Yarin kv donuyor onun telasindayim cocugu doktora goturdum ise gidecem kaptanim yogunum ama az kaldi inshaAllah herseyi duzene sokucam yinrTakım pek sessiz nerdesiniz kızlar
Takım pek sessiz nerdesiniz kızlar
Çok geçmiş olsun canım. Mutlu günler olsun. Ben de teneffüs arasindayim. Son iki ders
gezegenfeza gülüm proluğun hayırlı olsun
Antepia27 fatmam çocuklarını yerleştirmişsin gözün aydın.
Hasta olan kızçelerime ve minnak kuzularına geçmiş olsun rabbimden şifa diliyorum
Şükür mobilyalarımı aldım, bu ayın sonunda gelecek inşallahTakım pek sessiz nerdesiniz kızlar
Şükür mobilyalarımı aldım, bu ayın sonunda gelecek inşallah
slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.?
sara_28 canım senin adına çok sevindim ödemi kafana takıp sakın üzülme endokrine gidince ödeminin olduğunu söyle gerçi bir çözümü olmuyor ama belki birşey önerir.
gitsinkilolar01 bebiş iyimi sen nasıl oldun?
gezegenfeza mobilyaların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
Zre_ balım sen nasılsın çoçuklar nasıl o hastalığının arasında kv lerle uğraş bide işe git zor olmuştur allah yardımcın olsun.
bugün buralara kaptanımın dediği gibi pek sesiz kalmış herkes nerdeeeeeeeee
Sagol abla, daha iyim sukur. Cocuklarda toparlaniyo doktora goturdum oglumu, kulaginin ici kizarikmis ama toparlaniyor sukur.slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.?
sara_28 canım senin adına çok sevindim ödemi kafana takıp sakın üzülme endokrine gidince ödeminin olduğunu söyle gerçi bir çözümü olmuyor ama belki birşey önerir.
gitsinkilolar01 bebiş iyimi sen nasıl oldun?
gezegenfeza mobilyaların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
Zre_ balım sen nasılsın çoçuklar nasıl o hastalığının arasında kv lerle uğraş bide işe git zor olmuştur allah yardımcın olsun.
bugün buralara kaptanımın dediği gibi pek sesiz kalmış herkes nerdeeeeeeeee
Hoşgeldin canım, ayrıldığın bilgilerini aşağıda yazdım.moni merhaba , ben de takıma dahil olmak istiyorum:) en son ayrılmıştım ama ne zaman dahil olabilirim ki
bence de az olsun hergün olsun mutlaka fayda ediyor,ben lesli yapamıyorum spor salonuna gitmem gerek,bunun için de kendimi zorlamam gerek çünkü eve gelip yemek yiyince yorgunluğun da etkisiyle üşeniyorum,hftaya salı başlıcam spora yarım saat de olsasaol canım.
tamam yapalım. spor olarak ben öğlen ve akşam üzeri az az yürüyorum. tempolu ama. şimdilik yetiyor. zaten bugün nihayet reglim başladı. akşam leslie şimdilik zor. ama bitimine başlarım inşallah. öğlen ve akşam 20-30 dk lık tempolu yürüyüşler akşam yemeğinde sonra da evde leslie 2 yeter bana.
inşallah yasemin cim ,bazı zamanlar herşey üstüste geldi mi bunalıyor insan ama sağlık olsunözlemcim geçmiş olsun inşallah çoçuklarda düzene girer acele etme
sağol canım,bu arada pro olmuşsun kutlarımRabbim sıkıntılarını gidersin canım
doğum günün kutlu olsun kaptaniçem sevdiklerinle niceee sağlıklı huzurlu yaşlara inşallahHayırlı geceler kızlar
Yoğunluktan iki gündür yazamıyorum
Bugün doğumgünüm
Aaaaaa kızıyorum ama merdesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?