zamanında öğlen arası çıkar 1.5 bazan 2 saat yürürdüm parkur vardı işyerine yakın,ağaçlıklı çiçekli çok güzeldi,evin yakınında deniz kenarı park vardı orda da yürürdüm denizi seyrederek,hatta yağmur yağarken şemsiye alır yürürdüm,şimdi
yediklerine dikkat edince günde 30 dk tempolu yürüyüş veya egzersiz de yetiyor gerçekten. zaten esas iş boğaza sahip olmakta. ayrıca kilosu fazla olanlara zaten 30 dk tan fazla vermiyor uzmanlar. kalbi zorluyor diye.
halledersin sen,elinden geleni yapıyorsun mutlaka başaracaksın,kabağı ya mücver ya kabaklı omlet olarak seviyorum dün yoğurtlu yedim ama sevmedimEvet canım dediğin gibi oldu ödemlerden de kurtulsam güzel olacak
Kabak oturtma yaptım canım yanınada Salata ve yoğurt yarın öğlenki menüm akşamdan yapınca rahat ediyorum
canım çok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda,bozma moralini,umutlu ol,benim babamda dağ gibi korkusuz adamdı,kolon ca oldu şimdi ufacık kaldı,insan görünce dayanamıyor ama rabbim uzun ömür versin şifa bekleyenlere acil şifa ihsan etsin inşallahCanim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
ben tartılmıyorum bile bu haftagünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar .....
bende sara gibi muhtemelen vucudumda ödem var kilo hiç oynamıyor cumaya rezil olmasaydım
Gunaydin kizlar , gununuz guzel gecsin. Biz havalimanina dogru cikacaz. Kahvalti yaptim biraz kacti sanki
yasemin emeklilik getirirler belki yasa masa bişeyler diyolar biz de emekli olur gezeriz bacımg
hep gezi hep gezin siz
halledersin sen,elinden geleni yapıyorsun mutlaka başaracaksın,kabağı ya mücver ya kabaklı omlet olarak seviyorum dün yoğurtlu yedim ama sevmedim
yeni listen iyi gelir sana inşallah sara cım,muzlu yulaflı kahvaltı çok güzel tatlı yer gibi,ama kefirirn içinde nasıl olur bilemedim,süt yada yoğurtlu denemiştim benbu sabah yeni listeme başladım bakalım fayda görecekmiyim sabah kahvaltısında muzlu tarçınlı çiğ fındıklı yulaf ezmeli kefir içtimdiyetisyen vermese muzlu sütlü diyetmi olur derimde işte bakalım bu özel bir diyetmiş öyle dedi canım diyetisyenim
kabak hafif sebze yemesi rahat ,haftaiçi sarımsak yiyemiyorum yoksa öyle daha gideri var,metabolik yaparken serbest sebzelerimden biriydi ben de bol bol kabaklı omlet yapardımcanım kabağı rendeleyip suyunu sık sonra zeytinyağında sotele içine bolca dereotu doğra sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerine pul biber ekleyip ye hem çok lezzetli hemde ödem attırıyor ben üç günden fazla yapınca kabak tadı verdiğinden bıkıyorum yoksa güzel
güzelmiş denemek lazımyeni bir tarif gördüm kabakla ilgili
kabak sandal
kabakları karnıyarık yapar gibi oyuyoruz sonra haşlıyoruz sonra beyaz peynir ve kaşar peyniri karıştırıp maydanoz karabiber pulbiber ekleyip içine dolduruyoruz fırına veriyoruz üzeri kızarınca fırından alıp yoğurtla servis ediyoruz bence yanına şehriye çorbasıda çok güzel gider
yeni listen iyi gelir sana inşallah sara cım,muzlu yulaflı kahvaltı çok güzel tatlı yer gibi,ama kefirirn içinde nasıl olur bilemedim,süt yada yoğurtlu denemiştim ben
güzelmiş denemek lazım
afiyet olsun canım,yumurtalı kahvaltı ağır geliyor bazan bana,arada böyle şeyler deneyim ben deİnan bana kefir daha çok yakışıyor çok lezzetli bir kahvaltı oldu hemde çok enerjik
afiyet olsun canım,yumurtalı kahvaltı ağır geliyor bazan bana,arada böyle şeyler deneyim ben de
hadi kaçtım gerçekten sonra işler yetişmiyor
Bu hafta pek giremedim saram yorumda yapamadım sory
Bu hafta pek giremedim saram yorumda yapamadım sory
Aylincim babana teyzene ve tüm hastalara rabbım şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah.Iyi aksamlar hanimlar.Sporumu da yaptim teli ancak elime alabildim.Menumu vereyim sonra gecmise doneyim.Aslinda verilebilecek dogru durust bir menu de olmadi.Aksama kadar hst lerde kostur,gel pazara git,yemek vs ve spor derken ancak uzanabildim.
Sabah : Ceyrek simit (hst deydik)
Oglen : Yok (hst deydik)
Ikindi : 16:00 gibi pazardaydim.3 tane anjelika erik yedim.
Aksam : 2 catal kavurma
1 kasik semizotu 2-3 dilim domates
Yatarken : Pul biberli limonlu yogurt yicem.
Gun boyu evde olmayinca 5 te 5 diyetimi yapamadim.Bugun sebze gunuydu.
Su : 2 lt Spor :
45 dk leslie
15 dk karin kasi hareketleri
200 ip atlama
15 100 adim
aeben
Hamdolsun saram yok yogunluk ,birde misafir kızım var varnasılsın canım çok yoğunsun bir sıkıntı yok değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?