Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosgeldin canim Allah kolaylik versin.

tahmin ediyorum saraycam takılayım sana dedim kolay değil 2 çoçukla evden çıkmak bizde o günleri geçirdik tabi bende 1taneydi ama babamız yoktu herşeyi kendim yapıyodum çok zor rabbim kolaylık versin

aeben nededin sen nededinn duyamadımmmm mezunmu oluyonnnnn
Aslında geçen haftada mezun olabiliyordum 66 la monişim hesap kitap yaptı . Dedim duragan kiloma bir hafta daga şans vereyim ama gene gr larla ancak gidiyor listeye yeni üyelere yer açmak lazım o yüzden yarın mezunum inş

Pamukcum sanırım 2 aya yaklaştı . Bayram ertesi listeye girmiştim. İlk ay hızlı gitti son haftalarda grlarka ancak . 71 üstümüydüm ne yarım 65 küsürlü bişi bekliyorum inş.

tahmin ediyorum saraycam takılayım sana dedim kolay değil 2 çoçukla evden çıkmak bizde o günleri geçirdik tabi bende 1taneydi ama babamız yoktu herşeyi kendim yapıyodum çok zor rabbim kolaylık versin
Aynen eş olmayınca zor daha zor olur tahmin edebiliyorum. Oğlan öğlen gidiyor okula. Saatler aynı olsa daha kolay olurdu. Birini al diğerini bırak biraz zorluyor bizi

hadi hayırlısı bende yetişeyim dedim ama bu hafta olmadı ben daha anca 2aya mezun olurum gibi 4 kilo kaldı ama bundan sonra zor gidecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…