Iyi ki dogdun,iyi ki kaptanimizsin Aysecim.Sevdiklerinle saglikli mutlu huzurlu yillar temenni ediyorum canim benimHayırlı geceler kızlar
Yoğunluktan iki gündür yazamıyorum
Bugün doğumgünüm
Etap 1. Si olunca mi proluk veriliyor.Eee bende etap 1.si oldum.Niye bana vermediler.Senin varsa bende istiyoooommBenim profile bak görürsün
Cok guzel bayildim Aysem
Dun dedik sana demi saram.Bak aynisi cikti ve daha oncede boyle olmustu.Kendini bosuna yedin bitirdin tatlimmerhaba kızlar diyetisyenden geldim birbuçuk kilo yağdan yağ yakmışım ama bir buçuk kiloda ödem olduğu için tartıda eksi çıkmadım ama diyetisyenim canın sağolsun dedi bu haftada böyle olsun dedi yeni bir liste aldım bu hafta onu uygulayacaz inşallah işe yarar ama ben biliyorum bana streste ödem yapıyor her ne kadar hiç bir şeyi kafaya takmayacam desemde olmuyor kafam rahat olmayınca stres arkadaşım oluyor offfff offfff
Cok sukuurr haydi gozunaydin.Iyi gunlerde kullan insallah gezegenimŞükür mobilyalarımı aldım, bu ayın sonunda gelecek inşallah
Valla supr menü....Iyi aksamlar hanimlar.Sporumu da yaptim teli ancak elime alabildim.Menumu vereyim sonra gecmise doneyim.Aslinda verilebilecek dogru durust bir menu de olmadi.Aksama kadar hst lerde kostur,gel pazara git,yemek vs ve spor derken ancak uzanabildim.
Sabah : Ceyrek simit (hst deydik)
Oglen : Yok (hst deydik)
Ikindi : 16:00 gibi pazardaydim.3 tane anjelika erik yedim.
Aksam : 2 catal kavurma
1 kasik semizotu 2-3 dilim domates
Yatarken : Pul biberli limonlu yogurt yicem.
Gun boyu evde olmayinca 5 te 5 diyetimi yapamadim.Bugun sebze gunuydu.
Su : 2 lt Spor :
45 dk leslie
15 dk karin kasi hareketleri
200 ip atlama
15 100 adim
@aeben
Ben geldim cnm burdayim ama gec geldim maalesefBugün neredesiniz hatunlar
Canim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Ay çok geçmiş olsunCanim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
Sayin diyetisyen hanimcim,neden kuseyim.Hic kusme gibi bir huyum yoktur canim benim.Osledim kis sizleri gel bi opeyim islak islakaylin dün bana küstü galiba
Canim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
Sagol canim benim de.Aeben yasom ... eminim begenmicekler.Ne guzel iste demi azicik yemisim.Ya habibi dun mate cayi aldim.Yesil cayla birlikte demliyorum.Nette hem metaboluzmayi hizlandiriyor,hem de tok tutuyor,idrar sokturucu ozelligide ... varmis diye yaziyor.Valla ben dun basladim demledikten sonra limon da sıkıyorum.Valla supr menü....
Amiin gamzecigimAy çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin canım.
Ben mobilyacidan sonra kızıma gitmiştim, şimdi geldimAaaaaa kızıyorum ama merdesinizzzz
Çok teşekkür ederimbence de az olsun hergün olsun mutlaka fayda ediyor,ben lesli yapamıyorum spor salonuna gitmem gerek,bunun için de kendimi zorlamam gerek çünkü eve gelip yemek yiyince yorgunluğun da etkisiyle üşeniyorum,hftaya salı başlıcam spora yarım saat de olsa
inşallah yasemin cim ,bazı zamanlar herşey üstüste geldi mi bunalıyor insan ama sağlık olsun
sağol canım,bu arada pro olmuşsun kutlarım
doğum günün kutlu olsun kaptaniçem sevdiklerinle niceee sağlıklı huzurlu yaşlara inşallah
@Antepia27 canım çocuklar yurda yerleşmiş hayırlı olsun büyük bir yük kalkmıştır üzerinden
geçmişi atlaya zıplaya okudum gündemden geri kalmak ne kötü
Çok teşekkür ederim, inşallahgeçmiş olsun canım
dedimdi bak aynen öyle çıkmış,yağdan vermişsin daha ne olsun tebrikler canım
güle güle mutlu günlerde kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?