Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah şifasını versin canım, çok üzüldüm. Benim annemdeyse vardı, 8 sene önce, yatağa bağlı kalmıştı. Ameliyat oldu, ertesi gün 3. Kata kadar kendisi çıktı. Inşallah rabbim babana da, teyzenede, tüm hastalara şifa versin

Sabah 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 5 dilim peynir yarım domates . salatalık 1 TK bal
Ara alıç 6 tane
Öğlen yarım ekmek lahmacun ayran
Ara3 incir
Akşama buğday çorbası yoğurtlu kase uzum karpuz
Ara yarım avuç çerez
Oğlumu uyuturken uyuyakalmışım sporu yapmama izin vermiyor 3 lt su

aylincim çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim babana teyzene ve tüm hastalara şafi ismiyle şifa versin inşallah.iyi bir beyincerrahı bulursanız araştırın bel fıtığı ameliyatları çok zor değil hatta şimdi genel anestezi bile vermiyorlar spinal anesteziyle yapıyorlar inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur.

pamuk prenses canım sen emziriyordun sanırsam akşam yediğin meyveyi biraz azalt ara öğününe koy süt yada yoğurtla destekle gün içinde çok fazla meyve tüketmişsin hiç yeme demiyorum yanlış anlaşılmasın ve bir öğününü imkanların doğrultusunda sebze salata ile destekle canım .

beğenmemek ne haddime aylinim dün hastanedeymişsin ama az yemek kilo verdirmiyor biliyorsun dengeli beslenmek önemli tabi bende yapamıyorum çoğu zaman bu çaylara gelince günde 2 kupadan fazla içmeyin bazı bitkiler yarar sağlıyacam derken karaciğere ve böbreğe zarar verebilir dikkat etmek gerekiyor.

beğenmemek ne haddime aylinim dün hastanedeymişsin ama az yemek kilo verdirmiyor biliyorsun dengeli beslenmek önemli tabi bende yapamıyorum çoğu zaman bu çaylara gelince günde 2 kupadan fazla içmeyin bazı bitkiler yarar sağlıyacam derken karaciğere ve böbreğe zarar verebilir dikkat etmek gerekiyor.

Kızımdan geç geldim, kurabiye yaptım, yarın şehir dışına çıkacam. Sabah erken kalkıp hazırlık yapacam. Fırsat bulursam bi görünürüm

yaptığın kurabiyelerden yeme sakın gezmeyemi gidiyorsun iş içinmi çabuk dön kendini özletme canım

Amin canım

tatlım kilonu bilmiyorum ama beş dilim peynir çok değilmi ekmek lahmacun aynı anda çok ağır olmadımı ayrıca meyveyi zararsız sanma içindeki şeker kilo aldırır bunu unutma yerken ayrıca gece çerez yemende kilo yapar naçizane fikrim canım bunlar dikkate alırsan eğer

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar .....
bende sara gibi muhtemelen vucudumda ödem var kilo hiç oynamıyor cumaya rezil olmasaydım

günaydın canım ödemle başımız belada suyu ve hareketi artırmamız lazım kanaatindeyim artık

Hem emziriyorum hem çocuklari her sabah kaynanaya birakip orda beraber kahvaltı yapıyoruz ve işe gidince öğlen de orda yiyorum filan duzenim yok ki benim canım anca bu kadar oluyor

bu sabah yeni listeme başladım bakalım fayda görecekmiyim sabah kahvaltısında muzlu tarçınlı çiğ fındıklı yulaf ezmeli kefir içtim diyetisyen vermese muzlu sütlü diyetmi olur derimde işte bakalım bu özel bir diyetmiş öyle dedi canım diyetisyenim

kuzum menün çok güzel neyine yorum yapalım afiyet olsun sadece lahana çorbasını az tüket biliyorsun bize yaramayan sebzelerden sadece onu diyebilirim

aşkolsun canım sadece iyi olmayan menüyemi yorum yapılır ayyyyy ne güzel menü desen motive olurum hoşuma gider yani
bende bana darıldınmı diye düşündüm biliyonmu dün bana yazmayınca
biliyonmu yasocum lahana bana gaz yapıyor midem nasıl şiş anlatamam dün görümcem pişirmişti karalahana çorbasını kafir çok da güzel yapıyor akşam öğünümde çorba vardı bende hazır çorba içeceğime bir kepçe bunu içeyim dedim hay içmez olaydım nasıl gaz yaptı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…