Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yediklerine dikkat edince günde 30 dk tempolu yürüyüş veya egzersiz de yetiyor gerçekten. zaten esas iş boğaza sahip olmakta. ayrıca kilosu fazla olanlara zaten 30 dk tan fazla vermiyor uzmanlar. kalbi zorluyor diye.
zamanında öğlen arası çıkar 1.5 bazan 2 saat yürürdüm parkur vardı işyerine yakın,ağaçlıklı çiçekli çok güzeldi,evin yakınında deniz kenarı park vardı orda da yürürdüm denizi seyrederek,hatta yağmur yağarken şemsiye alır yürürdüm,şimdikendimi zorlamalıyım mutlaka koşu bandını sevmiyorum müsait günlerde site içinde yürüyeyim bari,sen nerde yapıyorsun spor canım
Evet canım dediğin gibi oldu ödemlerden de kurtulsam güzel olacak
Kabak oturtma yaptım canım yanınada Salata ve yoğurt yarın öğlenki menüm akşamdan yapınca rahat ediyorum
halledersin sen,elinden geleni yapıyorsun mutlaka başaracaksın,kabağı ya mücver ya kabaklı omlet olarak seviyorum dün yoğurtlu yedim ama sevmedim
canım çok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda,bozma moralini,umutlu ol,benim babamda dağ gibi korkusuz adamdı,kolon ca oldu şimdi ufacık kaldı,insan görünce dayanamıyor ama rabbim uzun ömür versin şifa bekleyenlere acil şifa ihsan etsin inşallah
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar .....
bende sara gibi muhtemelen vucudumda ödem var kilo hiç oynamıyor cumaya rezil olmasaydım
ben tartılmıyorum bile bu haftacumaya eksi gelmek için tedbir almalıyız evde hibisküs var onu içeyim akşam

halledersin sen,elinden geleni yapıyorsun mutlaka başaracaksın,kabağı ya mücver ya kabaklı omlet olarak seviyorum dün yoğurtlu yedim ama sevmedim

canım kabağı rendeleyip suyunu sık sonra zeytinyağında sotele içine bolca dereotu doğra sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerine pul biber ekleyip ye hem çok lezzetli hemde ödem attırıyor ben üç günden fazla yapınca kabak tadı verdiğinden bıkıyorum yoksa güzel

yeni listen iyi gelir sana inşallah sara cım,muzlu yulaflı kahvaltı çok güzel tatlı yer gibi,ama kefirirn içinde nasıl olur bilemedim,süt yada yoğurtlu denemiştim ben

yeni bir tarif gördüm kabakla ilgili

kabak sandal

kabakları karnıyarık yapar gibi oyuyoruz sonra haşlıyoruz sonra beyaz peynir ve kaşar peyniri karıştırıp maydanoz karabiber pulbiber ekleyip içine dolduruyoruz fırına veriyoruz üzeri kızarınca fırından alıp yoğurtla servis ediyoruz bence yanına şehriye çorbasıda çok güzel gider

kabak hafif sebze yemesi rahat ,haftaiçi sarımsak yiyemiyorum yoksa öyle daha gideri var,metabolik yaparken serbest sebzelerimden biriydi ben de bol bol kabaklı omlet yapardım

güzelmiş denemek lazım

Aylincim babana teyzene ve tüm hastalara rabbım şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah.
Geçen yıl benim babamda birden fıtık olmuştu ayagına vurdu hıs kaybıyla , ertesi gün acil ameliyat oldu.
Şimdi iyileşti normale döndü rabbımın izniyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…