Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.?
sara_28 canım senin adına çok sevindim ödemi kafana takıp sakın üzülme endokrine gidince ödeminin olduğunu söyle gerçi bir çözümü olmuyor ama belki birşey önerir.
gitsinkilolar01 bebiş iyimi sen nasıl oldun?
gezegenfeza mobilyaların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
Zre_ balım sen nasılsın çoçuklar nasıl o hastalığının arasında kv lerle uğraş bide işe git zor olmuştur allah yardımcın olsun.
bugün buralara kaptanımın dediği gibi pek sesiz kalmış herkes nerdeeeeeeeee

evet ben bugünki menümü yazayım unutmadan

sabah7.30
1 yumurta ve maydonozlu omlet kk peynir 4 zeytin kırmızıbiber ve yeşil biber yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.30
bugün yemek hep karbondu bende sadece mercimek çorbası içtim bir kase ve 3 erik yedim
akşam 17.30
menemen ve kk peynir
2.5 lt su spor yapacam inş yazarım.
aeben moni

Şükür mobilyalarımı aldım, bu ayın sonunda gelecek inşallah

Güle güle kullan mobilyalarını canım

Teşekkür ederim canım bu ay endokrin kontrolüm var söyleyeceğim

Sagol abla, daha iyim sukur. Cocuklarda toparlaniyo doktora goturdum oglumu, kulaginin ici kizarikmis ama toparlaniyor sukur.

Menum:
1 yumurtadan omlet
1 yesil zeytin
1 kepekli ekmek
2 bardak siyah cay
1 kk peynir

Ara
1 bardak kahve

Oglen
1 kase ispanakli yogurt corba

Ara
1 bardak yesil cay

Aksam
2 kepce fasulye
1 dilim balik (avuc ici kadar)
2 kaşik patates puresi
Su

Son ara
1 bardak kahve

Su: 2 ye tamamlarim inshallah
Spor yok

aeben
moni
gezegenfeza

moni merhaba , ben de takıma dahil olmak istiyorum:) en son ayrılmıştım ama ne zaman dahil olabilirim ki
Hoşgeldin canım, ayrıldığın bilgilerini aşağıda yazdım.
Tekrar deneme sürecindesin.
gokyuzundekiturna (86,3/// % )Bildirimsiz, izinli.h: 60 565. Etap. 13 Nisan 2018

bence de az olsun hergün olsun mutlaka fayda ediyor,ben lesli yapamıyorum spor salonuna gitmem gerek,bunun için de kendimi zorlamam gerek çünkü eve gelip yemek yiyince yorgunluğun da etkisiyle üşeniyorum,hftaya salı başlıcam spora yarım saat de olsa

özlemcim geçmiş olsun inşallah çoçuklarda düzene girer acele etme
inşallah yasemin cim ,bazı zamanlar herşey üstüste geldi mi bunalıyor insan ama sağlık olsun
Rabbim sıkıntılarını gidersin canım
sağol canım,bu arada pro olmuşsun kutlarım
Hayırlı geceler kızlar
Yoğunluktan iki gündür yazamıyorum
Bugün doğumgünüm
doğum günün kutlu olsun kaptaniçem sevdiklerinle niceee sağlıklı huzurlu yaşlara inşallah
Antepia27 canım çocuklar yurda yerleşmiş hayırlı olsun büyük bir yük kalkmıştır üzerinden
geçmişi atlaya zıplaya okudum gündemden geri kalmak ne kötü

menüm
08.00 2 yumurta ve 1 kk peynirle omlet
1 salatalık
yarım kk süzme peynir
2 kuru kayısı

13.00 1 muz,1 haşlanmış yumurta

16.00 1 elma

19.00 3 kaşık barbunya,3 kaşık patlıcan,3 kaşık yoğurtlu kabak
1 avuç fıstık,1 mandalina
meyveyi tatlı isteği yüzünden çok yedim
su 1.5 litre 15 dakika tempolu yürüyebildim iş çıkışı,suyu az içmeme rağmen devamlı wc ye gidiyorum reglken eziyet oluyor akşam saatleri evde çok içsem gece habire kalkmaktan uykumu alamıyorum şaka gibi bi durum

aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…