Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menün güzel canım suyunda sporunda öyle

büşracım emziren biri için menün iyi canım
10 puan egerki emzirmiyor olsaydın pilavına laf ederdim .

Not: canım menüne beni etiketle

Şincik ipin ucunu kaçırdım derken? Diyetde değilde temizlikte diye anlıyorum değilmi?

Mezun olak mortim dinlenip 64 ü görelim anca bereber morticanla beraber

Pamuk ve gitsinkilolar çabık tanıtın kendinizi ben çorba oldum ::

Bu arada ben 42,5 yaşında 3 veledli olgun dolgun bir bodur herdem bir pilicim

10 yıldır buralardayım
Diyet bilgisi çok, icreat az bir aplanızım

İtiraf ediyorummm Evvveeettt
Ben yas aralığı iki olan en küçüğü 5 aylık iki oğlan anası uykusuz her daim ve çalışan (rehber öğretmen) çocuğu hergun baksınlar diye ordan oraya taşıyan ana annemler bakıyor. Daha önceleri 63 ten 57 lere düştüm hamilelik bana yaramıyor ikisinde de net 15 kilo ödem +15 kilo bebek kendim aldım toplamda 30 kilo ilk doğum kilom gitti şimdi sıra ikincisinde adiyamandayim buraliyim

saraycam artık sahalara dön çoçuklar okula başladı diye bizi boşladın tabi kv vardı eskiden herşey kolaydı demibiraz kızdırayım seni seviyorum seni
Sorma canım. Geçensene kız ana sınıfındaydı lay lay lom hayat geciyordu. Simdi odevler var. Esim garibim nobet ertesi birini alip birini birakiyor. Oglen eve geliyorum camasir yika yemek hazirla ev süpür biraz tempoya alışmaya çalışıyoruz. Hafta sonu evde olmayınca iyice ev dandini oldu inan. Kayinvalidem gelecek ama 2-3 Hafta idare etmeye çalışacağız. Gerçi gelse de yine yoğunluğum aynen devam eder. Sabah kızımı ben bırakıyorum okula. Evden bir çıkışımız var sorma gitsin. Her neyse saglik olsun, alışacağız elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…