Amin canim sagolGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzularına
Evet canım dediğin gibi oldu ödemlerden de kurtulsam güzel olacak
Kabak oturtma yaptım canım yanınada Salata ve yoğurt yarın öğlenki menüm akşamdan yapınca rahat ediyorum
Kızımdan geç geldim, kurabiye yaptım, yarın şehir dışına çıkacam. Sabah erken kalkıp hazırlık yapacam. Fırsat bulursam bi görünürümBugün neredesiniz hatunlar
Yok yaa sondan 5. Oldum. Kazenin ıyi tarafına geldi. Tüm katılanlara pro verdiEtap 1. Si olunca mi proluk veriliyor.Eee bende etap 1.si oldum.Niye bana vermediler.Senin varsa bende istiyoooomm
Cok sukuurr haydi gozunaydin.Iyi gunlerde kullan insallah gezegenim
Allah şifasını versin canım, çok üzüldüm. Benim annemdeyse vardı, 8 sene önce, yatağa bağlı kalmıştı. Ameliyat oldu, ertesi gün 3. Kata kadar kendisi çıktı. Inşallah rabbim babana da, teyzenede, tüm hastalara şifa versinCanim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
aylincim çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim babana teyzene ve tüm hastalara şafi ismiyle şifa versin inşallah.Canim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
aylincim ne diyetisyeni deme öyle utandırıyon okuyanda gerçek sanacakSayin diyetisyen hanimcim,neden kuseyim.Hic kusme gibi bir huyum yoktur canim benim.Osledim kis sizleri gel bi opeyim islak islak
hep gezi hep gezin sizKızımdan geç geldim, kurabiye yaptım, yarın şehir dışına çıkacam. Sabah erken kalkıp hazırlık yapacam. Fırsat bulursam bi görünürüm
pamuk prenses canım sen emziriyordun sanırsam akşam yediğin meyveyi biraz azalt ara öğününe koy süt yada yoğurtla destekle gün içinde çok fazla meyve tüketmişsin hiç yeme demiyorum yanlış anlaşılmasın ve bir öğününü imkanların doğrultusunda sebze salata ile destekle canım .Sabah 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 5 dilim peynir yarım domates . salatalık 1 TK bal
Ara alıç 6 tane
Öğlen yarım ekmek lahmacun ayran
Ara3 incir
Akşama buğday çorbası yoğurtlu kase uzum karpuz
Ara yarım avuç çerez
Oğlumu uyuturken uyuyakalmışım sporu yapmama izin vermiyor3 lt su
beğenmemek ne haddime aylinim dün hastanedeymişsin ama az yemek kilo verdirmiyor biliyorsun dengeli beslenmek önemli tabi bende yapamıyorum çoğu zaman bu çaylara gelince günde 2 kupadan fazla içmeyin bazı bitkiler yarar sağlıyacam derken karaciğere ve böbreğe zarar verebilir dikkat etmek gerekiyor.Sagol canim benim de.Aeben yasom ... eminim begenmicekler.Ne guzel iste demi azicik yemisim.Ya habibi dun mate cayi aldim.Yesil cayla birlikte demliyorum.Nette hem metaboluzmayi hizlandiriyor,hem de tok tutuyor,idrar sokturucu ozelligide ... varmis diye yaziyor.Valla ben dun basladim demledikten sonra limon da sıkıyorum.
Bir tane daha bitki aldim.Sandaloz sakizli karisik form iksiri bitki karisimi.6-7 cesit bitki karisimi.Kutusunu attim keske atmasaydim yazardim size.Aklimda kalanlar funda yapragi,kerke,kiraz sapi,misir puskulu,biberiyegaliba bir de kekik vardi.Matede vardi galiba.Hem metabolizmayi super hizlandiriyor,hem de kabizliga birebirmis.Bir cay kasigi karisimi bol suyla yutuyorsun.Bi arastirin sizde isterseniz canim
beğenmemek ne haddime aylinim dün hastanedeymişsin ama az yemek kilo verdirmiyor biliyorsun dengeli beslenmek önemli tabi bende yapamıyorum çoğu zaman bu çaylara gelince günde 2 kupadan fazla içmeyin bazı bitkiler yarar sağlıyacam derken karaciğere ve böbreğe zarar verebilir dikkat etmek gerekiyor.Sagol canim benim de.Aeben yasom ... eminim begenmicekler.Ne guzel iste demi azicik yemisim.Ya habibi dun mate cayi aldim.Yesil cayla birlikte demliyorum.Nette hem metaboluzmayi hizlandiriyor,hem de tok tutuyor,idrar sokturucu ozelligide ... varmis diye yaziyor.Valla ben dun basladim demledikten sonra limon da sıkıyorum.
Bir tane daha bitki aldim.Sandaloz sakizli karisik form iksiri bitki karisimi.6-7 cesit bitki karisimi.Kutusunu attim keske atmasaydim yazardim size.Aklimda kalanlar funda yapragi,kerke,kiraz sapi,misir puskulu,biberiyegaliba bir de kekik vardi.Matede vardi galiba.Hem metabolizmayi super hizlandiriyor,hem de kabizliga birebirmis.Bir cay kasigi karisimi bol suyla yutuyorsun.Bi arastirin sizde isterseniz canim
Kızımdan geç geldim, kurabiye yaptım, yarın şehir dışına çıkacam. Sabah erken kalkıp hazırlık yapacam. Fırsat bulursam bi görünürüm
Allah şifasını versin canım, çok üzüldüm. Benim annemdeyse vardı, 8 sene önce, yatağa bağlı kalmıştı. Ameliyat oldu, ertesi gün 3. Kata kadar kendisi çıktı. Inşallah rabbim babana da, teyzenede, tüm hastalara şifa versin
Sabah 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 5 dilim peynir yarım domates . salatalık 1 TK bal
Ara alıç 6 tane
Öğlen yarım ekmek lahmacun ayran
Ara3 incir
Akşama buğday çorbası yoğurtlu kase uzum karpuz
Ara yarım avuç çerez
Oğlumu uyuturken uyuyakalmışım sporu yapmama izin vermiyor3 lt su
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar .....
bende sara gibi muhtemelen vucudumda ödem var kilo hiç oynamıyor cumaya rezil olmasaydım
Hem emziriyorum hem çocuklari her sabah kaynanaya birakip orda beraber kahvaltı yapıyoruz ve işe gidince öğlen de orda yiyorum filan duzenim yok ki benim canım anca bu kadar oluyorpamuk prenses canım sen emziriyordun sanırsam akşam yediğin meyveyi biraz azalt ara öğününe koy süt yada yoğurtla destekle gün içinde çok fazla meyve tüketmişsin hiç yeme demiyorum yanlış anlaşılmasın ve bir öğününü imkanların doğrultusunda sebze salata ile destekle canım .
kuzum menün çok güzel neyine yorum yapalım afiyet olsun sadece lahana çorbasını az tüket biliyorsun bize yaramayan sebzelerden sadece onu diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?