- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Sorma karakter olarak öyleyim gerçekten kabul ediyorumAylinnnn koş koş pamukta senden sabırsız çıktı
Hosgeldin canim Allah kolaylik versin.Ben yas aralığı iki olan en küçüğü 5 aylık iki oğlan anasıuykusuz her daim ve çalışan (rehber öğretmen) çocuğu hergun baksınlar diye ordan oraya taşıyan ana annemler bakıyor. Daha önceleri 63 ten 57 lere düştüm hamilelik bana yaramıyor ikisinde de net 15 kilo ödem +15 kilo bebek kendim aldım toplamda 30 kilo ilk doğum kilom gitti şimdi sıra ikincisinde adiyamandayim buraliyim
Kaç kilo verdin kaçla baslamistinYarından sonra menü yorumlarım daha acımasız olacak çünki ben mezun olacam menü vermiyecemya
, kolayca sizi sopalayabilecem
Ay mezun mu oluyorsunYarından sonra menü yorumlarım daha acımasız olacak çünki ben mezun olacam menü vermiyecemya
aeben nededin sen nededinn duyamadımmmm mezunmu oluyonnnnnYarından sonra menü yorumlarım daha acımasız olacak çünki ben mezun olacam menü vermiyecemya
tahmin ediyorum saraycam takılayım sana dedim kolay değil 2 çoçukla evden çıkmak bizde o günleri geçirdik tabi bende 1taneydi ama babamız yoktu herşeyi kendim yapıyodum çok zor rabbim kolaylık versinSorma canım. Geçensene kız ana sınıfındaydı lay lay lom hayat geciyordu. Simdi odevler var. Esim garibim nobet ertesi birini alip birini birakiyor. Oglen eve geliyorum camasir yika yemek hazirla ev süpür biraz tempoya alışmaya çalışıyoruz. Hafta sonu evde olmayınca iyice ev dandini oldu inan. Kayinvalidem gelecek ama 2-3 Hafta idare etmeye çalışacağız. Gerçi gelse de yine yoğunluğum aynen devam eder. Sabah kızımı ben bırakıyorum okula. Evden bir çıkışımız var sorma gitsin. Her neyse saglik olsun, alışacağız elbet
Haha o kadar belli oluyormu yaaZehra kv gitti bakıyomda formuna kavuşmuşsunü
Aslında geçen haftada mezun olabiliyordum 66 la monişim hesap kitap yaptı . Dedim duragan kiloma bir hafta daga şans vereyim ama gene gr larla ancak gidiyoraeben nededin sen nededinn duyamadımmmm mezunmu oluyonnnnn
Sopa yicem bari bosa gitmesin bisiler atistirayumYarından sonra menü yorumlarım daha acımasız olacak çünki ben mezun olacam menü vermiyecemya
Benden sopa yende moni furur seni perşembe akşamı bilesin bak karışmamSopa yicem bari bosa gitmesin bisiler atistirayum
Aynen eş olmayınca zor daha zor olur tahmin edebiliyorum. Oğlan öğlen gidiyor okula. Saatler aynı olsa daha kolay olurdu. Birini al diğerini bırak biraz zorluyor bizitahmin ediyorum saraycam takılayım sana dedim kolay değil 2 çoçukla evden çıkmak bizde o günleri geçirdik tabi bende 1taneydi ama babamız yoktu herşeyi kendim yapıyodum çok zor rabbim kolaylık versin
Allah saglikli hayirlisiyla evlat nasip etsin tatlim
Kankim özledim seni. Nasılsın cancagazim. Okul işleri nasıl. Bak diyeti sormuyorum. Onceligim değiştiAhhh bu perşembe günleri ahh
Hatalarımız bedelini hep persembeler
Ödüyor
Dogru diyon,o kismi dusunemedim yorum silme şeyside yokkii sileyim kaptan gelmedenBenden sopa yende moni furur seni perşembe akşamı bilesin bak karışmam
Ay evet ya 1. Olsak keşkeBende bende.Herkes oynasin lutfen,bu hafta birinci olmaliyiz
hadi hayırlısı bende yetişeyim dedim ama bu hafta olmadı ben daha anca 2aya mezun olurum gibi 4 kilo kaldı ama bundan sonra zor gidecek gibiAslında geçen haftada mezun olabiliyordum 66 la monişim hesap kitap yaptı . Dedim duragan kiloma bir hafta daga şans vereyim ama gene gr larla ancak gidiyorlisteye yeni üyelere yer açmak lazım o yüzden yarın mezunum inş
Pamukcum sanırım 2 aya yaklaştı . Bayram ertesi listeye girmiştim. İlk ay hızlı gitti son haftalarda grlarka ancak . 71 üstümüydüm ne yarım 65 küsürlü bişi bekliyorum inş.
Ben aylardır yerimde sayıyorumhadi hayırlısı bende yetişeyim dedim ama bu hafta olmadı ben daha anca 2aya mezun olurum gibi 4 kilo kaldı ama bundan sonra zor gidecek gibi
saraycam siz arada kaçamak yaptınızBen aylardır yerimde sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?