Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dun dedik sana demi saram.Bak aynisi cikti ve daha oncede boyle olmustu.Kendini bosuna yedin bitirdin tatlim

Valla supr menü....

Aylin42Konya neredesin canım bugün yoksun merak ettim
Canim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.

Ay çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin canım.

Çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Valla supr menü....
Sagol canim benim de.Aeben yasom ... eminim begenmicekler.Ne guzel iste demi azicik yemisim.Ya habibi dun mate cayi aldim.Yesil cayla birlikte demliyorum.Nette hem metaboluzmayi hizlandiriyor,hem de tok tutuyor,idrar sokturucu ozelligide ... varmis diye yaziyor.Valla ben dun basladim demledikten sonra limon da sıkıyorum.
Bir tane daha bitki aldim.Sandaloz sakizli karisik form iksiri bitki karisimi.6-7 cesit bitki karisimi.Kutusunu attim keske atmasaydim yazardim size.Aklimda kalanlar funda yapragi,kerke,kiraz sapi,misir puskulu,biberiyegaliba bir de kekik vardi.Matede vardi galiba.Hem metabolizmayi super hizlandiriyor,hem de kabizliga birebirmis.Bir cay kasigi karisimi bol suyla yutuyorsun.Bi arastirin sizde isterseniz canim

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…