem bizim hemde abimlerin isleri peş peşe olacak inşallah hayırlısı ile tamamlanir islerimiz rast gider ..
yegenimin ceyizi tamam ama bizim hicbirsey yok ortada bildiğiniz yerler vardir sizin onerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim kızlar.
Hayırlı geceler kızlar
Bugün doğumgünüm
Ben De çakma Karatay diorum ben.ama öyle verdim kilolario dönem karataya devam etseydim şimdi çıtır olmuştum çoktan
Ay hayırlı olsun ne güzel Rabbim bizim evlatları da o günlerini göstersin inşallahÇok şükür oğlumun yurdu çıktı iki kardeş aynı yurtta kalacak Rabbim tüm gençlerin yardımcısı olsun inşallah
Ay bu Guru pro muhabbeti nedir ben anlamıyorum kızlar. Cahillik zorBende guru luktan
Proo luğa terfi etmek istiyorum
Ablam Günaydın bi renlenmis pro olmusun. Valla yakışmış. Öperim seniGünaydın
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?