afiyet olsun saracım ton balığı tok tutması lazım ama salatanı bol tut istersen canım belki daha doyurucu olur.2. arayı senmi koydun ?
büşracım çoçukta sende nasıl oldun kuzum?Ben son tem
Ben son yemegimi yedim ağzımi kapattım geldim artık bol bol su inşallah.
regl mi yakın?Evet canım dayanamadım biliyorum fazla oldu ama bugün çok acıktım aslında bu hafta böyle bir durumum var iştahım açıldı niyeyse
Iyilestik şükür. Oglanda iştahsızlık var sadece .aksama kadar kaç çeşit şey yaptım denemedigim yol kalmadı pes ettim artık. Sürekli emmek istiyor böyle de ben bi iş yapamıyorum. Olsun bakalım buna da şükür.büşracım çoçukta sende nasıl oldun kuzum?
regl mi yakın?
Allah kavuştursun fatmam .Merhaba arkadaşlar oğlanların hava limanına bıraktık geldik
Rabbim tüm gençlein bizim kuzularım da yollarını açık etsin
Yarın için artı gelicem herhalde arkadaslar hepinizden şimdiden. Özür dilerim
Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı çiğ fındıklı kefir
Öğle
Bir tabak tel şehriyeli çorba
İki kutu zeytinyağlı bol limonlu ton balığı
Salata
Ara
Bir tane armut
7 tane çiğ badem
Ara
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
6 tane zeytin
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Kabak yemeği
Salata
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş
yasom7272
aeben
Antepia27
Bugün çok acıktım dikkat ettim ton balığı yedim gün çok acıkıyorum sebebini anlamadım
Allah kavuştursun canın, rabbim zihin açıklığı versin.
Allah kavuşturulması anladım. Rabbim zihin açıklığı versin inşallah.
Allah kavuştursun fatmam .
Yaseminim afiyet olsun menün herzamanki gibi dengeli9 puan şimdilik, sporda olursa 10 puant.
Ödemin içinde üzülme sen elinden geleni yapıyorsun
Afiyet olsun saram menün iyi canım. Ama 2. Aran bana fazla geliyor gibi...Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı çiğ fındıklı kefir
Öğle
Bir tabak tel şehriyeli çorba
İki kutu zeytinyağlı bol limonlu ton balığı
Salata
Ara
Bir tane armut
7 tane çiğ badem
Ara
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
6 tane zeytin
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Kabak yemeği
Salata
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş
yasom7272
aeben
Antepia27
Bugün çok acıktım dikkat ettim ton balığı yedim gün çok acıkıyorum sebebini anlamadım
Ortim ben ipin ucunu kaçırdım iki gün topigi okuyamayinca sayfalar birikmişmoni kaptanım balım sen napıyorsun , sende okuyorsun beğenilerden anlıyorum lakin menü yorumumunu iyce yasemine devrettik arada sende yorum yapsan sopa sallasan
Zaten @gezegenfeza bacım pro oldum diye bi havalarda bi havalarda
Bacımdivinity zaten artık begeni bilem basmıyı iyce kayıpkarda
@Sarayca canım sen nerelerdesin ne durumdasın düğünde geçti gitti yoksun ortada ben sevmim senin bu sessiz halini
@MorVampirella kuzum sende çalışmaya başladın yok oldun iyce.
oh maşallah mehtap evi temizlediniz abla yiğen mezunda oldunuz darısı başımızaOrtim ben ipin ucunu kaçırdım iki gün topigi okuyamayinca sayfalar birikmiş
Okumam gereken çok sayfa var yetişemedim
Bütün konuların çok gerisinde kaldım
Zaten sohbete de pek dahil olamadım
Bu hafta adetliyken kızı okula bırakıp dip köşe temizliğe giriştim
Daha evin yarısi bitti diğer yarısı haftaya kaldı
Yarın mezun oluyorum inşallah hayirlisiyla
Biraz mola verip 64 e düşmek niyetim
Toplamda 10 kilo vermiş oluyumki doktora gidecem tedaviye basliycam inşallah
Güzellik sende bebek istiyorsun sanırım Allah gönlüne göre versin bende zayiflamak isterken kk daydim, bebek isterken kk daydim, dogum kilomu veririken kk daydim, ikinci bebeği kk daydim, şimdi yine kk dayım inşallah sende zayıflayıp hamileler gruplarında boy gösterirsin ama benim gibi tekrar tekrar zayıflama gruplarına dönmeni istemem :) (not: mesaji sabah yazdım şimdi görüyorum yazdığımı ve yayınlıyorum yoğunluğu sen tahmin et )Allah kolaylık versin canım ama dünyanın en güzel şeyi olsa gerek insanın evlatlarıyla vakit geçirmesi
Afiyet olsun saram menün iyi canım. Ama 2. Aran bana fazla geliyor gibi...
Diyetisyenin önerisimi bu ?
Puanın 9 canım
Spor olarakta artık kaslarına yönelik birşeyler yapsan musaidsen tabiki
oh maşallah mehtap evi temizlediniz abla yiğen mezunda oldunuz darısı başımıza
Güzellik sende bebek istiyorsun sanırım Allah gönlüne göre versin bende zayiflamak isterken kk daydim, bebek isterken kk daydim, dogum kilomu veririken kk daydim, ikinci bebeği kk daydim, şimdi yine kk dayım inşallah sende zayıflayıp hamileler gruplarında boy gösterirsin ama benim gibi tekrar tekrar zayıflama gruplarına dönmeni istemem :) (not: mesaji sabah yazdım şimdi görüyorum yazdığımı ve yayınlıyorum yoğunluğu sen tahmin et )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?