Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ol ol hem de cookk acimasiz ol canim.Biz anca ondan anlariz
Canim ben hedef kilomu 63 olarak degistirmek istiyorum.Cunku 63 olunca estetik olucam.Ve estetik ameliyatlarinda min 5 kilo gidiyor zaten.57 kilo bana yeter,yine hedefime ulasmis oluyorum
Nereni yaptırcan aylin
Benim herüf bi ara göbeği aldırak diye takdıydı töbe töbe

Kilo bildirim

Geçen hafta 66
Bu hafta 65,8
Fark 0,2
Yüzde % 0,303

Malesef bünye duruk , geçirdiğim zor günler ve mide ağrısıyla aç kalınıp hızlı giden kilolardan sonra vucud kendini korumaya aldı, iştahta açılınca artık bi süre kilo gitmiyor , gitmezde bu durumda . Artık iyce kendimizin bünyemizin dr. Olduk ...

Bu hafta beni mezun edebilirsin moni

Nereni yaptırcan aylin
Benim herüf bi ara göbeği aldırak diye takdıydı töbe töbe
Gobek ve meme oncelikli.Eger maddi anlamda durum olursa koltuk alti ve bacak arasi da istiyorum.Hele yazin cok sıkınti cekiyorum.Gobek burusuk oldugu icin soylemesi ayip gobek deligi gorunmedigi icin hep pisik oluyor.Sirt ustu yattigimda da deriler ust uste geliyor hep.Memeler zaten tam muzelik
Benim herufum hic sıkıntı cikarmiyor.Hatta bosver ne gerek var diyorda.Manken gibi olup bikini mi giyecem.Sanki derdim bu mu dedim de simdi sesini cikarmiyor.

Son düzenleme:
Allah kavustursun canim.Hayirliyisiyla okuyup gelsinler istikballerini kurtarsinlar

Aminn canim çok teşekkürler

Teşekkürler saraycam

Allah kavuştursun canım
Antepia27

Amin canım çok teşekkürler

Kilo bildirimi geçen cuma 65.8
Bu hafta 64.7
Fark 1.100 Gr

Oooo tebrikler canım süper

Ben de bildirim yapayım o zaman
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 78.2
Fark 3.3 kilo. (BI Masallahinizi alırım.diyetin Ilk haftası olduğundan böyle sanırım) Eki Görüntüle 2195005 Eki Görüntüle 2195004

Vay maşallah kutlarım süpersin canim

fazla kalamayacam grş
geçen hafta 69.00
bu hafta 68.500
fark 500
moni

Tebrikler canim

HayiHay olsun canım mezuniyet in

Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85
Fark 1.9
ALLAHIMA şükürler olsun 2 kg kaldı mezuniyetehastane hastane koşmaktan güzel verdim
moni

Ooo tebrikler canım gecmge olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…