Maşallah büşrayaBen de bildirim yapayım o zaman
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 78.2
Fark 3.3 kilo. (BI Masallahinizi alırım.diyetin Ilk haftası olduğundan böyle sanırım) Eki Görüntüle 2195005 Eki Görüntüle 2195004
Nereni yaptırcan aylinOl ol hem de cookk acimasiz ol canim.Biz anca ondan anlariz
Canim ben hedef kilomu 63 olarak degistirmek istiyorum.Cunku 63 olunca estetik olucam.Ve estetik ameliyatlarinda min 5 kilo gidiyor zaten.57 kilo bana yeter,yine hedefime ulasmis oluyorum
Tebrikler pamukKilo bildirimi geçen cuma 65.8
Bu hafta 64.7
Fark 1.100 Gr
Tsk ederim bir tanem.Dun yine cok agrisi vardi kivrandi resmen.Menün güzel canım suyuda artırmışsın buda çok hoş
Baban nasıl oldu daha iyidir inşallah
Sagol saraycam.Allah razi olsunIyi geceler hanımlar
Geçmişi okuyamadım alıntılardan gördüğüm kadarıyla
Aylin42Konya baban hasta sanırım çok geçmiş olsun
Antepia27 fatmacim hayirli olsun evlatlarina. Allah kavuştursun.
Maşallah ödemli hatuna bak
Gobek ve meme oncelikli.Eger maddi anlamda durum olursa koltuk alti ve bacak arasi da istiyorum.Hele yazin cok sıkınti cekiyorum.Gobek burusuk oldugu icin soylemesi ayip gobek deligi gorunmedigi icin hep pisik oluyor.Sirt ustu yattigimda da deriler ust uste geliyor hep.Memeler zaten tam muzelikNereni yaptırcan aylin
Benim herüf bi ara göbeği aldırak diye takdıydı töbe töbe
Tebrikler canimTebrikler pamuk
Yaseminim tebrikler sanada kocaman MASALLAH cnmMaşallah ödemli hatuna bak
Monicim aebene yazdim ama gormemis olabilirsin.Hedef kilomu 63 olarak degistirmek istiyorum.Mumkun mu canimKız kötek yemekten kilo veremiyosun
Kac kilo oldun kizzkilom fena oldu kızlar yaAylin42Konya liste sorumlulugu çok ağır ...
Allah kavustursun canim.Hayirliyisiyla okuyup gelsinler istikballerini kurtarsinlar
Iyi geceler hanımlar
Geçmişi okuyamadım alıntılardan gördüğüm kadarıyla
Aylin42Konya baban hasta sanırım çok geçmiş olsun
Antepia27 fatmacim hayirli olsun evlatlarina. Allah kavuştursun.
Kilo bildirimi geçen cuma 65.8
Bu hafta 64.7
Fark 1.100 Gr
Ben de bildirim yapayım o zaman
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 78.2
Fark 3.3 kilo. (BI Masallahinizi alırım.diyetin Ilk haftası olduğundan böyle sanırım) Eki Görüntüle 2195005 Eki Görüntüle 2195004
Kilo bildirim
Geçen hafta 66
Bu hafta 65,8
Fark 0,2
Yüzde % 0,303
Malesef bünye duruk , geçirdiğim zor günler ve mide ağrısıyla aç kalınıp hızlı giden kilolardan sonra vucud kendini korumaya aldı, iştahta açılınca artık bi süre kilo gitmiyor , gitmezde bu durumda . Artık iyce kendimizin bünyemizin dr. Olduk ...
Bu hafta beni mezun edebilirsinmoni
Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85
Fark 1.9
ALLAHIMA şükürler olsun 2 kg kaldı mezuniyetehastane hastane koşmaktan güzel verdim
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?