- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kına gecesi var canım onun için gidiyoruz, nasip olursa pazar günü döneceğiz. Düğün 2 hafta sonra inşallah, onada gideceğizyaptığın kurabiyelerden yeme sakın gezmeyemi gidiyorsun iş içinmi çabuk dön kendini özletme canım
Amin canım
tatlım kilonu bilmiyorum ama beş dilim peynir çok değilmi ekmek lahmacun aynı anda çok ağır olmadımı ayrıca meyveyi zararsız sanma içindeki şeker kilo aldırır bunu unutma yerken ayrıca gece çerez yemende kilo yapar naçizane fikrim canım bunlar dikkate alırsan eğer
günaydın canım ödemle başımız belada suyu ve hareketi artırmamız lazım kanaatindeyim artık
Günaydıngünaydın kızlar
Babanada Allah şifa versinzamanında öğlen arası çıkar 1.5 bazan 2 saat yürürdüm parkur vardı işyerine yakın,ağaçlıklı çiçekli çok güzeldi,evin yakınında deniz kenarı park vardı orda da yürürdüm denizi seyrederek,hatta yağmur yağarken şemsiye alır yürürdüm,şimdikendimi zorlamalıyım mutlaka koşu bandını sevmiyorum müsait günlerde site içinde yürüyeyim bari,sen nerde yapıyorsun spor canım
halledersin sen,elinden geleni yapıyorsun mutlaka başaracaksın,kabağı ya mücver ya kabaklı omlet olarak seviyorum dün yoğurtlu yedim ama sevmedim
canım çok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda,bozma moralini,umutlu ol,benim babamda dağ gibi korkusuz adamdı,kolon ca oldu şimdi ufacık kaldı,insan görünce dayanamıyor ama rabbim uzun ömür versin şifa bekleyenlere acil şifa ihsan etsin inşallah
ben tartılmıyorum bile bu haftacumaya eksi gelmek için tedbir almalıyız evde hibisküs var onu içeyim akşam
Hahahah ay saragözün aydın zehracım kaynanandan kurtuluyon
Vay yaramazlar, nereye kaçmışlarkiHayırlı sabahlar bacılar
Gönderdiğim mesaj nereye gitmiş
Ben Büşra kiiiAmiin gamzecigim
Tatlım bizim köy peyniri 5 dilimi anca kibrat kutusu kadar diryaptığın kurabiyelerden yeme sakın gezmeyemi gidiyorsun iş içinmi çabuk dön kendini özletme canım
Amin canım
tatlım kilonu bilmiyorum ama beş dilim peynir çok değilmi ekmek lahmacun aynı anda çok ağır olmadımı ayrıca meyveyi zararsız sanma içindeki şeker kilo aldırır bunu unutma yerken ayrıca gece çerez yemende kilo yapar naçizane fikrim canım bunlar dikkate alırsan eğer
günaydın canım ödemle başımız belada suyu ve hareketi artırmamız lazım kanaatindeyim artık
Hamdolsun saram yok yogunluk ,birde misafir kızım var var,
Kına gecesi var canım onun için gidiyoruz, nasip olursa pazar günü döneceğiz. Düğün 2 hafta sonra inşallah, onada gideceğiz
Hahahah ay saraolsun kizz yinede uzuldum gibi sanki :))))
Tatlım bizim köy peyniri 5 dilimi anca kibrat kutusu kadar direkmek lahmacun birlikte yemedim ki yarım ekmek kadar lahmacun demek istedim kilom galiba 65
Hadi kolay gelsinGünaydın herkese. Çok şükür ben de oglusum da daha iyiyiz. Ben de şöyle cumaya güzel bir eksi ile takıma giriş yapmak istiyorum. O yüzden şu 2 gün kabak yiyecem inşallah. Sabah normal haşlanmış yumurta yedim öğle ve akşam fırında kabak ve yoğurt. Bi de yürüyüşe cikabilsem süper olacak da ev çok dağınık inşallah halledebilirim. Olmadı oğlan uyuyunca eliptik yaparım inşallah. Herkese selamlar.
Inşallah hayırlı uğurlu oluranladım canım
hayırlı uğurlu olsun canım
o zaman Allah tez zamanda kavuştursun canım benim
Teşekkür ederim canım.Iyi ki dogdun,iyi ki kaptanimizsin Aysecim.Sevdiklerinle saglikli mutlu huzurlu yillar temenni ediyorum canim benim
Teşekkür ederim canım.moni ablam iyki doğdun.doğum günün kutlu olsun.daha nice güzel senelere ins.bütün güzellikler mutluluklar senle olsun...
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumCanim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
İyi günlerde huzurla mutlulukla kullan canım.Ben mobilyacidan sonra kızıma gitmiştim, şimdi geldim
Çok çok teşekkür ederim. Inşallah bakalım tutarım şu 2 gün bogazimiÇarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim
Çook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Fıtık benim annem de de var çok zor biliyorum.Canim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?